Πατήστε ESC για κλείσιμο

Κόντρες - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Βίντεο-ντοκουμέντο: Αστυνομικοί καταδιώκουν πειραγμένα αυτοκίνητα στην Παραλιακή

Newsteam 0 Comments

Η κόντρα δύο οδηγών πολυτελών αυτοκινήτων στην παραλιακή, οι οποίοι περνούν με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από αστυνομικούς, καταγράφηκε σε βίντεο.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο – ντοκουμέντο, από κόντρες με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που κατέγραψαν οι αστυνομικοί και μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, φαίνονται δύο οδηγοί ακριβών αυτοκινήτων να κάνουν κόντρα στην παραλιακή, περνώντας με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από αστυνομικούς, που αρχίζουν να τους καταδιώκουν.

Λίγα μέτρα πιο κάτω ακινητοποιείται το ένα όχημα, αφαιρούνται οι πινακίδες, η άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα του οδηγού. Στην καταδίωξη συμμετέχει και αστυνομικός μοτοσικλετιστής με κάμερα GO-PRO στο κράνος. Σχεδόν ταυτόχρονα ακινητοποιείται και το άλλο αυτοκίνητο και ακολουθείται η ίδια διαδικασία.

Σε μια άλλη περίπτωση, μοτοσυκλετιστές της τροχαίας εντοπίζουν μοτοσυκλέτα να κινείται με σβηστά φώτα και ταχύτητα 143 χιλιόμετρα την ώρα.

Μετά από μία σύντομη καταδίωξη, ο οδηγός της ακινητοποιείται, του αφαιρείται πινακίδα, όλα τα έγγραφα και βεβαιώνεται το πρόστιμο.

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Ευρεία επιχείρηση της τροχαίας για κόντρες στη Βάρκιζα – Χρησιμοποιήθηκαν και drone

Newsteam 0 Comments

Νέα εξόρμηση για να αποτραπούν αυτοσχέδιοι αγώνες ταχύτητας (κόντρες) έκανε η Τροχαία βάζοντας φρένο σε απερίσκεπτους οδηγούς.

Ειδικότερα, διπλώματα, πινακίδες και άδειες κυκλοφορίας αφαίρεσαν άνδρες της τροχαίας μετά από ευρείας κλίμακας επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στη Βάρκιζα, με την χρήση μάλιστα μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drone).

Σύμφωνα με την Τροχαία, οι παραβάσεις αυτές ήταν οι εξής: 45 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 29 για φιμέ τζάμια, 27 για πρόκληση υπερβολικού θορύβου, 10 για έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, 14 για στέρηση άδειας οδήγησης, 10 για δυσδιάκριτες πινακίδες κυκλοφορίας, 7 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 7 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 5 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, 6 για στέρηση δελτίου τεχνικού ελέγχου (ΚΤΕΟ), 1 για επίδειξη ικανότητας, 1 για επικίνδυνους ελιγμούς και 14 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 48 άδειες ικανότητας οδήγησης, 45 άδειες κυκλοφορίας και 42 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 8 οχήματα και 3 μεταφέρθηκαν με γερανοφόρα.

Οπως επισημαίνει η Τροχαία, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Πηγή: in.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Νέα επιχείρηση της Τροχαίας Αττικής για τις αυτοσχέδιες κόντρες -Σε Νίκαια και Σχιστό

Newsteam 0 Comments

Συνεχείς επιχειρήσεις πραγματοποιεί η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση – πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων.

Η νέα επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Τρίτη 12 Μαΐου, στην περιοχή του Κατράκειου Θεάτρου Νικαίας και στη λεωφόρο Σχιστού. Υπενθυμίζεται ότι χθες η Τροχαία έκανε ειδική εξόρμηση στην Πετρούπολη.

Σωρεία παραβάσεων διαπίστωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής

Ειδικότερα, αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν οι εξής παραβάσεις:

41 για υπερβολική ταχύτητα
12 για υπερβολικό θόρυβο
9 για στέρηση άδειας οδήγησης
9 για δυσδιάκριτη πινακίδα κυκλοφορίας
16 για φιμέ τζάμια
3 για προστατευτικά κράνη
12 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις

Αφαιρέθηκαν άδεις οδήγησης και κυκλοφορίας

Επίσης, σύμφωνα με την Τροχαία, αφαιρέθηκαν: 16 άδειες ικανότητας οδήγησης, 29 άδειες κυκλοφορίας και 33 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν εννέα οχήματα. Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Πηγή: capital.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Κορονοϊός, νέες εξελίξεις: Ο Αλέξης Αλεξίου και η άγνωστη σχέση του με τον Μπονάτσο

Newsteam 0 Comments
Παρακολουθήσαμε όλοι την περιγραφή του ασθενούς Αλέξη Αλεξίου στα Δελτία ειδήσερων όλης της χώρας. Για το πώς ο 55χρονος έζησε τον εφιάλτη στο νοσοκομείο.
Ποιος είναι όμως ο Αλέξης και ποια η σχέση του με τον Βλάσση Μπονάτσο;
Ο Αλέξης Αλεξίου ήταν αυτός που μετά απο απόφαση του παραγωγού τότε Γιάννη Κουρτέση… ήταν ο εκφωνητής για 40 επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού κόντρες με παρουσιαστή τον Βλάσση Μπονάτσο…
Αυτά βεβαίως τα γνωρίζουν λίγοι…
Καιρός να τα μάθετε κι εσείς…

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διάβασε το »