Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Τυμπάκι: Εμπλουτίζει τους βιοτόπους με πέρδικες ο Κυνηγετικός Σύλλογος

Newsteam 0 Comments

Τυμπάκι: Εμπλουτίζει τους βιοτόπους με πέρδικες ο Κυνηγετικός Σύλλογος

Ο καιρός του εμπλουτισμού βιοτόπων ποτέ δεν σταματά για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τυμπακίου. Ο σύλλογος προμηθεύτηκε αρκετά άτομα πέρδικας από το κρατικό εκτροφείο τής Διεύθυνσης Δασών Ρεθύμνου, που λειτουργεί σε συνεργασία με την Ά Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης και Δωδεκανήσου. Οι πέρδικες τοποθετήθηκαν στον κλωβό ανάπτυξης τού Συλλόγου και στους κλωβούς προσαρμογής.

 

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Βοήθεια από τον Κυνηγετικό Σύλλογο στην Περιφέρεια

Newsteam 0 Comments

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κέρκυρας, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου έχει θέσει στην διάθεση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του τμήματος Πολιτικής Προστασίας, έναν ομοσπονδιακό θηροφύλακα και όχημα της Ομοσπονδίας, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών, στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων, της δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε.

Επίσης στην διάθεση της Περιφέρειας έχει τεθεί και η ειδική γραμματέας του Συλλόγου μας.

Τέλος στην διάθεση του γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, έχει τεθεί, ένας ακόμα θηροφύλακας, καθώς και το αυτοκίνητο του Κυνηγετικού Συλλόγου Κερκύρας, για την κάλυψη αναγκών μεταφοράς μέσων ατομικής προστασίας ή ειδών πρώτης ανάγκης όπου χρειαστεί. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κερκύρας καλεί όλους τους πολίτες να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας, προστατεύοντας, ο καθένας τον εαυτό του και το κοινωνικό σύνολο.

Πηγή: corfutvnews.gr

Διάβασε το »