Ειδήσεις για χρονια - Spoiler και νέα

Πάνος Βλάχος: Η Αμερική μου έδωσε τη δύναμη να με τροφοδοτεί η απόρριψη

Newsteam 0 Comments

«Με έμαθε να ανοίγω την πόρτα στην απογοήτευση, να την καλοδέχομαι και να δημιουργώ» Συνέντευξη στην Real Life παραχώρησε ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος μίλησε για το τι αποκόμισε σαν εμπειρία, όταν έμεινε για κάποια χρόνια στην Αμερική αλλά και το πως βιώνει την δημοσιότητα. Η Αμερική, όπου έμεινες κάποια χρόνια, τι σου έδωσε; Τη δύναμη να μη με επηρεάζει το «όχι», να με τροφοδοτεί η απόρριψη. Με έμαθε να ανοίγω την πόρτα στην απογοήτευση, να την καλοδέχομαι και να δημιουργώ. Το γεγονός ότι είσαι πολύ στην επικαιρότητα, για καλλιτεχνικούς λόγους, σε βαραίνει; Μεγαλώνει η ευθύνη; Το να μου μιλούν στον δρόμο και να γράφουν για τα πεπραγμένα μου, δεν θα μπορούσε να με κάνει πιο χαρούμενο. Εγώ αυτό ήθελα να γίνω στη ζωή μου: καλλιτέχνης. Και να μιλά ο κόσμος για αυτά που κάνω, όχι για τα μαλλιά μου ή για το ποια είμαι ή δεν είμαι στη ζωή μου. Όσο για την ευθύνη ναι, ο πήχυς είναι πιο ψηλά, οι άνθρωποι έχουν απαιτήσεις. Δεν το αρνούμαι, με βαραίνει κάποιες φορές.

Διάβασε το »

Ναταλία Γερμανού: Του χρόνου, πρώτα ο Θεός, δεν θα είμαστε σε απαρτία

Newsteam 0 Comments

Σήμερα προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή του «Καλύτερα δε γίνεται» για φέτος. Του χρόνου η ομάδα της εκπομπής δεν θα είναι η ίδια, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται σε αυτό στη σημερινή έναρξη. «Καλώς ήρθατε στο τελευταίο “Καλύτερα δε γίνεται” της σεζόν 2020-2021. Καλώς ορίσατε κοντά μας! Μια σεζόν που ήταν η καλύτερη κι από τις τρεις που περάσαμε όλοι μαζί. Με τον Κώστα βασικά γιατί τα “μωρά” μου εδώ είναι νεοαφιχθέντα της σεζόν. Και είναι μια μέρα χαράς, αλλά και μέρα  μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης γιατί του χρόνου, πρώτα ο Θεός, δεν θα είμαστε σε απαρτία», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε επίσης: «Αλλά κρατάμε μόνο τις καλές στιγμές και δεν θέλουμε ούτε να σας στεναχωρήσουμε γιατί έχετε πολύ σοβαρότερα προβλήματα, το κατανοούμε, από τους δικούς μας αποχωρισμούς».

Διάβασε το »

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτή η χρονιά έχει αποτυπωθεί πάνω στο σώμα μου

Newsteam 0 Comments

Αυλαία έριξε σήμερα η εκπομπή Pop Up της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής θέλησε να εξομολογηθεί κάποια πράγματα στους τηλεθεατές. Και είπε αρκετά… «Έτσι όπως είμαστε εδώ μαζεμένοι, αγαπημένοι, μια ωραία παρέα, κανονική, αληθινή θα ευχαριστήσω και εσάς όπως και όλους τους άλλους που είναι πίσω. Ξέρω πολύ καλά, πόσο με έχουν στηρίξει και αγαπήσει και πραγματικά το είχα πολλή ανάγκη σε μία χρονιά πολύ δύσκολη, όχι μόνο για εμένα αλλά και για την ανθρωπότητα. Περάσαμε πολύ δύσκολα, υπάρχει κορονοϊός, δύσκολες καταστάσεις… Πολλοί άνθρωποι περνάμε δύσκολα, όλοι οι άνθρωποι κάποιες φορές είμαστε χαρούμενοι, κάποιες φορές κλαίμε, κάποιες φορές ερωτευόμαστε, κάποιες φορές χωρίζουμε, κάποιες φορές χάνουμε ανθρώπους από τη ζωή μας λόγω των καταστάσεων και κακών συνθηκών. Ήταν αυτή η χρόνια έτσι και για μένα, όπως ήταν για όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ τυχερή, πολύ χαρούμενη που ήσασταν δίπλα μου, που με δεχτήκατε χωρίς καμία εμπειρία, χωρίς καμία παρακαταθήκη, κανένα βιογραφικό. Σταθήκατε στο πλευρό μου. Είναι πολύ σημαντικό. Ήσασταν κάθε μέρα εκεί.  Όταν με βλέπατε χαρούμενη ή στενοχωρημένη ποτέ δεν με εκθέσατε, ποτέ δεν με στενοχωρήσατε και οφείλω να σας το πω», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πώς ήταν αυτή η χρονιά, νομίζω έχει αποτυπωθεί και πάνω στο σώμα μου. Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν περνάμε δύσκολα, σωματοποιούμε καταστάσεις, το παθαίνουμε όλοι. Κάποιες φορές παίρνουμε μερικά κιλά και μας λένε ότι είμαστε έγκυες, άλλες φορές χάνουμε κιλά και ίσως να έχουμε ανορεξία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αγωνία, έχουμε άγχος, έχουμε αγάπη, προσπαθούμε, αλλά έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που αντί να μας γυρνούν την πλάτη στα δύσκολα μας κρατάνε από το χέρι. Κι εμένα με κρατήσατε», κατέληξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διάβασε το »

Έρευνα: Τι αναζήτησαν τα μικρά παιδιά στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Newsteam 0 Comments

Τα ενδιαφέροντα των παιδιών την περίοδο 2020-2021 αναδεικνύει η νέα έρευνα του Kaspersky Safe Kids. Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, αυξήθηκε το ενδιαφέρον για τις κατηγορίες «λογισμικό, μουσική και video» και «ηλεκτρονικό εμπόριο», ενώ τα «διαδικτυακά Μέσα επικοινωνίας» και τα «παιχνίδια υπολογιστή» έπεσαν ελαφρώς. Την ίδια στιγμή, το TikTok υπερίσχυσε του Instagram διπλασιάζοντας σχεδόν το επίπεδο δημοτικότητάς του. Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρείας ψηφιακής ασφάλειας Kaspersky, το 2020 αποτέλεσε μια από τις πιο ασυνήθιστες χρονιές για τα παιδιά. Η πανδημία μετέβαλε πολλές περιστάσεις της καθημερινότητας σε όλον το πλανήτη, από την εκπαίδευση και την αναψυχή μέχρι τη διασκέδαση και την αλληλεπίδραση με συγγενείς και φίλους. Η Kaspersky ανέλυσε δεδομένα που παραχωρήθηκαν εθελοντικά από χρήστες του Kaspersky Safe Kids, όπως αναζητήσεις, τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για Android και κατηγορίες ιστοσελίδων προκειμένου να διερευνηθεί το πώς τα ενδιαφέροντα και οι ανάγκες των παιδιών άλλαξαν κάτω από τις νέες συνθήκες. Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες ιστοσελίδων μεταξύ των παιδιών ήταν η κατηγορία «λογισμικό, μουσική και video» (44,38%), τα διαδικτυακά Μέσα επικοινωνίας (22,08%) και τα videogames (13,67%). Μεταξύ των πιο δημοφιλών εφαρμογών, το Youtube ηγείται με μεγάλο περιθώριο – η υπηρεσία παραμένει η πιο δημοφιλής εφαρμογή video streaming μεταξύ των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων WhatsApp, ενώ τρίτο έρχεται το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok. Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται επίσης τέσσερα παιχνίδια: Brawl Stars, Roblox, Among US και Minecraft. Τα παιδιά είναι πολύ ενεργά στην ακρόαση και την προβολή μουσικών video στο Youtube, με το μερίδιο τους στις αναζητήσεις μουσικών ειδών και video να ανέρχεται στο 17,35%. Ένας αριθμός video με υψηλή θέση στις «τάσεις» εμφανίστηκε στα στατιστικά, όπως το «pop it and simple…

Διάβασε το »

Μάνος Ξυδούς: Έφυγε σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια

Newsteam 0 Comments

Για όσους έχουν ξεπεράσει την τρίτη δεκαετία της ζωής του και παράλληλα, έχουν γαλουχηθεί με την ροκ κουλτούρα της Ελλάδας, η σημερινή μέρα κάπως τους «χτυπάει» περίεργα. Η είδηση ήταν λιτή και απέριττη, -μια μέρα σαν αυτή πριν από 11 χρόνια- όπως ήταν και η ζωή του αγαπημένου Πρίγκιπα της Δυτικής Όχθης. «Ο Μάνος Ξυδούς πέθανε από ανακοπή καρδιάς» και κάπως έτσι, χάσαμε ένα κομμάτι της πιο έντονης και άγριας εφηβείας μας. Το «κακό» έγινε στα γυρίσματα μιας τηλεοπτικής εκπομπής στο Φάληρο και η ταχεία του μεταφορά στο Τζάνειο δεν στάθηκε δυνατή να τον κρατήσει στη ζωή. Τον είχε προδώσει η καρδιά του και ας είχε υποβληθεί σε χειρουργείο έναν χρόνο πριν. Και ας έλεγε πως είναι καλά. Ο αφανής ήρωας των Πυξ Λαξ Το 1989 ο Ξυδούς γνωρίστηκε με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και το Μπάμπη Στόκα. Εκείνος δούλευε στην EMI και εκείνοι έψχναν να βρουν τα μουσικά τους πατήματα. Τους έκανε την παραγωγή του πρώτου τους δίσκου και τελικά έγινε μέλος του συγκροτήματος. Έγραφε στίχους, μουσική, φωνητικά και υπήρξε από την πρώτη ώς την τελευταία στιγμή εκεί. Στην άνοδο, στις «ήττες», στην αποθέωση και στην διάλυση του 2004. Ο Μάνος Ξυδούς έφυγε και πήρε μαζί του την πιο άγρια και όμορφη πλευρά της εφηβεία μας. Μπορέι να έχουν περάσει 11 χρόνια, όμως δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Για την καλή ψυχή και ευγενική φυσιογνωμία του, που δεν συνάδει καθολου με τον τρόπο που ροκάρει όταν ερμηνεύει το «Εσυ εκεί».

Διάβασε το »