Ειδήσεις για ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - Spoiler και νέα

Παράταση δόθηκε στις χειμερινές εκπτώσεις έως και τις 31 Μαρτίου

Newsteam 0 Comments

Παράταση δόθηκε στις χειμερινές εκπτώσεις έως και τις 31 Μαρτίου Με το ενδεχόμενο για ένα άνοιγμα της αγοράς να απομακρύνεται συνεχώς αποφασίστηκε η παράταση των χειμερινών εκπτώσεων έως και τις 31 Μαρτίου σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ειδικότερα, η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει το εξής: «Εξαιρετικά για το έτος 2021, η τακτική εκπτωτική περίοδος της υποπερ. (αα), της περ. (α) “Τακτικές εκπτώσεις” της παρ. 1 του δέκατου πέμπτου άρθρου του ν 4177/2013 “Κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και άλλες διατάξεις” (Α’ 173), παρατείνεται έως και την Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021».

Διάβασε το »

Παράταση θα δοθεί στις χειμερινές εκπτώσεις έως και τις 31 Μαρτίου

Newsteam 0 Comments

Παράταση αναμένεται να δοθεί στις χειμερινές εκπτώσεις έως και τις 31 Μαρτίου Με το ενδεχόμενο για ένα άνοιγμα της αγοράς να απομακρύνεται συνεχώς αποφασίστηκε η παράταση των χειμερινών εκπτώσεων έως και τις 31 Μαρτίου σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ειδικότερα, η ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει το εξής: «Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε τροπολογία χθες, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εξωτερικών, για τη δυνατότητα ρύθμισης της εκπτωτικής περιόδου έτσι ώστε να δοθεί παράταση στις εκπτώσεις έως τις 31 Μαρτίου 2021. Θα ακολουθήσει σχετική Υπουργική Απόφαση που θα καθορίσει και τις τελικές λεπτομέρειες».

Διάβασε το »

Αίτημα του ΕΣΑ, για παράταση της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου.

Newsteam 0 Comments

Επιστολή στον Υπουργό Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη  απέστειλε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών με αίτημα την παράταση της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου εως το τέλος Μαρτίου.  Όπως αναφέρει στην επιστολή, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σ. Καφούνης επικαλούμενος τις έκτακτες συνθήκες που αντιμετωπίζει το εμπόριο και την συσσώρευση μεγάλων  ποσοτήτων αδιάθετου αποθέματος, ειδικά στα προϊόντα μόδας, να δοθεί  παράταση των τακτικών χειμερινών εκπτώσεων 2021, έως το τέλος Μαρτίου. Όπως σημειώνει στην επιστολή ο κ. Καφούνης η επαναλειτουργία των καταστημάτων από την Δευτέρα 1η Μαρτίου με ταυτόχρονη παράταση της εκπτωτικής περιόδου θα δώσει μια νέα ανάσα στην αγορά. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ευελπιστεί ο Υπουργός Ανάπτυξης να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημά τους , προκειμένου οι επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα εξαιτίας του Covid19, να σταθούν όρθιες. Σ. Καφούνης Πρόεδρος ΕΣΑ “Αγαπητέ κύριε Υπουργέ, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους μας και αναγνωρίζοντας μέσα από την στενή μας συνεργασία την προσπάθεια που έχετε καταβάλει για την επιβίωση των επιχειρήσεων, αναμένουμε την θετική σας ανταπόκριση και είμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστεί για να ικανοποιήσουμε το δίκαιο και χρήσιμο αυτό αίτημα”.

Διάβασε το »