Ειδήσεις για Τα Συναισθήματά Μου - Spoiler και νέα

Έλλη Κοκκίνου: Την Παρασκευή 9-4 κυκλοφορεί στο YouTube το visualiser του τραγουδιού Κάποια μέρα

Newsteam 0 Comments

«Ένα τραγούδι που αγαπώ πάρα πολύ για πολλούς λόγους» τόνισε μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια Την ερχόμενη Παρασκευή 9 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το visualiser του τραγουδιού της Έλλης Κοκκίνου «Κάποια μέρα», στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube. «Ένα τραγούδι που αγαπώ πάρα πολύ για πολλούς λόγους» ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στα social media. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «“Κάποια μέρα”Ένα τραγούδι που αγαπώ πάρα πολύ για πολλούς λόγους, μια ιδιαίτερη ιστορία που θα μοιραστώ μαζί σας την Παρασκευή 9 Απριλίου που θα κυκλοφορήσει το visualiser στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube!» Πάρτε παρακάτω μια γεύση από το visualiser:

Διάβασε το »

Έλλη Κοκκίνου: Την Παρασκευή 9-4 κυκλοφορεί στο YouTube το τραγούδι Κάποια μέρα

Newsteam 0 Comments

«Ένα τραγούδι που αγαπώ πάρα πολύ για πολλούς λόγους» τόνισε μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια Την ερχόμενη Παρασκευή 9 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου «Κάποια μέρα» από το νέο της άλμπουμ «Τα συναισθήματά μου», στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube. «Ένα τραγούδι που αγαπώ πάρα πολύ για πολλούς λόγους» ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στα social media. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «“Κάποια μέρα”Ένα τραγούδι που αγαπώ πάρα πολύ για πολλούς λόγους, μια ιδιαίτερη ιστορία που θα μοιραστώ μαζί σας την Παρασκευή 9 Απριλίου που θα κυκλοφορήσει το visualiser στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube!» Πάρτε παρακάτω μια γεύση από το visualiser:

Διάβασε το »

Κυκλοφόρησε στο YouTube το τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου Μια Φωτογραφία

Newsteam 0 Comments

Κυκλοφόρησε σήμερα στο YouTube μέσω visualiser στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music το τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου «Μια Φωτογραφία» από το νεό της album «Τα Συναισθήματά Μου». Τη μουσική στο συγκεκριμένο τραγούδι έχει γράψει ο Χρήστος Σαντικάι, ενώ τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξεβανέλης. Σε ανάρτησή της στα social media, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε: «”Μια Φωτογραφία”Ακόμη ένα visualiser από το νεό album “Τα Συναισθήματά Μου” μόλις κυκλοφόρησε! Μουσική: Χρήστος Σαντικάι Στίχοι: Γρηγόρης Βαξαβανέλης Visualiser: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος Ευχαριστούμε τον Kouvaras Equestrian Club-Ippikos Omilos Kouvaras για την πολύτιμη βοήθεια τους!»

Διάβασε το »

Μια Φωτογραφία: Το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου κυκλοφορεί την Παρασκευή στο YouTube

Newsteam 0 Comments

Την ερχόμενη Παρασκευή 26 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube μέσω Visualiser το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου «Μια Φωτογραφία» από το album «Τα Συναισθήματά Μου». Για ακόμη μία φορά, τη μουσική έχει γράψει ο Χρήστος Σαντικάι, ενώ τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξεβανέλης. Αναλυτικά όσα ανέφερε η δημοφιλής τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ακόμη ένα νέο τραγούδι απ’ το album “Τα Συναισθήματά Μου””Μια Φωτογραφία” … έρχεται την Παρασκευή 26 Μαρτίου στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube! Μουσική: Χρήστος Σαντικάι Στίχοι: Γρηγόρης Βαξεβανέλης Visualiser: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος #ΜιαΦωτογραφία #MiaFotografia».

Διάβασε το »

Έλλη Κοκκίνου: Κυκλοφόρησε στο YouTube μέσω Visualiser το τραγούδι Κρατάει χρόνια

Newsteam 0 Comments

«Ελπίζω να το τραγουδήσετε και να το αγαπήσετε & να το χορέψουμε πολύ σύντομα» τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια Το τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου «Κρατάει χρόνια» από το νέο της άλμπουμ «Τα συναισθήματά μου» κυκλοφόρησε σήμερα στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube μέσω ενός Visualiser. Τη μουσική έχει γράψει ο Χρήστος Σαντικάι, ενώ τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης. «Ελπίζω να το τραγουδήσετε και να το αγαπήσετε & να το χορέψουμε πολύ σύντομα» τόνισε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δημοφιλής τραγουδίστρια. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «“Κρατάει χρόνια ”Ακόμη ένα τραγούδι απ´ το νέο Album “Τα Συναισθήματά Μου”Μουσική : Χρήστος ΣαντικάιΣτίχοι: Γρηγόρης ΒαξαβανέληςVisualiser: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος Μόλις κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube!Ελπίζω να το τραγουδήσετε και να το αγαπήσετε & να το χορέψουμε πολύ σύντομα 😘».

Διάβασε το »

Έλλη Κοκκίνου: Το τραγούδι Τι έχω τραβήξει ξεπέρασε τις 1χιλιάδεςχιλιάδες προβολές στο YouTube (pic+vid)

Newsteam 0 Comments

Το «ευχαριστώ» της δημοφιλούς τραγουδίστριας Τις 1.000.000 προβολές στο YouTube ξεπέρασε το τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου με τίτλο «Τι έχω τραβήξει». Με ανάρτησή της στα social media, η αγαπημένη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον κόσμο ο οποίος έχει αγκαλιάσει το νέο της album «Τα συναισθήματά μου». Αναλυτικά όσα ανέφερε στη λεζάντα η Έλλη Κοκκίνου: «Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας …Το “Τι έχω τραβήξει” ξεπέρασε τις 1.000.000 προβολές στο YouTube! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι’ αυτό & που έχετε αγκαλιάσει το νέο album “Τα συναισθήματά μου” ❤️🙏🏼». Το video clip του τραγουδιού «Τι έχω τραβήξει»:

Διάβασε το »

Έλλη Κοκκίνου: Κυκλοφόρησε στο YouTube μέσω Visualiser το τραγούδι Απόψε Κάτι Λείπει

Newsteam 0 Comments

26 Φεβρουαρίου 2021 14:12 Από το νέο της Album «Τα Συναισθήματά Μου» Σήμερα κυκλοφόρησε στο YouTube μέσω ενός Visualiser το τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου «Απόψε Κάτι Λείπει» από το νέο της άλμπουμ «Τα Συναισθήματά Μου». «Ελπίζω να το αγαπήσετε και αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στα social media. Αναλυτικά όσα έγραψε στη λεζάντα: «“Απόψε Κάτι Λείπει”Μουσική: Χρήστος ΣαντικάιΣτίχοι: Γρηγόρης ΒαξαβανέληςVisualiser: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος Ακόμη ένα τραγούδι από το νέο Album “Τα Συναισθήματά Μου” μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube μέσω ενός Visualiser! Ελπίζω να το αγαπήσετε και αυτό 😘».

Διάβασε το »

Έλλη Κοκκίνου: Κυκλοφόρησε το video clip του τραγουδιού της Η Αγάπη Αυτή (vids)

Newsteam 0 Comments

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου κυκλοφόρησε το video clip του τραγουδιού της Έλλης Κοκκίνου «Η Αγάπη Αυτή». Το συγκεκριμένο κομμάτι αποτελεί ακόμη ένα τραγούδι από το νέο άλμπουμ της δημοφιλούς τραγουδίστριας με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου». Η μουσική είναι του Γιάννη Φρασέρη και οι στίχοι του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. Η ίδια έγραψε σε ανάρτησή της στα social media: «“Η Αγάπη Αυτή”Ακόμη ένα τραγούδι από το νέο Album «Τα Συναισθήματά Μου». Μουσική: Γιάννης ΦρασέρηςΣτίχοι: Βαγγέλης ΚωνσταντινίδηςVisualiser: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος Μόλις κυκλοφόρησε το Official Visualiser στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube!Ελπίζω να το αγαπήσετε & να το αφιερώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα και όχι μόνο ❤️». Δείτε την ανάρτησή της: Δείτε το video clip του τραγουδιού «Η Αγάπη Αυτή»:

Διάβασε το »

Στις 9-2 κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου με τίτλο Τα Συναισθήματά Μου

Newsteam 0 Comments

Την ερχόμενη Τρίτη 9 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου», αποκλειστικά στο www.public.gr, όπως έκανε γνωστό η ίδια με ανάρτησή της στα social media. Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν σήμερα. «Εύχομαι να αγαπήσετε τα τραγούδια μας όπως εμείς!» έγραψε μεταξύ άλλων στη λεζάντα η δημοφιλής τραγουδίστρια. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Πάει καιρός από το προηγούμενο άλμπουμ & ο λόγος είναι ότι ήθελα να σας παρουσιάσω μια δισκογραφική δουλειά την οποία αγαπώ & είμαι χαρούμενη που θα την μοιραστώ μαζί σας! Ψάξαμε πολύ, ακούσαμε πάρα πολλά τραγούδια, ηχογράφησα ακόμη περισσότερα και φτάσαμε σε αυτά τα δέκα τραγούδια που αποτελούν “Τα Συναισθήματά Μου”.Με μεγάλη χαρά συναντώ ξανά τους φίλους μου Γιάννη Φρασέρη & Βαγγέλη Κωνσταντινίδη. Δεν θα ξεχάσω τον ενθουσιασμό και το χαμόγελο του Γιώργου Κακοσαίου όταν ηχογραφούσαμε το “Τι Έχω Τραβήξει” καθώς και την ευγενική και ευαίσθητη πλευρά του Νίκου Σαρρή. Με τους Χρήστο Σαντικάι -Γρήγορη Βαξαβανέλη περάσαμε τις πιο πολλές ώρες στο στούντιο δοκιμάζοντας τραγούδια , προσπαθώντας να βρούμε τι ταιριάζει καλύτερα! Με τον Λεωνίδα Τζίτζο & τον Παναγιώτη Μπρακούλια μας δένει μια φιλιά-συνεργασία πολλών ετών. Ο Λεωνίδας πάντα με χαμόγελο & άπειρες κωμικοτραγικές ιστορίες , ενώ ο Παναγιώτης πάντα έτοιμος για πολύωρες συζητήσεις! Σε όλα αυτά & σε πολλά άλλα, δίπλα μου ο Γιάννης Σολδάτος! Πάντα εκεί με τις ιδέες του, τα ξενύχτια του μαζί μου & την διαρκή έννοια του για να είναι όλα σωστά & οργανωμένα. Μέσα σε όλα τα καινούρια τραγούδια υπάρχει κάτι ξεχωριστό για εμένα με τεράστια συναισθηματική αξία & πολύ νοσταλγία σε έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα. “Κάποια Μέρα” του 1997 μπήκα στο στούντιο για να ηχογραφήσω το πρώτο μου τραγούδι με τον…

Διάβασε το »