Πατήστε ESC για κλείσιμο

κόκκινο κραγιόν - Spoiler - Φωτογραφίες, video

To beauty item που δεν θα δεις ποτέ να επιλέγει η Meghan Markle

Newsteam 0 Comments

Αντικειμενικά η Meghan Markle είναι και θα συνεχίσει να είναι το πρόσωπο των ημερών. Λίγο η απόφαση της να παραιτηθεί από τα πριγκιπικά της καθήκοντα και να αποκτήσει φυσιολογική ζωή, λίγο η οργή που έχει προκαλέσει στο παλάτι και στον βρετανικό Τύπο, ακόμα και τα σπαρταριστά memes ου έχουν κατακλύσει τα social media, την βάζουν θέλοντας και μη στην καθημερινότητά μας.

Φυσικά δεν θα αναλύσουμε τον σάλο που έχουν προκαλέσει τα καμώματα της στην Μεγάλη Βρετανία, αλλά ένα κομμάτι του style της που έχει ιδιαίτερη σημασία.

Η Meghan είναι μια γυναίκα που σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα με τις στυλιστικές της επιλογές αλλά και το μακιγιάζ της. Την έχουν αποκαλέσει το απόλυτο royal fashion icon και φυσικά η ίδια σε συνεργασία με τους συνεργάτες της, κάνουν τα πάντα να το υποστηρίξουν και να δικαιώσουν τον τίτλο.

Υπάρχει όμως ένα προϊόν μακιγιάζ που απαρνείται. Και η παραδοχή της πως δεν μπορεί να το υποστηρίξει την κάνει στα μάτια μας να μοιάζει πιο γήινη.

Αναφερόμαστε στο κόκκινο κραγιόν και αν ανατρέξουμε στις δημόσιες εμφανίσεις της θα διαπιστώσουμε πως δεν την έχουμε δει ποτέ να το προτιμά…

Ο προσωπικός της μακιγιέρ σε συνέντευξη παραδέχτηκε αυτή τη μικρή ιδιοτροπία της:

Νιώθει πιο άνετα με το να κάνει μόνη της το make up της. Λατρεύει το μακιγιάζ και είναι καλή σε αυτό. Δεν βιάζεται, απλά προσπαθεί να βαφτεί και να φύγει. Τη μοναδική φορά που φόρεσε κόκκινο κραγιόν, απλά δεν ένιωθε άνετα.

Της αρέσει να μιλά και δεν θέλει να πρέπει να ανησυχεί για τίποτα. Έχουν τόσες βασιλικές υποχρεώσεις, που απλά πρέπει να περιοριστείς σε αυτά που ξέρεις και σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και να είσαι εντάξει με αυτό.

Πάντως εμείς πιστεύουμε πως πλέον, εφόσον απέδειξε πόσο διαφορετική είναι, πρέπει να πάει κόντρα και σε αυτό. Η αλήθεια είναι πως και να το υποστηρίξει θα καταφέρει αλλά και θα πως θα της πηγαίνει πολύ.

 

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα
To beauty item που δεν θα δεις ποτέ να επιλέγει η Meghan Markle

Διάβασε το »