Πατήστε ESC για κλείσιμο

Κομμουνιστική Ένωση Νέων Χο Τσι Μινχ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Η Κομμουνιστική Ένωση Νέων του Βιετνάμ ηγείται των δράσεων για εύρεση εργασίας

Newsteam 0 Comments

Πηγή: Morning Star

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι βρήκαν εργασία στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ Ανόι χάρη σε μια κομμουνιστική πρωτοβουλία για φοιτητές και νέους των οποίων οι δουλειές είναι πιο ευάλωτες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Με επικεφαλής το τμήμα της Κομμουνιστικής Ένωσης Νέων Χο Τσι Μινχ (HCYU) του Ανόι, σε συνεργασία με την Ένωση Φοιτητών του Ανόι και την Ομοσπονδία Νεολαίας του Ανόι, χιλιάδες άνθρωποι συνδέθηκαν με εργοδότες που προσφέρουν θέσεις εργασίας από το σπίτι και εργάζονται μετά το τέλος του κορονοϊού.

Μια αρχική εκστρατεία ξεκίνησε από τις 10 έως τις 30 Απριλίου, και ο αντιπρόεδρος του κεφαλαίου του HCYU στο Ανόι, Tran Quang Hang, ανακοίνωσε ότι η δεύτερη φάση, η οποία ξεκίνησε χθες, θα διαρκέσει μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Ξεκίνησε ως απάντηση στην απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας καθώς οι επιχειρήσεις ανέστειλαν τις δραστηριότητές τους λόγω μέτρων αποκλεισμού.

Ορισμένα από αυτά τα μέτρα άρχισαν να χαλαρώνουν χθες, με τα σχολεία να ξανανοίγουν και ορισμένες εταιρείες να ανοίγουν πάλι τις πόρτες τους.

Το Βιετνάμ θεωρείται μοντέλο για την αντιμετώπιση του Covid-19, χωρίς να έχουν αναφερθεί θάνατοι παρά το γεγονός ότι μοιράζονται τα σύνορα με την Κίνα, όπου ξεκίνησε η επιδημία.

Αυτό έχει αποδοθεί στα έγκαιρα τεστ, στην ανίχνευση επαφών και στον αποκλεισμό μεγάλων πόλεων, καθώς το Βιετνάμ διεξήγαγε λαϊκό πόλεμο κατά του ιού, αναλαμβάνοντας δράση μετά τους εορτασμούς του Tet τον Ιανουάριο, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν καταγραφεί κρούσματα.

Από την Guernica

Διάβασε το »