τετ α τετ - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

The Bachelor 2: Άναψαν τα αίματα μεταξύ Γιώτας και Αλέξη

Newsteam 0 Comments

16 Σεπτεμβρίου 2021 09:18 Η Γιώτα θέλησε να κάνει το βήμα παραπάνω για να διεκδικήσει τον Bachelor, Αλέξη Παππά, και να τον κερδίσει από τις άλλες κοπέλες. Κατά τη διάρκεια του ομαδικού ραντεβού, η Γιώτα του έκανε ερωτική εξομολόγηση, με τα υπόλοιπα κορίτσια να αντιδρούν. Όσο η Γιώτα έβγαζε τον ερωτισμό της και τα συναισθήματά της προς τον Αλέξη, με τον ίδιο να την πλησιάζει για να τη φιλήσει, οι υπόλοιπες κοπέλες κάθονταν σε αναμμένα κάρβουνα κι ιδιαίτερα η Αθηνά που ανέφερε: «Σταμάτα, δεν μπορώ να βλέπω. Θα σπάσει η καρδιά μου».

Διάβασε το »

Big Brother: Το φλερτ Παναγιώτη – Ανχελίτας ολοένα δυναμώνει – Τα τρυφερά τετ α τετ

Newsteam 0 Comments

Περίπου δύο εβδομάδες βρίσκονται μέσα στο σπίτι του Big Brother οι παίκτες και φαίνεται να έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα του παιχνιδιού. Ήδη έχουν δημιουργηθεί κάποια πηγαδάκια- παρεάκια ενώ την εμφάνισή τους έχουν κάνει και οι πρώτες αντιπάθειες. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που έχουν έρθει πολύ κοντά… Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα. Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother οι δύο παίκτες ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αφού χαλάρωναν αγκαλιά, με το ξανθό μοντέλο να της δίνει μερικά φιλιά στο κεφάλι και τον λαιμό. Μπορεί γύρω τους να υπήρχαν οι συμπαίκτες τους, όμως ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα, αδιαφορούσαν για τα βλέμματα των άλλων και απολάμβαναν τη στιγμή.

Διάβασε το »

Ιωάννης Μελισσανίδης: Για τους Ολυμπιακούς της Ατλάντα είχε δηλωθεί άλλο όνομα, ενώ εγώ είχα κερδίσει την πρόκριση

Newsteam 0 Comments

Δημοσιεύθηκε: 23 Μαΐου 2021 18:15 Στην εκπομπή Τετ α Τετ στον Alpha Κύπρου πρόκειται να μιλήσει ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης. Εξομολογήθηκε στον Τάσο Τρύφωνος πως προσπάθησαν να τον αφήσουν εκτός αποστολής στους Ολυμπιακούς αγώνες της Ατλάντα. Ιωάννης Μελισσανίδης: «Για τους Ολυμπιακούς της Ατλάντα είχε δηλωθεί άλλο όνομα, ενώ εγώ είχα κερδίσει την πρόκριση» «Σε πληροφορώ ότι για την Ολυμπιάδα της Ατλάντα, μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχε δηλωθεί το όνομα μου. Άλλο όνομα είχε δηλωθεί ενώ είχα κερδίσει εγώ την πρόκριση. Τους είπα όμως «θα σας φάω το λαρύγγι». Σε σχέση με όσα ακούστηκαν για τις συμπεριφορές και τις παρενοχλήσεις στο χώρο του αθλητισμού, ο Ιωάννης Μελισσανίδης δηλώνει: «Παλιά λέγανε ότι μέχρι και ξύλο πρέπει να φας στην προπόνηση για να αποδώσεις. Εγώ δεν έχω φάει ξύλο, η προπόνηση γινόταν με πολλή αυστηρότητα και φέραμε πάλι αποτέλεσμα». Σε σχέση με το bullying αποκαλύπτει ότι δέχτηκε αρκετά για το σεξουαλικό του προσανατολισμό, για το άθλημα που έκανε αλλά και για άλλους λόγους αλλά όπως λέει: «απαντούσα με bullying γιατί έπρεπε να αμυνθώ». #News #Showbiz #Ιωάννης Μελισσανίδης #τετ α τετ

Διάβασε το »