Ειδήσεις για υποψήφια - Spoiler και νέα

Survivor spoiler: Γυναίκα η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας

Newsteam 0 Comments

Η μπλε ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας του επεισοδίου της Δευτέρας του Survivor και έτσι τα μέλη της έπρεπε να ψηφίσουν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Στο συμβούλιο του νησιού, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου όσο κι η Άννα Μαρία Βέλλη αλλά στο τέλος με μικρή διαφορά υποψήφια αναδείχθηκε η Άννα Μαρία Βέλλη. Εκτός εαυτού η Ελευθερίου: Ρε μ…α δεν μπορώ να συνεννοηθώ Μπάχαλο έγινε η μπλε ομάδα για ακόμα μια φορά καθώς η κουβέντα που ξεκίνησε για το γεγονός ότι η μπλε ομάδα έχει διασπαστεί και το πως θα κινηθεί η ψηφοφορία, κατέληξε σε καυγά. Ο James θέλησε να πει ότι ότι η Ελευθερία Ελευθερίου είναι από τις πιο αδύναμες παίκτριες, η ίδια δεν το δέχτηκε και πολύ καλά. Στην κουβέντα μπήκαν και ο Νίκος Μπάρτζης, η Άννα Μαρία Βέλλη και η κατάσταση ξέφυγε. Στο τέλος η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε με τον James Καφετζή που δεν την άφηνε να μιλήσει.

Διάβασε το »

Masterchef: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – Τι γίνεται με την κλίκα

Newsteam 0 Comments

Εναντίον μελών της ομάδας του στράφηκε ο Γιάννης Αυλωνίτης Η Κόκκινη ομάδα του Masterchef έχει χωριστεί σε δύο υποομάδες και είναι ένα… καζάνι που βράζει. Αυτό φανερώθηκε και με  το πλεονέκτημα που θα είχε ο Αλέξανδρος Συνοδινός, με τον Γιάννη Αυλωνίτη να γίνεται αρκετά ειρωνικός. Ο λόγος είναι ότι ο Γιάννης έχει βάλει στοίχημα με τον Στέφανο ότι θα επιλέξουν την Λία ως πρώτη υποψήφια. Από την άλλη ο Διονύσης Σαρακίνης είπε ότι ο Αλέξανδρος φοβάται να βάλει στην μάχη την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου γιατί η τετράδα φοβάται μην χάσει η τελευταία. Τελικά, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Masterchef είναι η Λία.

Διάβασε το »

Survivor spoiler: Γυναικεία υπόθεση η διαδικασία αποχώρησης

Newsteam 0 Comments

24 Φεβρουαρίου 2021 07:43 Ποιες είναι υποψήφιες μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη Σε γυναικεία υπόθεση κατέληξε η διαδικασία αποχώρησης για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor καθώς οι Κόκκινοι έχασαν ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας. Μέσα σε εντάσεις, ανέδειξαν τις δύο επόμενες υποψηφίους που θα κονταροχτυπηθούν με την Ανθή Σαλαγκούδη για την ψήφο των τηλεθεατών. Υπάρχουν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας που θέλουν να απαλλαγούν από την Ανθή Σαλαγκούδη καθώς δεν προσφέρει αγωνιστικά. Ακόμη, υποψήφια αναδείχθηκε η Σοφία Μαργαρίτη με οκτώ ψήφους καθώς αρκετοί θεωρούν ότι υποκινεί καταστάσεις ενώ η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, που κέρδισε την ατομική ασυλία, έθεσε ως επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση την Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Διάβασε το »

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Newsteam 0 Comments

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor αυτής της εβδομάδας οι Μπλε ήταν αυτοί που νίκησαν τους Κόκκινους και δεν ανησυχούν – μέχρι στιγμής – για κάποια αποχώρηση. Από τη μεριά των Κόκκινων, κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, αυτόν που μπορεί να ετοιμάσει τις βαλίτσες του για επιστροφή στην Ελλάδα. Ύστερα από μια ιδιαίτερη ψηφοφορία, οι Κόκκινοι αποφάσισαν να είναι υποψήφια η Ανθή Σαλαγκούδη. «Είμαι τόσο στεναχωρημένη με αυτά που έχουν συμβεί που είναι το τελευταίο που με απασχολεί ότι είμαι υποχήφια προς αποχώρηση» σημείωσε χαρακτηριστικά, με δάκρυα στα μάτια, η δημοσιογράφος. «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος αναφοράς στον πατέρα μου, από τη στιγμή που ποτέ δεν έχω μιλήσει σε κανέναν και να εμπλέκεται όλο αυτό με το γεγονός πως βρίσκομαι στο Survivor» πρόσθεσε εμφανώς στεναχωρημένη.

Διάβασε το »

Masterchef: Βαριές κουβέντες μεταξύ των παικτών – Πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση (vids)

Newsteam 0 Comments

Η Κόκκινη ομάδα έχασε από τη Μπλε στην κουζίνα του Masterchef και έτσι ο αρχηγός της, ο Γιάννης Αυλωνίτης, έπρεπε να διαλέξει πού θα δώσει την ασυλία και ποιον/ποια θα θέσει ως υποψήφιο/α για αποχώρηση. Ο παίκτης του Masterchef κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του και έθεσε υποψήφια την Χριστίνα Παπαοικονόμου με την δικαιολογία ότι είναι αρκετά καλή αλλά αγχώνεται και μιλά πολύ. Η κίνησή του αυτή σήκωσε σφοδρές αντιδράσεις από τους υπόλοιπους παίκτες καθώς τα περισσότερα «βέλη» των παικτών των Κόκκινων ήταν στραμμένα εναντίον του και πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας. «Μαγειρικά τον πρώτο λόγο μες στην κουζίνα τον είχε ο Αντώνης… Κόμπλεξ, έπαρση δεν ξέρω πως το είχε ο αρχηγός στο μυαλό του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος για τον Ιωάννη, ο οποίος και παραδέχθηκε πως θα άλλαζε τους υπαρχηγούς του εάν είχε αυτή τη δυνατότητα. «Δεν πιστεύω στο ότι ο αρχηγός φταίει πάντα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο αρχηγός είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Αυτός δεν είδε, δεν άκουσε, δεν δοκίμασε» τόνισε, με τη σειρά του, ο Παύλος. Ακόμα η Μαρίνα απόρησε όταν ο Ιωάννης κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του, και αναρωτήθηκε στην κάμερα, «ποια παιδιά είπε ο Ιωάννης πως δεν είχαν αντίληψη; Τα παιδιά που γύρισαν και του έδωσαν λύση; Αυτοί δεν έχουν αντίληψη;». «Με αυτό το ύφος που έχει, ότι θέλει να είναι ασφαλής και για αυτό κρατά την ασυλία για την πάρτη του, δεν κάνει… Δεν θα νικήσει και δεν θα πάει και πουθενά κιόλας! Το υπογράφω» ξέσπασε ο Πάνος στην κάμερα του MasterChef. «Δεν έχει τα αρχ@δι@ να κάτσει να μαγειρέψει και να δει στα μάτια τους αντιπάλους του».

Διάβασε το »

Survivor νέα: Ανατροπή με την πρώτη υποψήφια για αποχώρηση

Newsteam 0 Comments

Μετά τη νίκη των Κόκκινων και το έπαθλο του φαγητού που κέρδισαν, οι Μπλε κλήθηκαν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση που ίσως επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. Η απόφαση ήταν δύσκολη για την ομάδα των Μπλε και μετά τη διαδικασία της ψηφοφορίας, η ομάδα απεφάνθη καθώς όλοι ήταν σε κίνδυνο εκτός του Αλέξη Παππά που κέρδισε την ατομική ασυλία. Έτσι, οι Μπλε αποφάσισαν πως η Ελευθερία Ελευθερίου θα είναι η πρώτη υποψήφια. Έντονη διαμάχη μεταξύ Άννας Μαρίας Βέλλη – Τριαντάφυλλου Στο συμβούλιο του νησιού, όμως, είχαμε και την έντονη διαμάχη μεταξύ Άννας Μαρίας Βέλλη και Τριαντάφυλλου καθώς υπήρξε παρεξήγηση με μια λέξη που αναφώνησε η νεαρή παρουσιάστρια. Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Βέλλη σημείωσε χαρακτηριστικά στο συμβούλιο των δύο ομάδων στο Survivor πως «δεν έβρισα εσένα, Τριαντάφυλλε μου, ήταν μια έκφραση που μου βγήκε αυθόρμητα. Δεν ήταν προσωποποιημένη πάνω σου. Από κει και πέρα έγινε ένα σκηνικό, με κοίταξες στα μάτια πριν ξεκινήσει ο αγώνας, γελάσαμε και μετά έκανες ότι δεν έγινε ποτέ. Και μετά σου είπα ότι δεν είσαι τίμιος». «Το είπα για πλάκα και χαβαλέ! Δεν θέλω όμως να ακουστεί ότι χαρακτήρισα έναν άνθρωπο με αυτή τη λέξη… Ήταν πάνω στα νεύρα μου αλλά δεν ήταν προς το πρόσωπο σου. Ήταν μια λέξη που λέμε όλοι μας» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η παίκτρια των Μπλε. «Τελείωσε! Άννα Μαρία τέλος… Το είδε όλος ο κόσμος» απάντησε, με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος εμφανώς εκνευρισμένος με την πρώην συμπαίκτρια του. «Το δέχομαι».

Διάβασε το »