Ειδήσεις για Τζιοβάνι Σκαράτζι - Spoiler και νέα

Απίστευτο τρολάρισμα Κουτσόπουλου στους παίκτες: Έχουμε τον Τότι του MasterChef

Newsteam 0 Comments

Επικές είναι οι ατάκες σε κάθε επεισόδιο του MasterChef, ειδικά εκείνες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος έχει απίστευτο χιούμορ, κάτι που φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Στο χθεσινό επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής (7/4), ο ίδιος όντας λάτρης του ποδοσφαίρου χρησιμοποίησε όρους από το δημοφιλές άθλημα, προκειμένου να περιγράψει τον κάθε παίκτη εν ώρα εργασίας. Όταν έφτασε στον Ιταλό Τζιοβάνι, τον αποκάλεσε Τότι του MasterChef, λόγω της ιταλικής δύναμης. «Έχουμε τον Διονύση τον μάλιστα σεφ μέχρι να πάθω δισκοκήλη”, έχουμε την Ανούς “εγώ δεν μιλάω πολύ”, την ιταλική δύναμη, τον Τότι του MasterChef, Τζιοβάνι, έχουμε την Μαργαρίτα “όσα υλικά και να μου δώσετε εγώ θα τα βάλω σε μια κατσαρόλα κι εσείς θα χειροκροτάτε”, έχουμε τον Τζαμαλή “με 3% εγώ θα φτάσω στον τελικό, εκεί θα με φορτίσετε παραπάνω για να μιλήσω”, έχουμε τον Στέφανο “σεφ έχω ιδρώσει κυριολεκτικά και μεταφορικά για να φτάσω μέχρι εδώ”, έχουμε και τη Μαρία “όσο με ρωτάτε εγώ δεν θα απαντάω, θα κάνω γκριμάτσες με τα φρύδια”» ήταν η περιγραφή του γνωστού σεφ όσον αφορά τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής.

Διάβασε το »

MasterChef: Έχασε και μπήκε όλη η ομάδα σε μπελάδες (vids)

Newsteam 0 Comments

Σκληρή μάχη είχαμε μεταξύ της μπλε και της κόκκινης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής στο επεισόδιο του Masterchef καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες στην αξιολόγηση της δεύτερης δοκιμασίας. Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε πως οι δύο αρχηγοί, Γιάννης Αυλωνίτης και Τζιοβάνι Σκαράτζι, θα έπρεπε να τεθούν αντιμέτωποι στη διαδικασία Follow the Chef. Η δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική καθώς τα noodles του Σωτήρη Κοντιζά ήταν δύσκολα στη διαδικασία παρασκευής τους. Αυτός που έχασε και τέθηκε αυτόματα υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Γιάννης Αυλωνίτης. Έτσι, έβαλε σε περιπέτειες όλη την ομάδα του καθώς θα ακολουθήσει ψηφοφορία για να αναδειχθούν οι επόμενοι υποψήφιοι.

Διάβασε το »

MasterChef: Η μύγα επέπλεε στο ζωμό αλλά σκέφτηκε να τον σερβίρει

Newsteam 0 Comments

Επικίνδυνο λάθος πήγε να διαπράξει παίκτης του Masterchef Μετά τις δύσκολες δοκιμασίες και τα απαιτητικά πιάτα, το Masterchef έχει και κάτι ακόμα. Πονηρούς παίκτες, όπως τον Νίκο Σκορδάκη. Στη δοκιμασία σε εξωτερικό χώρο, οι επίδοξοι σεφ διαγωνίστηκαν στην ασιατική κουζίνα με τη μπλε ομάδα να έρχεται αντιμέτωπη με έναν αστάθμητο παράγοντα, μια μύγα να επιπλέει στο ζωμό. Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι τη βρήκε, αφού πήγε να ελέγξει το ζωμό ως αρχηγός της ομάδας και ανέφερε πως είναι για πέταμα. Ο Νίκος Σκορδάκης, όμως, πρότεινε να βγάλουν τη μύγα και να σουρώσουν τον ζωμό, κάτι που ο Τζιοβάνι αρνήθηκε. «Είχε μια μύγα μέσα που κολυμπούσε κι εύκολα θα μπορούσες να κάνεις τα στραβά μάτια και να την βγάλεις αλλά όχι», είπε ο Τζιοβάνι.

Διάβασε το »