Πατήστε ESC για κλείσιμο

Κρατούμενη - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Κρατούμενη που νοσηλευόταν έβαλε φωτιά στο νοσοκομείο!

Newsteam 0 Comments

Πάτρα: Η γυναίκα που νοσηλευόταν φρουρούμενη στη Γ’ Παθολογική, έβαλε φωτιά στο θάλαμό της!

Άμεσα κινητοποιήθηκε η ασφάλεια του κτιρίου η οποία έθεσε την πυρκαγιά υπό έλεγχο, ενώ η κρατούμενη μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο. Όπως διακρίνετε και στις φωτογραφίες η φωτιά προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές και δεν πρόλαβε ευτυχώς να επεκταθεί.

Πηγή: gnomip

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Καταγγελία για τη νεκρή κρατούμενη στη Θήβα-Πέθανε απο κορονοϊό

Newsteam 0 Comments

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τονίζει ότι πρόκειται για μια 42χρονη που κρατούνταν στην 5η πτέρυγα των φυλακών, ο θάνατος της οποίας σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του ιατρού του Καταστήματος Κράτησης αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Ωστόσο συγκρατούμενές της κατήγγειλαν ότι είχε όλα τα συμπτώματα κορoνοϊού και πιστεύουν ότι ο θάνατος της οφείλεται στον ιό. Μάλιστα φέρονται να έβαλαν και φωτιά στο στρώμα και τα προσωπικά της αντικείμενα…

Επίσης, η κρατούμενη για υποθέσεις τρομοκρατίας, Πόλα Ρούπα, σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, που κρατείται στη Γ’ πτέρυγα των Φυλακών Ελαιώνα Θήβας κατήγγειλε ότι, πριν από περίπου ένα μήνα πέθανε κι άλλη γυναίκα εκεί τονίζοντας στη δημοσιογράφο Μαίρη Μπενέα:

Παρά τις υποσχέσεις, γιά αποσυμφόρηση των φυλακών,λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, τίποτα δεν έχει γίνει ακόμη. Tα νοσοκομεία δεν δέχονται ασθενείς από τις φυλακές, γιατρός δεν υπάρχει στη Θήβα. Θα έπρεπε να έχουν αποφυλακιστεί οι ευπαθείς ομάδες. Φυλακισμένες είμαστε. Οχι θανατοποινίτισες.

Την ίδια ώρα, η Ευβοιώτισσα Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, υποστηρίζει ότι ο θάνατος της 42χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια και δεν συνδέεται με τον κορονοϊό.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Συναγερμός ΤΩΡΑ στις φυλακές Θήβας. Νεκρή 42χρονη κρατούμενη

Newsteam 0 Comments

Η 42χρονη, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρή στην Ε πτέρυγα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια. Το συμβάν είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένταση, ενώ πληροφορίες λένε οτι οι κρατούμενες έχουν στασιάσει και έχουν βάλει φωτιές στα στρώματα και διαμαρτύρονται. Αμέσως σήμανε συναγερμός και έχουν ειδοποιηθεί όλες οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να πάνε στην φυλακή.

 

Περισσότερα σε λίγο…

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »