Ειδήσεις για Πολίτη Χριστίνα - Spoiler και νέα

Έξαλλη η Πολίτη για όσα είπε ο Ζησάκης για τον Σπυρόπουλο- Γελάει ο κόσμος μαζί σου

Newsteam 0 Comments

Βγήκε χθές ο Ζησάκης στο Μέγκα και περιέγραψε όσα έζησε δίπλα στον Σπυρόπουλο. Μάλιστα υατά που είπε διαδόθηκαν πολύ γρήγορα παντού. Και στο ζεύγος Πολίτη-Σπυρόπουλου. Για πρώτη φορά λοιπόν η Χριστίνα αντέδρασε. Και είπε πολλά.   Η κουβέντα έγινε δημόσια στα σόσιαλ μίντια με την κοσμικογράφο να απαντά γράφοντας ότι γελάει ο κόσμος μαζί του και πως έχει μηνύματα που τον εκθέτουν”.   Δείτε τη συζήτηση παρακάτω:     Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

H Χριστίνα Πολίτη απαντά μέσω του δικηγόρου της. Σας απαγορεύω να…

Newsteam 0 Comments

Μετά τα εκατοντάδες σχόλια που δέχτηκε από τα social media για την αισχρή ανάρτηση της στο Ίνσταγκραμ την οποία λίγη ώρα αργότερα διέγραψε, η κοσμικογράφος απέστειλε μέσω του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού επιστολή σύμφωνα με την οποία δε θα δεχτεί κανένα σχόλιο προς το πρόσωπό της και του γιου της που θα σχετίζεται με την υπόθεση του Κώστα Σπυρόπουλου.   Πιο αναλυτικά: «Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κυρίου Σπυρόπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η «Ν. Αγαπηνός και Συνεργάτες». «Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οιοδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της. Σας καθιστούμε σαφές σε περίπτωση επανάληψης οιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και του ανήλικου παιδιού της, ότι θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα αστικά και ποινικά Δικαστήρια», καταλήγει η ανακοίνωση.       Το τι λέει η Πολίτη για τον σύντροφό της, ακραίο η μή είναι δικό της θέμα-πρόβλημα. Το παιδί της Πολίτη και γενικότερα τα παιδιά σε τέτοιες ιστορίες δεν πρέπει να μπαίνουν στην εξίσωση. Είναι χυδαίο κάποιος ή κάποια να επιτίθεται σε ανήλικα. Και ντροπή.        

Διάβασε το »

Το Twitter ξεσκίζει την Πολίτη για την χυδαία ανάρτηση-Φτου σου είσαι και γυναίκα

Newsteam 0 Comments

Η σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου, κοσμικογράφος Χριστίνα Πολίτη προέβη σε ένα ποστ-απάντηση λίγη ώρα μετά τις καταγγελίες των συναδέλφων του για σεξουαλική παρενόχληση, το οποίο έλεγε: «Βάσιμες ενδείξεις ότι η μαλακία μεταλλάσσεται πιο γρήγορα από τον ιό».   Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, το το συγκεκριμένο story εξαφανίστηκε από τον λογαριασμό της, αφού οι χρήστες στα social media, την «ξέσκισαν» για την χυδαία αντίδραση.   Το Spoilers αλίευσε μερικά από τα σχόλια των twitter-άδων και σας τα παρουσιάζει. Δείτε τα παρακάτω:            

Διάβασε το »

Μιλάμε για γκανιάν – Κατήγγειλαν και τον πρώην και τον νύν της Πολίτη

Newsteam 0 Comments

Φαντάσου να είσαι η Χριστίνα Πολίτη και πρώτα να καταγελούν τον πρώην σου και μετά τον νυν σου. Ναι…ναι. Έτσι είναι. Διότι τον Ιούνιο του 2015 οι πληροφορίες ανέφεραν πως η Χριστίνα Πολίτη και ο Γιώργος Κιμούλης ήταν ζευγάρι.   Και λίγο καιρό μετά επιβεβαιώθηκαν. Οι δυο τους είχαν μια σχέση εξπρές και μετά από λίγους μήνες έγινε γνωστός και ο χωρισμός τους. Είχαν προλάβει όμως να κάνουν κοινές εμφανίσεις και να εκδηλώσουν τον έρωτά τους.       Εδώ και λίγες ημέρες τόσο ο Κιμούλης… ο πρώην αλλά και ο Σπυρόπουλος… ο νύν… είναι στο μάτι του Κυκλώνα εξαιτίαςτων καταγγελιών γνωστών και μη ηθοποιών είτε για σ3ξουαλική παρενόχληση είτε για βία και ψυχολογικό πόλεμο.   Μιλάμε για 100% επιτυχία όχι αστεία! Με την ίδια την κοσμικογράφο να αντιδρά πολύ έντονα, έως χυδαία στην αρχή και μετά να διαγράφει τις απαντήσεις της.

Διάβασε το »