Ειδήσεις για Φένια Τσικιτίκου - Spoiler και νέα

Η Φάρμα Spoiler – Βγαίνουν στον τάκο οι δίδυμες. Η μία αδερφή κόντρα στην άλλη

Newsteam 0 Comments

Σας ενημέρωσα απο νωρίς το πρωϊ πώς η Φάρμα ολοκληρώνει τα γυρίσματά της…. την Κυριακή του Θωμά… οπότε θα έχουμε και τον τελικό. Η Φάρμα Spoiler – Την Κυριακή τελειώνουν τα γυρίσματα. Αυτοί μείνανε για τον τελικό       Μέχρι να φτάσουμε όμως εκεί… θα δούμε κάτι πολύ εντυπωσιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες μου απο το αγρόκτημα… οι δυο δίδυμες Φένια και Έλενα Τσικιτίκου, θα βγούν στον τάκο και θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους. Στο τέλος φεύγουν και οι δυο μιας και δεν βρίσκονται σήμερα στην Φάρμα…   Εντυπωσιακό εύρημα ε; Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Η Φάρμα – Οι δίδυμες τουρλώθηκαν στο μπάνιο και…

Newsteam 0 Comments

Ο πιο πεινασμένος παίκτης της Φάρμας, ο Μπιλάκος ο “σφίχτης” δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε, έχοντας μείνει άφωνος με τα κορμιά των αδερφών Τσικιτίκου! Και εκείνες με παλιότερη εμπειρία μπροστά στην κάμερα φρόντισαν να τουρλωθούν πολύ… προσφέροντας πλάνα-αεροπλάνα. Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Φάρμα: Ποιες είναι οι καυτές χορεύτριες που θα ταράξουν την ζωή στο αγρόκτημα (pics+vid)

Newsteam 0 Comments

Τεράστια αναστάτωση αναμένεται να προκαλέσουν οι δύο νέες παίκτριες που θα μπουν στη Φάρμα στα επόμενα επεισόδια. Πρόκειται για δύο δίδυμες εντυπωσιακές χορεύτριες. Η διπλή αυτή είσοδος στο αγρόκτημα αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις και να ανακατέψει ξανά την… τράπουλα. Οι εντυπωσιακές Έλενα και Φένια Τσικιτίκου, το πρωί της Παρασκευής σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Πρωινό συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό και όπως σχολίασαν και οι συντελεστές της παραγωγής, εκπέμπουν θετική ενέργεια. Οι δίδυμες χορεύτριες αποκάλυψαν πως πριν από λίγες μέρες έγιναν 33 χρονών. Η Έλενα Τσικιτίκου έχει μακροχρόνια σχέση, ενώ η Φένια είναι ελεύθερη.

Διάβασε το »