Ειδήσεις για ΠΡΟΒΛΗΜΑ - Spoiler και νέα

Survivor – Φεύγει η Μαριαλένα;Η επικοινωνία με την μητέρα της και…

Newsteam 0 Comments

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την περίπτωση της Μαριαλένας στο Survivor, αφού σύμφωνα με πηγές, η διαγωνιζόμενη επικοινώνησε με τη μητέρα της και μένει να αποφασίσει αν θα μείνει ή θα φύγει από το παιχνίδι.           Η παίκτρια μίλησε με τη μητέρα της και να μάθει τα νέα για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της. Έτσι, καλείται τις επόμενες ώρες ν’ αποφασίσει αν τελικά θα αποχωρήσει από το παιχνίδι ή θα παραμείνει. Σε περίπτωση που φύγει, η θέση της, σύμφωνα με το Youweekly θα καλυφθεί από την Άννα Μαρία Βέλλη που είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι και μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει σε επαφή με τον έξω κόσμο Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Δύσκολες ώρες για τον Καρρά . Πρόβλημα με την υγεία του – Αναβάλλεται η συναυλία του

Newsteam 0 Comments

Αναβάλλεται λόγω ασθένειας του Βασίλη Καρρά η παγκόσμια συναυλία του που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου.     Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται:      «Αναβάλλεται λόγω ασθένειας του Βασίλη Καρρά η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία του με τον Ν. Μακρόπουλου και τους Νίκο Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά το επόμενο Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021. Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση από τους χιλιάδες φίλους που έσπευσαν να αγοράσουν το εισιτήριό τους, αλλά θεωρήσαμε σωστό και πρέπον –σεβόμενοι τον κόσμο- αυτό να γίνει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία. Η προπώληση συνεχίζεται».        

Διάβασε το »

Εμβόλιο: Έκλεισαν τα πρώτα 50χιλιάδες ραντεβού για τους άνω των 85

Newsteam 0 Comments

Aνταποκρίνονται στο κάλεσμα να εμβολιασθούν ενάντια στον covid-19 οι πολίτες άνω των 85 ετών Ήδη έως περίπου τις 4 το απόγευμα είχαν ορίσει το ραντεβού τους περίπου 50.000 άνθρωποι, ενώ ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί πολύ έως το βράδυ. Μεγάλο μέρος όσων έκλεισαν ήδη το ραντεβού τους, το έκαναν ενώ είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση και έλαβαν ήδη μήνυμα με τον προγραμματισμό του ραντεβού τους και απάντησαν θετικά στο 13034 ή μπήκαν (είτε οι ίδιοι, είτε συγγενικά τους πρόσωπα καθώς η συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα δεν είναι εξοικειωμένη με το διαδίκτυο) στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr που έθεσε χθες σε λειτουργία το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και παρουσίασε αναλυτικά ο υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης. Tο κυβερνητικό επιτελείο που έχει αναλάβει την υλοποίηση του Σχεδίου Ελευθερία για τον εμβολιασμό, αναζητά λύσεις στα δύο μεγάλα ζητήματα που έχουν ανακύψει: Το πρώτο είναι πώς θα εμβολιασθεί ο πληθυσμός στα 90 μεγάλα κατοικημένα νησιά της χώρας. Για τα 30 μεγαλύτερα από τα νησιά που έχουν είτε νοσοκομεία, είτε κέντρα υγείας δεν τίθεται ζήτημα, αφού θα λειτουργήσουν εκεί εμβολιαστικά κέντρα. Για τα υπόλοιπα 60 όμως, η λύση αναζητείται μέσω της βοήθειας του Στρατού και του Λιμενικού. Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα, που προς το παρόν δεν έχει άμεση λύση είναι τι θα γίνει με τους ανθρώπους που για λόγους υγείας δεν μπορούν να μετακινηθούν προς εμβολιαστικό κέντρο. Το πρόβλημα είναι σοβαρό και δεν αποτελεί ρεαλιστική λύση ο κατ’ οίκον εμβολιασμός, αφού το εμβόλιο της Pfizer απαιτεί συγκεκριμένες θερμοκρασίες συντήρησης. Το πιστοποιητικό Το πιστοποιητικό που θα λαμβάνουν οι πολίτες αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους παρουσίασε η κυβέρνηση, λίγες ώρες μετά την επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρόεδρο της Κομισιόν και τους ηγέτες της ΕΕ. Στο έγγραφο υπάρχει το όνομα του πολίτη που…

Διάβασε το »