Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Ο Κώστας Μακεδόνας θύμα διαδικτυακής απάτης

Newsteam 0 Comments

Ο Κώστας Μακεδόνας έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής διαπίστωσε πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν και άλλα προφίλ με το όνομά του που δεν διαχειρίζεται εκείνος. Μέσα από το instagram εξήγησε στο κόσμο τι συνέβη και τους παρακάλεσε να κάνουν αναφορά στις σελίδες ώστε να κλείσουν.

Προσοχή! Κάποιοι έχουν φτιάξει ψεύτικα προφίλ. Μην απαντάτε σε ό,τι έρχεται από αυτά και να κάνετε report σας παρακαλώ.

https://www.instagram.com/p/CCmXThHJNA2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="12">

<a href="https://www.instagram.com/p/CCmXThHJNA2

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Ο Μακεδόνας τραγούδησε για τη Θεσσαλονίκη από την κορυφή του Λευκού Πύργου

Newsteam 0 Comments

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στέλνοντας θετική ενέργεια σε όλη την Ελλάδα πραγματοποίησε την βιντεοσκόπηση συναυλίας με τον Κώστα Μακεδόνα στο ψηλότερο σημείο του Λευκού Πύργου, σήματος κατατεθέντος της πόλης, εκεί όπου πραγματοποιείται η έπαρση – υποστολή της ελληνικής σημαίας και τραγούδησε για όλους μας, στις μέρες της μετά – καραντίνας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Θεσσαλονίκη μένει αισιόδοξη.

Η συναυλία αποτελεί μια παραγωγή του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 σε μια προσπάθεια να στηρίξει τον πολιτισμό σε αυτή την δύσκολη εποχή χωρίς την παρουσία κοινού.

Ο αγαπημένος μας Κώστας Μακεδόνας, γέννημα θρέμμα της πόλης, όπου ξεκίνησε και τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, επιστρέφει τώρα στην πόλη του με ένα τολμηρό και πρωτότυπο σχέδιο: μια συναυλία που εμπεριέχει 15 εμβληματικά τραγούδια με άμεση αναφορά στη γενέτειρά του: Όμορφη Θεσσαλονίκη, Φύσηξε ο Βαρδάρης, Θεσσαλονίκη, Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη είναι μερικά μόνο από αυτά.

Πηγή: thestival.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »