Τεχνικός Διευθυντής ΣΕΓΑΣ - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

Χρήστος Μελέτογλου: Σχεδιασμός αθλητών και προπονητές πρώτη προτεραιότητα

Newsteam 0 Comments

Τόλης Λελεκίδης • 17/10/2021 – 14:43 Ο Χρήστος Μελέτογλου θα έχει συναντήσεις και με τους νέους συντονιστές του μοντέλου διάρθρωσης του ΣΕΓΑΣ. Σήκωσε μανίκια ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Μελέτογλου, που τη Δευτέρα θα βρίσκεται και επίσημα στο γραφείο στην Ομοσπονδία. Οι πρώτες προτεραιότητες είναι ο σχεδιασμός των αθλητών και αθλητριών για τη νέα σεζόν και οι προπονητές. Και αν στο πρώτο κομμάτι είναι πιο ξεκάθαρο με τον σχεδιασμό που έχει ανακοινωθεί για να μπουν οι αθλητές στις κατηγορίες, στο δεύτερο είναι λίγο πιο πολύπλοκο. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήδη μέσα στο Σαββατοκύριακο έχουν ετοιμαστεί όλα από τον νέο τεχνικό διευθυντή. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τη Διοίκηση και τον επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Αγωνιστικού Σχεδιασμού Κώστα Κεντέρη και με τους νέους συντονιστές και τον νέο τεχνικό αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων Στέφανο Ματάκη. Σκοπός είναι να εξασφαλιστεί το μπάτζετ που θα δοθεί από τη Διοίκηση σε αθλητές και προπονητές και να πάει στην τελική του μορφή ο σχεδιασμός αθλητών και προπονητών προς έγκριση από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα, στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς η σεζόν τρέχει. Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό, ν’ αναφέρουμε πως σύμφωνα με ότι είχε ανακοινωθεί, υπάρχει μέριμνα για τις αθλήτριες του βάδην που είχαν πάρει το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο που είχε γίνει στο Ποντεμπράντι. Φυσικά, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που είχε καταλάβει και την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, θα μπει στην Α’ κατηγορία, ενώ η Κυριακή Φιλτισάκου, η Χριστίνα Παπαδοπούλου και η Ευσταθία Κουρκουτσάκη, που συνέθεσαν την Εθνική ομάδα μαζί με την Ντρισμπιώτη, αναμένεται να μπουν στη Β’ κατηγορία. Σύμφωνα με το ράνκινγκ στα 50χλμ. βάδην θα μπει και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, αλλά…

Διάβασε το »

Το προφίλ του νέου τεχνικού διευθυντή του ΣΕΓΑΣ Χρήστου Μελέτογλου

Newsteam 0 Comments

Μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι θέσεις που είχε διατελέσει στον Υψηλό Αθλητισμό και η πετυχημένη παρουσία του στη θέση του εθνικού προπονητή Κ20. Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr.

Διάβασε το »

Πήρε παράταση η απόφαση για τον τεχνικό διευθυντή

Newsteam 0 Comments

Το Δ.Σ. συνεδριάζει σήμερα, αλλά δεν θα συζητηθεί το θέμα των ονομάτων για το μοντέλο διάρθρωσης, καθώς απουσιάζει η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα. Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr.

Διάβασε το »

Πληθαίνουν οι φωνές αντίδρασης προπονητών και στελεχών για την κίνηση των 5 προπονητών

Newsteam 0 Comments

Από τη στιγμή που το Sportime αποκάλυψε τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη με την κίνηση πέντε προπονητών πληθαίνουν οι φωνές αντίδρασης. Δεκάδες είναι τα μηνύματα προς το Sportime από ομοσπονδιακούς προπονητές, σωματειακούς προπονητές, αλλά και στελέχη του ΣΕΓΑΣ που θεωρούν απαράδεκτη την κίνηση κάποιων να πάνε αυθαίρετα στην Ομοσπονδία και στην πρόεδρο Σοφία Σακοράφα και… Sportime Team για το sportime.gr.

Διάβασε το »

Νοοτροπίες από το βαθύ παρελθόν έκαναν την εμφάνιση τους στον ΣΕΓΑΣ!

Newsteam 0 Comments

Πέντε προπονητές Γιώργος Πομάσκι, Κώστας Ηλίας, Μιχάλης Αναγνώστου, Χρήστος Παπαδόπουλος και Μανώλης Καραγιάννης επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, παρουσία του Λάμπρου Παπακώστα και του Χρήστου Μελέτογλου. Sportime Team για το sportime.gr.

Διάβασε το »

Συνεδριάζει την Παρασκευή το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ με ατζέντα γεμάτη θέματα- Ανακοινώνεται ο νέος τεχνικός διευθυντής

Newsteam 0 Comments

Στη διάρκεια του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Στίβου αναμένεται να αποφασιστεί το όνομα του νέου Τεχνικού Διευθυντή του ΣΕΓΑΣ. Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr.

Διάβασε το »