Πατήστε ESC για κλείσιμο

Κολλητή - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Ο ματάκιας της χρονιάς – Έβαλε κάμερα στο μπάνιο της κολλητής της γυναίκας του

Newsteam 0 Comments

Κι όμως συνέβη κάτι απίστευτο, που καμία γυναίκα δεν θα ήθελε να της συμβεί. Και η συγκεκριμένη δεν θα το φανταζόταν ποτέ. Η Νι βρήκε μια κάμερα πεσμένη στο πάτωμα του μπάνιου της και αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία για να διερευνήσει το θέμα. Μετά από έρευνες των αρχών, προέκυψε ότι αυτός που τοποθέτησε την κάμερα στο μπάνιο της ήταν ο σύζυγος της κολλητής της φίλης, Σενγκ.

 

 

 

  • Αφού οι έρευνες έδειξαν ότι είχε μπει στο σπίτι της πρώην συγκατοίκου της γυναίκας του, εκείνος παραδέχτηκε την ενοχή του και μάλιστα είπε πως έψαχνε κάτι να τον ενθουσιάσει, για αυτό και προέβησε στην παράνομη αυτή πράξη, τοποθετώντας την κάμερα στο μπάνιο, ώστε να την παρακολουθεί όταν κάνει ντους.

 

 

 

 

 

Το εντυπωσιακό είναι ότι, όταν βρήκε την κάμερα η Νι, απευθύνθηκε στην φίλη της και στον Σενγκ και ο ίδιος της είπε ότι αυτό που βρήκε ήταν συσκευή παρακολούθησης, ενώ όταν αποκαλύφθηκε ότι αυτός ήταν ο δράστης έκανε τον ανήξερο

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Επίθεση με Βιτριόλι-Η κολλητή της Ιωάννας λέει: Γνωρίζω δυο χοντρές διαφορές απο το παρελθόν

Newsteam 0 Comments

Στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη μίλησε η κολλητή φίλη της Ιωάννας, η οποία αποκάλυψε τις διαφορές που είχε στο προσωπικό και εργασιακό της περιβάλλον στο παρελθόν.Πήγαμε από το νοσοκομείο όλη η παρέα της και την είδαμε για λίγο για να της δώσουμε θάρρος. Εμείς οι φίλες της δεν γνωρίζαμε λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή, αλλά και για εχθρούς που θα μπορούσαν να της κάνουν τέτοιο κακό.

Η κοπέλα πάνω στην κουβέντα, θυμήθηκε δυο σοβαρά περιστατικά.

Υπήρχε μια προϊσταμένη σε προηγούμενη δουλειά της που δεν της φερόταν καλά και ήταν ένας λόγος που έφυγε από εκεί, λόγω του κακού κλίματος. Στο παρελθόν ένας φίλος της την είχε κακοποιήσει και εκκρεμούσε σε βάρος του μήνυση που του είχε υποβάλει. Σας τα λέω αυτά γιατί πιστεύω πως όλα πρέπει να ερευνηθούν, κατέληξε.

 

 

 

 

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »