Πατήστε ESC για κλείσιμο

Κώστας Κωνσταντίνου - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Θλίψη. Νεκρός ο γνωστός ψυχίατρος Κώστας Κωνσταντίνου

Newsteam 0 Comments

Ηταν άνθρωπος δοτικός, με αγάπη για την ζωή και επισκεπτόταν τακτικά την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πάτρα και την Ροδοδάφνη γενέτειρα του πατέρα του, όπου απολάμβανε την παρέα  συγγενών και φίλων, στους οποίους αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό μαζί με όμορφες αναμνήσεις.

 

 

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή, ο γιατρός, Νευρολόγος Ψυχίατρος Κώστας Κωνσταντίνου. Ο Κώστας  ήταν γιος του Θρασύβουλου Κωνσταντίνου, γνωστός στην πόλη  για την επιστημονική, ανθρωπιστική και πολιτική δράση ως επιστήμονας, διακεκριμένος ιατρός Νευρολόγος και αντιστασιακός, και αδελφός της Ελένης Παπαευθυμίου και του αείμνηστου Νευροχειρουργού Δημήτρη Κωνσταντίνου.

Σπούδασε στη Γερμανία, όπου εγκαταστάθηκε μόνιμα, έκανε οικογένεια και διακρίθηκε στο ιατρικό λειτούργημα το οποίο υπηρέτησε με αγάπη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες απο Εφημερίδα Πελοπόννησος

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

ΣΟΚ στην Κυψέλη. Νεκρός χθες τραγουδιστής στο διαμέρισμά του

Newsteam 0 Comments

Ο μουσικός Κώστας Κωνσταντίνου, ο Mod, όπως ήταν γνωστός στην πιάτσα, βρέθηκε νεκρός χθες στο διαμέρισμα του στην Κυψέλη, μερικές μέρες μετά το θάνατό του, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ηλικία 60 ετών. Ζούσε μόνος του, μετά και την απώλεια της μητέρας του. Εδώ και 15 χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, όμως δεν το έβαζε κάτω και ήταν δημιουργικός μέχρι το τέλος.

 

Ήταν γέννημα θρέμμα Κυψελιώτης. Μεγάλωσε στην περιοχή της Αγίας Ζώνης. Υπήρξε ηγετική μορφή του απόλυτου ελληνικού ψυχεδελικού συγκροτήματος Purple Overdose, των οποίων υπήρξε ιδρυτής, τραγουδιστής, κιθαρίστας, βασικός συνθέτης και στιχουργός. Αν πιάσει κανείς κουβέντα για ψυχεδέλεια στην Ελλάδα και για γνώσεις στην μουσική αυτή, το πρώτο όνομα που θα πέσει στην συζήτηση είναι το όνομα του Κώστα Κωνσταντίνου και του συγκροτήματός του.

Η ζωή είναι μια ψευδαίσθηση σε ένα ατελείωτο ταξίδι, αυτό ήταν το απόφθεγμά του σε μια ζωή μοναχική γεμάτη όμως μουσική, η οποία ήταν και ο πιο πιστός του φίλος. Οραματιστής και από τους ανθρώπους που είχε αφιερώσει στην κυριολεξία τη ζωή του στην μουσική και στο rock και επέλεξε τον μοναχικό αυτό δρόμο για να το ζήσει αυτό.

 

 

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »