Πατήστε ESC για κλείσιμο

Κυριάκος Βελόπουλος - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Πολιτική ζωή σήψης και συναλλαγής: Βουλευτίνα ανεξαρτητοποιήθηκε και εντός ωρών επέστρεψε!

Newsteam 0 Comments

Η κατάπτωση, η σήψη και η παρακμή στην πολιτική ζωή φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος ούτε όριο.

Βουλευτίνα της Β’ Αθήνας της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος σκίζει εσχάτως τα ιμάτια του για τα μνημόνια και την υποτέλεια της χώρας, ξεχνώντας ότι ήταν αυτός που με την ψήφιση του πρώτου μνημονίου του Γ.Α.Π και μετά με την ψήφιση της κυβέρνησης του γερμανού τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου, με τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Καρατζαφέρη, άνοιξε την πόρτα της κόλασης για την Ελλάδα, έσπευσε με δήλωσή της στο Προεδρείο της Βουλής, η οποία καταχωρήθηκε στο σχετικό Πρωτόκολλο, να ανεξαρτητοποιηθεί  για προσωπικούς λόγους, όπως γράφει, από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Μετά από λίγες ώρες, όμως, η κ. Αναστασία – Κατερίνα Αλεξόπουλου, αυτό είναι το όνομα της μεγάλης πολιτικού για τη σωτηρία της πατρίδας μας, δήλωσε μετάνοια και με νέα επιστολή της στο Προεδρείο της Βουλής, εξέφρασε  τη θέλησή της να επιστρέψει στο κόμμα της αγάπης της.

Άραγε τι μεσολάβησε μέσα σε λίγες ώρες και η τρομερή αυτή πολιτικός άλλαξε γνώμη και επανήλθε; Τι παρασκήνιο και τι διαβουλεύσεις κάτω από το τραπέζι έδωσαν και πήραν για να ξεπεραστούν τα μεγάλα προσωπικά θέματα της κυρίας βουλευτού; Και πως ένα κόμμα  ξευτιλίζεται και αποδέχεται ξανά στις τάξεις του μια βουλευτή που επιδεικνύει αυτήν την άθλια συμπεριφορά, χωρίς να την πετάξει με τις κλωτσιές από τις γραμμές του;

Πως να το πράξει, όμως, αυτό η Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος όταν με την όλη συμπεριφορά του έχει δείξει ότι είναι una faccia, una razza με την κυρία βουλευτή; Δυστυχώς, τα φαινόμενα σήψης και συναλλαγής όπως το συγκεκριμένο με την Ελληνική Λύση δεν είναι μεμονωμένα, ούτε αφορούν, μόνο, αυτό το κόμμα, αν και εδώ οι πρακτικές κατάπτωσης σπάνε όλα τα ρεκόρ.

Δυστυχώς, ο βόρβορος και η αθλιότητα τείνουν να γίνουν γενικευμένο καθεστώς στην κατεστημένη πολιτική ζωή, η οποία με την πάροδο του χρόνου βουλιάζει όλο και περισσότερο αυτήν την χώρα. Το τραγικό είναι ότι όλοι μας, δυστυχώς, ανεχόμαστε το θηριοτροφείο και λίγο-λίγο πάμε να του μοιάσουμε.

Νίκος Λιάρος

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »

Κυριάκος Βελόπουλος: Κοιτάξτε ποιος μιλάει για εθνική μειοδοσία

Newsteam 0 Comments

Είναι προφανές, ότι η Συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την τμηματική οριοθέτηση της μεταξύ τους ΑΟΖ είναι απαράδεκτη για τα ελληνικά συμφέροντα, ενώ το κυβερνητικό επιχείρημα ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να πληγεί το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο, είναι απολύτως έωλο.

Επομένως, είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη η κριτική και η πολεμική σε αυτήν την Συμφωνία, αρκεί αυτοί που την κάνουν να διαθέτουν στοιχειώδη αξιοπιστία και να μην πουλάνε εύκολη εθνοκαπηλεία, μόνο και μόνο για να κοροϊδεύουν τους πολίτες και να ψαρεύουν ψήφους στα θολά νερά, χωρίς ποτέ να θίγουν την ουσία όλων αυτών των δομών που κρατάνε την Ελλάδα προτεκτοράτο και υποχείριο κηδεμονίας.

Για αυτό είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό, ο άνθρωπος που υποθήκευσε οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά την χώρα, ψηφίζοντας με χέρια και πόδια το πρώτο μνημόνιο των επικυρίαρχων της χώρας και στη συνέχεια αφού έσωσε την Ελλάδα με το πρώτο μνημόνιο, ψήφισε μετά Βαΐων και Κλάδων την καταστροφική κυβέρνηση του υπερμνημονιακού τραπεζίτη πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου ,μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, να μιλάει τώρα, σε σχέση με την Συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την ΑΟΖ, για εθνική μειοδοσία αντί να σιωπά και να κρύβεται, διότι αυτός και τόσοι άλλοι μαζί άνοιξαν αυτόν τον δρόμο της εθνικής παράδοσης και εθνικής προδοσίας για την χώρα.

Και αυτός ο άνθρωπος είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος παριστάνει τον όψιμο αντιμνημονιακό και τον δήθεν αγωνιστή κατά των τραπεζών.

Αν ο  Κυριάκος Βελόπουλος είναι, ίσως, από τις πιο ακραίες περιπτώσεις πολιτικού αμοραλισμού, δυστυχώς το πολιτικό θέατρο και τις πολιτικές κωλοτούμπες πολιτικών που συνεχίζουν να δημαγωγούν, να ψεύδονται και να καρεκλοθηρούν, πληρώνει πανάκριβα αυτός ο τόπος.

Κ.Μ

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »

Χυδαία επίθεση Βελόπουλου σε Αντετοκούνμπο:Έλληνας γεννιέσαι, φιλέλληνας γίνεσαι, αλλά μέχρι εκεί…

Newsteam 0 Comments

Ο Κυριάκος Βελόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter έκανε χυδαία επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τη συνέντευξη του Έλληνα σούπερ σταρ του NBA.

Λίγη ώρα μετά τα ρατσιστικά σχόλια του καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στελέχους του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης Κωνσταντίνου Καλέμη, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter ένα χυδαίο σχόλιο, που προκαλεί πολλά σχόλια και αντιδράσεις καθώς αναφέρει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Είπαμε: Έλληνας γεννιέσαι, φιλέλληνας (μπορείς να αγαπάς την Ελλάδα περισσότερο από κάποιους μισέλληνες, ΜΚΟ κ.λπ.) γίνεσαι, αλλά μέχρι εκεί! Απόδειξη; Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος.

Με αυτό το tweet ο Κυριάκος Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA που διαφημίζει την πατρίδα του σε όλο τον κόσμο δεν είναι Έλληνας, αλλά ούτε καν φιλέλληνας.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου:

Υπενθυμίζεται ότι είχε προκληθεί σάλος και με τα ακραία ρατσιστικά σχόλια του Κωνσταντίνου Καλέμη, συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, όπου είχε αποσπαστεί ήδη από το 2017 με απόφαση της τότε πολιτικής ηγεσίας.

Ο Κ. Καλέμης, σχολιάζοντας στο Facebook την πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην οποία περιέγραφε τον ρατσισμό που βίωσε στην Ελλάδα, προβαίνει σε χυδαία ρατσιστικά σχόλια: Τι δουλειά είπαμε ότι κάνει αυτή η μαϊμού, δεν είναι άνθρωπος, είναι αράπης, είναι ορισμένα από τα απαράδεκτα σχόλια του Κ. Καλέμη. Το θέμα έφερε στη Βουλή βουλευτής της αντιπολίτευσης και η υπουργός Παιδείας λίγο αργότερα απέπεμψε από τα καθήκοντά του τον κ. Καλέμη.

Δείτε τα tweets της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »

Κυριάκος Βελόπουλος: Απολογείται στο ΕΣΡ για την… αλοιφή του κορωνοϊού

Newsteam 0 Comments

Με την περίπτωση της κηραλοιφής επ’ ονόματι Βυζαντινό, η οποία υποτίθεται πως προστατεύει από τον κορονοϊό, ασχολήθηκε το ΕΣΡ. Μια αλοιφή που προωθεί στην εκπομπή ο βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΣΡ λοιπόν, και ύστερα από καταγγελίες, ο τηλεοπτικός σταθμός Alert μετέδωσε, κατά την εκπομπή Κόντρα και Ρήξη:

…Ψευδή πληροφόρηση ως αληθή, και ειδικότερα: απέδωσε σε εμπορικό προϊόν (αλοιφή χεριών), αποκαλούμενο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΝ, ιδιότητες που δήθεν προστατεύουν όσους (το αγοράζουν και ) το χρησιμοποιούν από τον κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό COVID19, θέτοντας έτσι δυνητικά σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και ιδίως (ακόμα και) σε κίνδυνο ζωής τηλεθεατές που ενδέχεται να εκλάβουν τις σχετικές διαβεβαιώσεις ως σοβαρές και αληθείς.

Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθη η λειτουργούσα τον σταθμό εταιρία σε ακρόαση για την Τρίτη 17 Μαρτίου και ώρα 10.30.

Κατά το… promotion της αληθής, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: Με Βυζαντινόν αποτρέπετε κάθε μικρόβιο από τα χέρια σας. Δεν θα έχετε μικρόβια. Είναι αντισηπτικό, δρα εναντιόν των λοιμώξεων, και κυρίως των μολύνσεων. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μια το μεσημέρι και μια το βράδυ και κάντε 17 χειραψίες. Δεν κολλάτε τίποτα και δεν περνάει ούτε κορονοϊός, ούτε ιώσεις γρίπης, ούτε τίποτα.

Από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ερευνώνται καταγγελίες για προβολή παρόμοιων εκπομπών και σε άλλους σταθμούς.

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

[wbcr_php_snippet id="14676"]

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ - ειδήσεις από την Ελλάδα

Διάβασε το »