Ειδήσεις για φαγητό - Spoiler και νέα

Survivor spoiler: Παραδοχή από Σαλαγκούδη – Έκλεψα φαγητό – Ζητώ συγγνώμη από την παραγωγή

Newsteam 0 Comments

Όσα είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή Dot, η πρώην παίκτρια του Survivor, Ανθή Σαλαγκούδη, μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι αναγκάστηκε να κλέψει φαγητό αφού η πείνα ήταν μεγάλη. «Έκλεψα. Συγγνώμη από την παραγωγή. Όχι από τα σκουπίδια, αλλά βρήκα κάπου αλλού. Πήρα ένα φρούτο, ένα ψωμί και γκοφρέτες. Δεν είναι πολλά πράγματα. Τα μοιράστηκα με τον Περικλή και την Σοφία. Με τον Περικλή τα μοιράστηκα γιατί ήμουν πολύ κοντά. Με την Σοφία δεν ήμασταν κοντά, αλλά ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πολλές δουλειές στην καλύβα και ένιωσα ότι πρέπει να της δώσω», είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Διάβασε το »

Survivor Spoiler – Είναι οριστικό. Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού

Newsteam 0 Comments

Σας τα γράφαμε απο χθές. Αλλά πάντα όταν έχουμε την πρώτη πληροφορία για το αποτέλεσμα, κρατάμε μια επιφύλαξη μέχρι να την διασταυρώσουμε. Και το κάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο. Έχουμε εξηγήσει ότι η διαφορά της ώρας αλλά και η πρόθεση του Ατζούν να προστατεύσει το προϊόν του διαδίδοντας “ψευδείς διαρροές”, αποτελούν παράγοντες ελέγχου για μας.     Τι σας γράψαμε λοιπόν χθές; Αυτό:   “Survivor” – Ο νέος πόλεμος του Ντάφυ με την Καρολίνα και οι νικητές του επάθλου φαγητού   Τι θα γίνει σήμερα; Όντως η ομάδα των Μπλέ θα φάει στο τέλος της ημέρας πολύ καλά μιας και κερδίζει για μια ακόμη φορά το παιχνίδι. Οι κόντρες στους “Κόκκινους” είναι μεγάλες και στην ομάδα δεν υπάρχει κοινός στόχος.   Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Survivor spoiler: Μεγάλη ένταση στην κόκκινη ομάδα για το φαγητό

Newsteam 0 Comments

Ποιοι τσακώθηκαν για το φαγητό και το μοίρασμά του Αναστάτωση επικράτησε στην παραλία της Κόκκινης ομάδας στο Survivor καθώς υπήρχαν αντιδράσεις με το μοίρασμα του φαγητού. Η αρχή έγινε με τον Γιώργο Κοψιδά όταν ζήτησε περισσότερες προμήθειες καθώς είναι vegan και η Καρολίνα αντέδρασε επειδή οι μερίδες έπρεπε να αλλάξουν λόγω των εισόδων των νέων παικτών. Κάπου εκεί ξεκίνησε η ένταση με τον Κώστα Παπαδόπουλο να αντιδράει καθώς η Καρολίνα του είπε «λες μ…ες». Ο ίδιος «τα πήρε» λέγοντας ότι προσπαθεί να τον κάνει να το βουλώσει κι υπάρχει ελευθερία άποψης ενώ η Καρολίνα δεν έχει πλύνει ούτε πιάτο ως Survivor: «Ντροπή σου κοριτσάκι μου, δεν σέβεσαι».

Διάβασε το »