συναισθήματα - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

Ιωάννα Μαλέσκου: Η δική μας διάθεση σήμερα έχει ανάμεικτα συναισθήματα

Newsteam 0 Comments

Όσα είπε η παρουσιάστρια Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής “Love it”, η Ιωάννα Μαλέσκου και η παρέα της εμφανίστηκαν κάπως… μουδιασμένοι. Αιτία ήταν οι δύσκολες στιγμές που περνάει ένας πολύ καλός συνεργάτης τους, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται σε αυτό. «Θα ήθελα να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά. Ξέρετε, καμιά φορά οι μέρες είναι ευμετάβλητες, όλα μπορούν να αλλάξουν. Η δική μας διάθεση σήμερα έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Θέλω, λοιπόν, να ξεκινήσω και να μου το επιτρέψετε αυτό, να πω γρήγορα περαστικά και καλή ανάρρωση σε έναν πολύ καλό φίλο και συνεργάτη της εκπομπής, ο οποίος περνάει λίγο δύσκολα», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου. Η Ιωάννα Μαλέσκου πρόσθεσε επίσης: «Όλα θα πάνε καλά, στέλνουμε την ωραία μας ενέργεια και την αγάπη μας απλόχερα. Και με την αγάπη και την ωραία ενέργεια πάντα αλλάζουν πράγματα προς το καλύτερο». «Δυνατός και γρήγορα», είπε και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Διάβασε το »

Mega: Κυκλοφόρησε το νέο σήμα του καναλιού (vids)

Newsteam 0 Comments

Το νέο σήμα του Mega είναι στον αέρα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού «με βασικό δημιουργικό άξονα το λογότυπο του καναλιού, κάθε ένα από τα σήματα (idents) αποκτά ξεχωριστό χαρακτήρα, ύφος και συμπεριφορά. Ταυτίζεται με διαφορετικές καταστάσεις και συναισθήματα. Γιατί, το MEGA δεν είναι απλά ένα λογότυπο καναλιού… Μέσα από την τρισδιάστατη απεικόνισή του, το λογότυπο γίνεται διαδραστικό και καλεί τον θεατή σε ένα παιχνίδι εικόνας, κίνησης, χρωμάτων. Στη νέα εικόνα του MEGA συμβάλλουν και τα καινούργια γραφικά, με την ξεχωριστή τους ευελιξία και τα έντονα, φωτεινά χρώματα». Τα νέα σήματα επιμελήθηκε το τμήμα μάρκετνγκ του σταθμού,ενώ η σκηνοθεσία και παραγωγή των νέων σημάτων έγινε από τον Τόνυ Ζαγοραίο και το animation studio YETI PICTURES, σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία CREAM RASCAL, που δημιούργησε και το νέο πακέτο γραφικών.

Διάβασε το »

Survivor spoiler: Μετά την Μαριαλένα και ο Σάκης εναντίον των Amigos

Newsteam 0 Comments

Μετά την χθεσινή επίθεση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στους «Amigos» με αφορμή την αντίδρασή τους στην αποχώρηση της Καρολίνας, ήρθε ο Σάκης Κατσούλης να συνεχίσει…το έργο. Ειδικότερα, ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναρωτήθηκε με νόημα στην κάμερα: «Δηλαδή πατάτε ένα κουμπί και τα συναισθήματα σας  και όλα αυτά τα «bro» και «αδελφή μου» και «αγάπη μου» και «λατρεία μου» τα ξεχνάτε και χαμογελάτε επειδή κάποιος το ζήτησε; Και μένα ο Τριαντάφυλλος, όταν έφυγε, μου είπε «μην τολμήσεις και κλάψεις! Θέλω να χαμογελάς, να φανείς δυνατός και θέλω να παλέψεις». Αλλά 2-3 μέρες δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκρυα μου. Δεν θα μπορούσα να πατήσω κουμπί, να σβήσω όλα αυτά που νιώθω απλά και μόνο επειδή μου το ζήτησε ο Τριαντάφυλλος». «Αν αυτά τα παιδιά μπορούν να το κάνουν… Εγώ συνεχίζω και λέω ότι αυτό δεν είναι φιλία αλλά είναι λυκοφιλία» πρόσθεσε, αιχμηρά, ο παίκτης του Survivor Βεβαίως, ο Σάκης Κατσούλης δεν παρέλειψε να στηρίξει τόσο στην κάμερα του Survivor όσο και στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη την ψήφο που έδωσε στην Ελένη Χαμπέρη!

Διάβασε το »