Ειδήσεις για Νίκος Σκορδάκης - Spoiler και νέα

MasterChef: Νίκος Σκορδάκης για την αποχώρησή του – Δεν πίστευα ότι θα φύγω

Newsteam 0 Comments

Μιώντας σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Νίκος Σκορδάκης, ο οποίος αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης από το MasterChef, μίλησε για την αποχώρησή του, για τα λάθη του, για όσα είπε στον Τζαμάλ, αλλά και για πολλά ακόμα. «Ούτε εγώ περίμενα ότι θα αποχωρήσω, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, τόσο με τον τρόπο που έφυγα όσο και ότι είχα τον εαυτό μου για λίγο πιο παρακάτω. Ούτε εγώ ήξερα ότι πρόκειται να υπάρξει αποχώρηση. Όταν άνοιξαν την καμπάνα μας είπαν ότι πρόκειται για το Silver Award και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να μην μαγειρέψω γιατί είχαμε και αυτή την ευκαιρία», είπε αρχικά ο Νίκος Σκορδάκης. Ο Νίκος Σκορδάκης πρόσθεσε επίσης: «Δεν πίστευα ότι θα φύγω εκείνη τη μέρα με τίποτα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν ήμουν ο εαυτός μου λόγω του εγκλεισμού και αυτό με είχε επηρεάσει μαγειρικά και φάνηκε και στα πιάτα μου. Εκείνη τη μέρα όλη η δοκιμασία ξεκίνησε λάθος. Παραδέχομαι τα λάθη μου, ήξερα ότι έπρεπε να αποχωρήσω». «Μετάνιωσα για όσα είπα στον Τζαμάλ, τα βρήκαμε στη συνέχεια του διαγωνισμού. Με στεναχώρησε που ο Ιωάννης αποχώρησε με τόσο χαμηλή βαθμολογία. Έβλεπα μια συμπάθεια μόνο από τη μεριά του Ιωάννη για τη Μαρία και όχι το αντίθετο», τόνισε επίσης ο Νίκος Σκορδάκης.

Διάβασε το »

MasterChef: Ποιος αποχώρησε από τον διαγωνισμό; Δεν το πιστεύω, τι ρεζιλίκι…

Newsteam 0 Comments

Τετάρτη, 07 Απρ 2021 Πολύ κακά πιάτα αλλά ποιος είχε το χειρότερο; Το Silver Award έκρυβε και δυσάρεστα νέα για τρεις παίκτες. Οι κριτές κάλεσαν τον Νίκο, τη Μαρία και τη Λία, τους τρεις με τις χειρότερες προσπάθειες. Η Λία άκουσε ότι το γλυκό της ήταν κακό αλλά όχι το χειρότερό της, αλλά είχε ένα εξαιρετικό κυρίως ενώ το πιάτο της που έλειπε αλλά το πρόσφερε στους κριτές -μια τάρτα που άφησε στον φούρνο- ήταν επίσης πολύ καλή. Η Μαρία άκουσε ότι άφησε το συκώτι της ωμό ενώ οι συνδυασμοί με γκοργκοτζόλα, μπλε τυρί, γκαστρίκ έκαναν «ένα από τα πιο αηδιαστικά πιάτα. Το γυρνάς πίσω και κάνεις φασαρία», όπως της είπε ο Αθηναγόρας Κωστάκος. Η Μαρία έβαλε τα κλάματα λέγοντας ότι δεν ήθελε να είναι αυτή η τελευταία της προσπάθεια αλλά θα τη βαρύνει αν παραμείνει στο παιχνίδι. Ο Νίκος άφησε ακαθάριστες τις καραβίδες ενώ το γλυκό του δεν ήταν ολοκληρωμένη προσπάθεια ενώ ο Αθηναγόρας βρήκε κόκκαλο στο ψάρι του. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε στους παίκτες ότι δεν μπήκαν με φόρα αλλά η Λία ήταν αυτή που τη γλίτωσε διότι τα δύο πιάτα της ήταν καλύτερα από των συμπαικτών της και μάλιστα ο Αθηναγόρας θα ήθελε το πιάτο της με τα μάγουλα στο εστιατόριό του. Αποχώρησε το «νοσοκομειακό» πιάτο Οι κριτές αξιολόγησαν μία μία τις προσπάθειες του Νίκου και της Μαρίας. Στον Νίκο Σκορδάκη είπαν ότι το κυρίως πιάτο του ήταν νοσοκομειακό καθώς έκανε αχρείαστες παρασκευές, δεν καθάρισε τα λαχανικά του αλλά και δεν είχε βάλει πουθενά αλάτι.  «Ο τελευταίος που θα λέγαμε ότι τα έχει φτιάξει θα ήσουν εσύ». «Το κυρίως σου είναι ενδεχομένως μία από τις πιο κακές προσπάθειες που έχουμε δοκιμάσει από την αρχή του διαγωνισμού» είπε…

Διάβασε το »

MasterChef: Η μύγα επέπλεε στο ζωμό αλλά σκέφτηκε να τον σερβίρει

Newsteam 0 Comments

Επικίνδυνο λάθος πήγε να διαπράξει παίκτης του Masterchef Μετά τις δύσκολες δοκιμασίες και τα απαιτητικά πιάτα, το Masterchef έχει και κάτι ακόμα. Πονηρούς παίκτες, όπως τον Νίκο Σκορδάκη. Στη δοκιμασία σε εξωτερικό χώρο, οι επίδοξοι σεφ διαγωνίστηκαν στην ασιατική κουζίνα με τη μπλε ομάδα να έρχεται αντιμέτωπη με έναν αστάθμητο παράγοντα, μια μύγα να επιπλέει στο ζωμό. Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι τη βρήκε, αφού πήγε να ελέγξει το ζωμό ως αρχηγός της ομάδας και ανέφερε πως είναι για πέταμα. Ο Νίκος Σκορδάκης, όμως, πρότεινε να βγάλουν τη μύγα και να σουρώσουν τον ζωμό, κάτι που ο Τζιοβάνι αρνήθηκε. «Είχε μια μύγα μέσα που κολυμπούσε κι εύκολα θα μπορούσες να κάνεις τα στραβά μάτια και να την βγάλεις αλλά όχι», είπε ο Τζιοβάνι.

Διάβασε το »