Ειδήσεις για Λιανός Γιώργος - Spoiler και νέα

Survivor – Ο Λιανός δίνει την Άννα Μαρία – Την άκουσα να λέει στον Νίκο σ’ αγαπώ

Newsteam 0 Comments

Για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το Survivor, το πάρτι της ένωσης, αλλά και την εμφάνιση υπερπαραγωγή του Jason Derulo μίλησε ο Γιώργος Λιανός στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 το πρωί της Παρασκευής.     «Νομίζω το άκουσα ότι την Άννα Μαρία να λέει “σ’αγαπώ” στον Νίκο. Νομίζω ήταν σε  φιλικό επίπεδο», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.     Εντάξει Γιώργο. Τα καλύτερα γκόλ στα φιλικά μπαίνουν. Εσύ τουλάχιστον έπρεπε να το ξέρεις αυτό. Τι όχι; Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Survivor – Ο Λιανός έδωσε στεγνά τον Τριαντάφυλλο. Γι΄αυτό τον έχουν στο στόχαστρο

Newsteam 0 Comments

Μπορεί να τον έχουν στην απ’ έξω και να του φέρονται απάνθρωπα, όμως ο κόσμος έχει πολλά ερωτηματικά. Κυρίως γιατί το κάνουν αυτό… Πως ξαφνικά δεν μιλά κανείς στον Ντάφυ;   Φυσικά η παραγωγή δεν μπορεί να δείξει τα πάντα. Θυμάστε τον Ντάνο και τη Πασχάλη; Που η Σόφη έλεγε  πως φταίει το… ψάρι καθώς λόγω συμβολαίου δεν μπορούσε ν’ αποκαλύψει την αλήθεια που ήταν το φαγητό που αντάλλαξε ο Ντάνος;    Ε… λοιπόν ο ίδιος ο Λιανός στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο «έδωσε» τον Ντάφυ λέγοντας πως πίσω από τις κάμερες μίλησε πολύ άσχημα και τώρα σφυρίζει αδιάφορα γιατί εμείς δε τα είδαμε. Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Survivor Spoiler – Τα έχασε ο Λιανός. Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλό της ασυλίας

Newsteam 0 Comments

Η πληροφορία έφτασε στο γραφείο μας πρίν απο λίγο απο τη Καραϊβική – λέμε τώρα – και δεν χωράει ούτε και σήμερα καμία αμφισβήτηση.         Και αν χθές ο Λιανός έδειξε να τα χάνει με τον τσαμπουκά… και το μοντάζ να σώζει το προϊόν σήμερα… αναμένεται να γίνει τηςτης εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα.         Και σήμερα το αγώνιοσμα της ασυλίας κερδίζουν οι “Μπλέ”… με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι για δεύτερη εβδομάδα να χάνουν έναν παίκτη ή μια παίκτρια. Ποια θα είναι;     Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »

Survivor – Καρπερός ο Λιανός. Περιμένει 4ο παιδί απο τη νέα σύντροφό του

Newsteam 0 Comments

Διπλές χαρές για τον Λιανό. Αφενώς διότι σαρώνει στο ριάλιτι επιβίωσης και με τις ατάκες τις περιγραφές και το χιούμορ του έχει σβήσει τον Τανιμανίδη… και αφετέρου γιατί θα γίνει για 4η φορά πατέρας.     Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη κυοφορεί το πρώτο τους παιδί και μάλιστα γεννάει στις επόμενες εβδομάδες. Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος ο καρπερός έχει ήδη τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την πρώην σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη.

Διάβασε το »