Ειδήσεις για Λούκας Γιώρκας - Spoiler και νέα

Η κατηφόρα του Γιώρκα και το χθεσινό μήνυμα του Θα σηκωθώ ξανά

Newsteam 0 Comments

O Λούκας Γιώρκας είναι αρκετά ενεργός στα social media. Είναι και ο μοναδικός χώρος που συνεχίζει να είναι ενεργός… μιας και η καριέρα του εδώ και δυο χρόνια έχει πάρει την κατηφόρα. Δεν είναι μόνο ο κορονοϊός. Είναι και πολλές λάθος επιλογές… που δεν είναι της παρούσης να τις αναλύσουμε.     Ο τραγουδιστής δεν χάνει την αισιοδοξία του. Ποζάρει στη θάλασσα και χρησιμοποιώντας ένα στίχο από το τραγούδι με το οποίο συμμετείχε στην Eurovision το 2011… γράφει :«Την έχει η ψυχή μου τη φωτιά……κι αν πέσω εγώ ξανά θα σηκωθώ» και συνέχισε:«Καμία απογοήτευση για τις πτώσεις μας.. Έχουμε όλοι πολλές αδυναμίες.. Σημαντικότερο όμως, είναι ότι έχουμε τη δύναμη να καταφέρουμε το αδύνατο!».     Μακάρι να σου βγεί… τι να πώ!           Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Λούκας Γιώρκας

Newsteam 0 Comments

Πολύ άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για το αγαπημένο τραγουδιστή, Λούκα Γιώρκα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, χρειάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έπαθε υποθερμία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου του βίντεο κλιπ καθώς βρισκόταν αρκετή ώρα κάτω από το νερό. Μετά από αρκετές ώρες γυρισμάτων, έχασε τις αισθήσεις του και πήγε στο νοσοκομείο.

Διάβασε το »

Στο νοσοκομείο ο Λούκας Γιώρκας

Newsteam 0 Comments

Ο Κύπριος τραγουδιστής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Λάρνακα με υποθερμία Ο γνωστός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας σήμερα το πρώι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου του βιντεοκλιπ. Συγκεκριμένη ο τραγουδιστής για τις ανάγκες των σκηνών του νέου του τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει σύντομα στα ελληνικά ραδιόφωνα, ήταν αναγκασμένος να βρίσκεται για αρκετή ώρα κάτω από το νερό, με αποτέλεσμα να πάθει υποθερμία που τον έκαναν να χασέι τις αισθήσεις του. Όλοι οι συνεργάτες του ανησύχησαν και έτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μέχρι να επανέλθει πλήρως.

Διάβασε το »