Πατήστε ESC για κλείσιμο

Κομμωτης - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Κι όμως το έκανε – Η Συνατσάκη έβαψε τα μαλλιά της σε πεζοδρόμιο της Μιχαλακοπούλου

Newsteam 0 Comments

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την ανατροπή! Πήγε κάτω από το σπίτι του κομμωτή Στέφανου Βασιλάκη για να της βάψει τα μαλλιά στο πεζοδρόμιο λόγω κορονοϊού.

Τώρα ή Beaute! Το ήθελα, το πήρα. Παιδιά ο @stefanos.vasilakis δεν έχει κομμωτήριο, ούτε συνεργάζεται με κάποιο. Είμαστε και οι δυο παστρικοθοδώρες και πολύ φυτά με τις οδηγίες οπότε σκεφτήκαμε ότι το υπαίθριο κομμωτήριο στα σκαλιά του σπιτιού του, να μου κάνει μια γρήγορη ρίζα ήταν το πιο… σωστό. Φιλιά στους περαστικούς της Μιχαλακοπούλου. Κανονικότητα is overrated

https://www.instagram.com/tv/B_xkcT1HVql/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="12">

<a href="https://www.instagram.com/tv/B_xkcT1HVql

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Νεκρός πρίν απο λίγο κορυφαίος Έλληνας κομμωτής.Έφυγε ξαφνικά προδομένος απο…

Newsteam 0 Comments

Έφυγε από τη ζωή προδομένος απο την καρδιά του, ο κατά κόσμον Χρήστος Σπηλιωτόπουλος, ο γνωστός κομμωτής Mr. Chris. Ο Χρήστος Σπηλιωτόπουλος γεννήθηκε στον Αμπελώνα και στην ιδιαίτερη πατρίδα του έμαθε τα πρώτα γράμματα πηγαίνοντας στο σχολείο. Σε ηλικία 16 ετών ως δραστήριος και ονειροπόλος νέος, πήρε το δρόμο της ξενιτιάς προκειμένου να ζήσει μία καλύτερη ζωή.

Στην μακρινή Αμερική έμαθε την τέχνη του κομμωτή και το ιδιαίτερο ταλέντο του είχε ως αποτέλεσμα να τον εμπιστευτούν στη Νέα Υόρκη οι επώνυμοι ηθοποιοί, καλλιτέχνες και τραγουδιστές. Ο Mr. Chris, ο Έλληνας κομμωτής, ήταν ο άνθρωπος που περιποιείτο με ακρίβεια, σχολαστικότητα, ταχύτητα και φαντασία τα μαλλιά των επώνυμων κάνοντας μεγάλη καριέρα. Η αγάπη του για την Ελλάδα, για τον Πύργο και το Ρώμεσι τον έφεραν πίσω και για χρόνια δραστηριοποιήθηκε στην περιοχή. Έζησε με την οικογένειά του και είδε τα παιδιά του να δραστηριοποιούνται ως επιχειρηματίες και τα καμάρωνε.

Ο Χρήστος-σύμφωνα με το ilialive- μετείχε στα κοινά, συμμετέχοντας και στον ερασιτέχνη Πανηλειακό, επιμελήθηκε επί χρόνια τις μεταφράσεις των Λατινοαμερικάνων, γνωρίζοντας και την Ισπανική γλώσσα και βοήθησε τους παίκτες που ήρθαν από τη Λατινή Αμερική, για τον Πανηλειακό, τον Μάντρα, τον Σαρούν, τον Ροζάλες και άλλους, πάντα αφιλοκερδώς.

Αξιοπρεπής, δεν απασχόλησε ποτέ αρνητικά στην μικρή κοινωνία μας κάθε άλλο, ήταν ένας άνθρωπος που έχαιρε άκρας εκτίμησης και παρά τα απαγορευτικά μέτρα οι φίλοι του ήταν παρόντες στο δρόμο για την τελευταία κατοικία του.

 

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »