Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

MasterChef: Ποιους καίει η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου μετά την αποχώρησή της;

Newsteam 0 Comments

Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου» μετά την αποχώρησή της από το «MasterChef».     «Η Μαρίνα έγινε φίλη μου μέσα στον διαγωνισμό. Ήρθαμε κοντά, τα βρίσκουμε, μέσα στο σπίτι ήμασταν πολύ κοντά, με συμβούλευε μαγειρικά. Για μειονεκτήματα δεν μου είπε ποτέ τι να κάνω. Τα μειονεκτήματα τα έδωσα σε αυτά τα 8 άτομα γιατί τα θεωρούσα πιο καλά μαγειρικά και οι δικαιολογίες που είχα δώσει ήταν αληθινές. Όλοι θα έπρεπε να παίζουν όπως έπαιξα κι εγώ εκείνη τη μέρα», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου.     Η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου πρόσθεσε επίσης: «Ντράπηκα με τις βαθμολογίες της ομαδικής που κάναμε με τη Μαρίνα και τον Παύλο. Το περίμενα ότι θα κατέβω να μαγειρέψω. Ψυχολογικά όμως, με είχε πάρει από κάτω εκείνη τη στιγμή, δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία. Ο Τζιοβάνι δεν ήθελε να με κατεβάσει κάτω, απλά ήθελε να σώσει τη Μαργαρίτα».     «Ο Ιωάννης είναι πολύ καλός μάγειρας, αλλά πρέπει να σταματήσει να σκέφτεται τόσο περίπλοκα. Πολύ καλός μάγειρας είναι και ο Νίκος. Για νικητή όμως θέλω γυναίκα. Η Μαργαρίτα έχει πραγματικά ταλέντο και το θεωρώ δεδομένο ότι θα φτάσει στον τελικό», είπε επίσης η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου. Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Masterchef: Απρόσμενη αποχώρηση από τον διαγωνισμό

Newsteam 0 Comments

Ποιος είδε την πόρτα της εξόδου με… βαριά καρδιά Στη χθεσινή μαγειρική βραδιά του Masterchef, τέσσερις διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη δοκιμασία για το πιάτο αντιγραφής ώστε να μην αποχωρήσουν από το ριάλιτι. Η Λία, η Ανούς, ο Παύλος και η Κωνσταντίνα έπρεπε να αντιγράψουν ένα πλατό γεμάτο σούσι με κομμάτια σασίμι και νιγκίρι. Η Κωνσταντίνα βρέθηκε στη δοκιμασία αντιγραφής καθώς ο Τζιοβάνι έσωσε τη Μαργαρίτα με την κάρτα ασυλίας. Τελικά, ο παίκτης που δεν εντυπωσίασε τους κριτές και έπρεπε να αποχωρήσει, ήταν η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου.

Διάβασε το »

Masterchef: Ο Γιάννης πήρε την εκδίκησή του

Newsteam 0 Comments

Στο επεισόδιο του Masterchef της Δευτέρας ο Γιάννης Αυλωνίτης αναδείχθηκε νικητής του Mystery Box και πήρε την εκδίκησή του. Ο παίκτης έκρυβε άσσους στο μανίκι του για το τεστ δημιουργικότητας και το brunch: Πρώτα καθόρισε ποιοι θα έχουν τρία λεπτά στην αποθήκη τροφίμων και ποιοι μόνο ένα και δεύτερον να αποφασίσει, αν δεν θα μαγειρέψει ο ίδιος ή κάποιος άλλος. Τελικά πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου για τον τρόπο που του φέρθηκε σε ανάλογη περίπτωση και στην Μαρίνα Ντεμολλάι λόγω της συμπεριφοράς της στον διαγωνισμό. Στο τεστ δημιουργικότητας αποφάσισε να μαγειρέψει ο ίδιος και να μην μαγειρέψει η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία δεν περίμενε καθόλου μια τέτοια κίνηση.

Διάβασε το »