Ειδήσεις για Σχέδιο - Spoiler και νέα

Δολοφονία Καραϊβάζ – Το σχέδιο των δολοφόνων. Έτσι έσβησαν τα ίχνη τους

Newsteam 0 Comments

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, οι δράστες ήξεραν ακριβώς σε ποιο σημείο στην παραλιακή θα εξαφάνιζαν τα ίχνη τους, καθώς δεν τους κατέγραφαν κάμερες.       Φαίνεται πως οι εκτελεστές του δημοσιογράφου είχαν μελετήσει πολύ καλά το δρομολόγιο που θα ακολουθούσαν για να διαφύγουν. Δηλαδή, γνώριζαν πού ακριβώς υπήρχαν κάμερες, όχι μόνο στα στενά διαφυγής τους, αλλά και στην παραλιακή.     Έτσι, εξαφανίστηκαν σε τυφλό σημείο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Οι αρχές επιχειρούν μέσω της άρσης των επικοινωνιών να καταλήξουν στους δράστες. Προσπαθούν να βρουν αν υπάρχει ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο τελικά θα είναι αυτό που θα τους προδώσει. Την ίδια ώρα τα τραύματα από τις 10 σφαίρες στον Γιώργο Καραϊβάζ αναλύονται ένα προς ένα. Στο στόχαστρο έχουν μπει όλα τα συμβόλαια θανάτων των τελευταίων ετών. Γι’ αυτό τα τραύματα στον δημοσιογράφο συγκρίνονται με παρόμοια χτυπήματα που έγιναν στο παρελθόν.   Όπως η δολοφονία ενός 38χρονου τον περασμένο Δεκέμβριο στην Ηλιούπολη. Δυο άτομα τον είχαν εκτελέσει με έξι σφαίρες στο κεφάλι και στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο. Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Survivor spoiler: Προβληματισμός με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις – Το σχέδιο αποφυγής τους

Newsteam 0 Comments

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην παραγωγή του Survivor λόγω της αποχώρησης αρκετών παικτών λόγω πείνας ή προβλημάτων υγείας. Οι περισσότερες οικειοθελείς αποχωρήσεις ήταν από αδυναμία και έλλειψη φαγητού. Με εξαίρεση την Σοφία Μαργαρίτη δεν αποχώρησε άλλος παίκτης από τραυματισμό! Οπότε η παραγωγή κοιτάει πως θα ελαττώσει τις αποχωρήσεις! Πως θα γίνει αυτό; Ενισχύοντας τα έπαθλα. Στα επόμενα αγωνίσματα θα δούμε πιο εντυπωσιακά έπαθλα φαγητού αλλά και κάποιων άλλων ανέσεων, όπως ντουζ και κρεβάτια, όμως αυτά θα γίνουν μετά την ένωση! Γι’ αυτό τον λόγο αναμένεται να γίνει και νωρίτερα η ένωση των ομάδων. Μάλιστα πληροφορίες που φυσικά δεν πρόκειται να επιβεβαιωθούν αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της παραγωγής στη “ζούλα” και πίσω από τις κάμερες θα δίνουν κάποιες επιπλέον βιταμίνες σε παίκτες που δεν είναι σε καλή κατάσταση από φυσική κατάσταση αλλά και ψυχολογικά! Επίσης αναμένεται όταν ένας παίκτης φτάνει στα όριά του να τον αφήνουν να επικοινωνεί με την οικογένειά του, κάτι που ωστόσο μέχρι σήμερα έχει συμβεί σε αρκετές περιπτώσεις παρότι δεν το έχουν βγάλει προς τα έξω. Όπως και να έχει η παραγωγή είναι αποφασισμένη να “φτιάξει” κάπως τις συνθήκες διαβίωσης των παικτών ώστε να μην υπάρξουν επιπλέον οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Survivor.

Διάβασε το »

Το σχέδιο της Κυβέρνησης για το άνοιγμα. Τι θα γίνει με καταστήματα, εκπαιδευτήρια και μετακίνησεις εκτός νομού

Newsteam 0 Comments

Πόσο θα πάει ακόμη το lockdown; Αντέχει ο κόσμος; Ποια τα σενάρια που έχουν μπείσ το τραπέζι των ειδικών; Τι υπάρχει μέσα στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη;      Τα σχολεία   Σε ό,τι αφορά στην εκπαίδευση, οι ειδικοί είναι εξαιρετικά προβληματισμένοι καθώς μπαίνουμε στον Μάρτιο και οι μαθητές δεν έχουν καθίσει σχεδόν καθόλου στα θρανία τη φετινή χρονιά. Ειδικά σε ό,τι αφορά στα παιδιά της Γ’ Λυκείου που δίνουν σύντομα και Πανελλαδικές εξετάσεις, είναι πιθανό να δοθεί σύντομα το «πράσινο φως» να επιστρέψουν στα σχολεία για δια ζώσης εκπαίδευση, ώστε να κάνουν τις προετοιμασίες για τις εξετάσεις. Για τους μαθητές των υπόλοιπων τάξεων, αναμένεται να συζητηθεί για να επιστρέψουν στις τάξεις από την επόμενη εβδομάδα και κοντά στις 8 Μαρτίου.           Καταστήματα Υπάρχουν επιστήμονες που θεωρούν ότι θα πρέπει ν’ ανοίξει άμεσα το λιανεμπόριο έστω με click away κι ας συνεχισθούν τα περιοριστικά μέτρα. Στις προτάσεις αυτές περιλαμβάνεται το άνοιγμα με click in shop μία εβδομάδα μετά. Ωστόσο οι προτάσεις αυτές δεν φαίνεται προς ώρας να βρίσκουν έδαφος, καθώς η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμη να δεχθεί μία παράταση στο lockdown. Έτσι όλα δείχνουν ότι το λιανεμπόριο θα κινηθεί μία εβδομάδα μετά και εφόσον έχει αρχίσει να παρουσιάζει κάμψη το επιδημιολογικό φορτίο.         Μετακινήσεις εκτός νομού   Οι μετακινήσεις εκτός Νομού αποτελούν τον μεγάλο γρίφο για την κυβέρνηση και για τους επιστήμονες, ενώ το ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί στους ειδικούς τις επόμενες εβδομάδες ώστε να αποφανθούν πότε θα επιτραπεί μία τέτοια κίνηση. Άλλωστε το ζήτημα έθεσε και η Αν. Κοτανίδου μέλος της επιτροπής κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό, αφήνοντας μία χαραμάδα ελπίδας ότι το Πάσχα μπορεί να επιτραπούν οι…

Διάβασε το »