Ειδήσεις για Λίτσα Πατέρα - Spoiler και νέα

Η Πατέρα για την επιστροφή της Μενεγάκη – Είδε τις ημερομηνίες και υπέγραψε

Newsteam 0 Comments

Η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο γυαλί σχολιάστηκε από όλες τις εκπομπές. Χαρακτηριστικό είναι, πως η Λίτσα Πατέρα μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε σήμερα,  αποκάλυψε αν οι μέρες αυτές είναι καλές αστρολογικά.   «Δεν ξέρω τι έκανε η Ελένη Μενεγάκη, αλλά αυτές οι μέρες ήταν οι καλύτερες. Η Ελένη ξέρει πολύ καλά από αστρολογία, είναι καλύτερη και από μένα. Στα πρώτα χρόνια μου εκείνη με έβαλε να βγάλω το πρώτο μου βιβλίο. Η Ελένη ξέρει να ακούει και ξέρει πολύ καλά τις ημέρες. Αυτές είναι οι καλύτερες του Απριλίου. Αυτός ο Άρης Δίας κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα το οποίο είναι σημαντικό και πιστεύω πραγματικά ότι η Ελένη θα κοίταξε τις ημέρες και θα έβαλε τις υπογραφές. Καλή επιτυχία», είπε η Λίτσα. Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Κι όμως συνέβη: Η Λίτσα Πατέρα ενώ έλεγε τα ζώδια τη δάγκωσε ο γάτος της

Newsteam 0 Comments

Ένα αστείο περιστατικό συνέβη στην εκπομπή «Το πρωινό» κατά τη διάρκεια των αστρολογικών προβλέψεων.     Η Λίτσα Πατέρα λόγω κορονοϊού μένει στο σπίτι και βγαίνει μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή. Το πρωί της Δευτέρας εκεί που έκανε τις προβλέψεις η γάτα της ενοχλήθηκε από τη φασαρία μάλλον και τη δάγκωσε.    

Διάβασε το »

Η εμφάνιση του Λιάγκα στα παρασκήνια του Πρωινού πριν τη μεγάλη αρχή – Οι σπόντες της Σκορδά

Newsteam 0 Comments

Ενώ η Φαίη Σκορδά έψαχνε με τη Λίτσα Πατέρα κατάλληλη ημερομηνία για να κάνει είσοδο ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» ωστόσο εκείνος βρισκόταν ήδη πίσω από τις κάμερες.     Ο παρουσιαστής κάνει συσκέψεις και βρίσκεται εκεί καθημερινά με τη Φαίη Σκορδά μόλις τον είδα να τον ρωτάει: «Καλώς τον. Πάνω που βάζαμε τα κεφτεδάκια. Για τους κεφτεδάκια ήρθες;» και η κάμερα έδειξε πλάνο του να είναι στα παρασκήνια.    

Διάβασε το »