Ειδήσεις για Πούμπουρας Σάββας - Spoiler και νέα

Ο Χριστοφόρου ξεσκίζει τον Πούμπουρα Το ΡΙΚ να τον επαναπροσλάβει αμισθί

Newsteam 0 Comments

Δεκάδες είναι τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί εδώ και λίγες ώρες ο Σάββας Πούμπουρας, τόσο απο ανώνυμους αλλά και επώνυμους χρήστες. Ένας εξ αυτών είναι και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που δεν άντεξε άλλο την βλακεία του πρώην μπάρμαν.   Έγινε και ο Σάββας Πούμπουρας κόουτς καριέρας – Ο ζιγκολό Γκέι αντρών     Ο Τραγουδιστής απαντώντας σε σχόλιο έγραψε:   Αγαπητε @AFrangos, μετά από το σημερινό βαρυσήμαντο εργασιακό Μανιφέστο του Καρλ…ε συγνώμη Σάββα Πούμπουρα, πιστεύω ότι το ΡΙΚ θα πρέπει να αναθεωρήσει τη σύμβασή του και να τον επαναπροσλάβει αμισθί. Θα ήταν το ζωντανό παράδειγμα προς τους νέους που εγκαλεί σήμερα #πουμπουρας     Αγαπητε @AFrangos, μετά από το σημερινό βαρυσήμαντο εργασιακό Μανιφέστο του Καρλ…ε συγνώμη Σάββα Πούμπουρα, πιστεύω ότι το ΡΙΚ θα πρέπει να αναθεωρήσει τη σύμβασή του και να τον επαναπροσλάβει αμισθί. Θα ήταν το ζωντανό παράδειγμα προς τους νέους που εγκαλεί σήμερα #πουμπουρας — Konstantinos Christoforou (@KonstantinosXr) May 3, 2021 Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Έγινε και ο Σάββας Πούμπουρας κόουτς καριέρας – Ο ζιγκολό Γκέι αντρών

Newsteam 0 Comments

Μετά το τεράστιο κύμα οργής που σήκωσε ο Σάββας Πούμπουρας με τις δηλώσεις του, περί δωρεάν εργασίας, κατάλαβε το λάθος του και ζήτησε συγνώμη.   Όμως δεν ήταν αρκετό. Ο κόσμος αντέδρασε βίαια στέλνοντας του δεκάδες μηνύματα. Ο πρώην μπάρμαν που αυτοαναγορεύτηκε κουτς καριέρας μέσα σε μια νύχτα αποφάσισε να κοινοποιήσει κάποια απο αυτά.   Τόσο τα μηνύματα αλλά και τα σχόλια που δέχτηκε κάτω από το βίντεο είναι πολύ άσχημα έως χυδαία και απάνθρωπα.   Πάρτε μια γεύση     Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Χοντρό κράξιμο στον Πούμπουρα – Έχει πλεόνασμα βλακείας που γίνεται επικίνδυνη

Newsteam 0 Comments

Χαμός στο twitter με τη  τοποθέτηση για τα εργασιακά του  Σάββα Πούμπουρα. Μέσω instagram, ο  τηλεπαρουσιαστής ανέφερε: «Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα.   Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά» και συνέχισε λέγοντας πως από το να μην δουλεύεις καθόλου καλύτερα να δουλεύεις τσάμπα και να μαθαίνεις!     Oτι χειρότερο και πιο άστοχο έχω ακούσει..Έχω δικιά μου επιχείρηση και δεν θα έπαιρνα ποτε κανέναν να δουλέψει τσάμπα για να μάθει την δουλειά.Έλεος με τις μαλακιες..Προφανως μην παρέχετε την εργασία σας τσάμπα ακόμα και αν είναι σε επίπεδο πρακτικής.. Τραγικό. #Πουμπουρας pic.twitter.com/aIlAmwgfUL — Ola_Ta_vlepw (Δημήτρης ) (@OVlepw) May 3, 2021     Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »