Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Newsteam 0 Comments

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, βρέθηκαν αστυνομικοί στην Ερμούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης 2 Απριλίου, βρήκαν νεκρό μέσα στο σπίτι του έναν ηλικιωμένο άνδρα (άνω των 80 ετών), οποίος διέμενε μόνος του, χωρίς άλλους συγγενείς.
Η σορός του ηλικιωμένου βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, κάτι που αποδεικνύει δεν είχε χάσει τη ζωή του τις τελευταίες ημέρες, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ήταν νεκρός για τουλάχιστον τρείς εβδομάδες.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε μετά από έρευνα του Βοήθεια στο σπίτι και της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, καθώς ο ηλικιωμένος άνδρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Άνδρες της αστυνομίας μπήκαν σήμερα το βράδυ στην οικεία του, στη περιοχή ‘’ΠΛΑΚΕΣ’’ του Βροντάδου και αντίκρισαν τον ηλικιωμένο άνδρα νεκρό.
Τα ακριβή αιτία θανάτου παραμένουν άγνωστα, ωστόσο φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή στην οποία θα υποβληθεί.

Είναι σημαντικό στις ημέρες μας, μέσα απ αυτές τις συνθήκες να κατανοούμε και να έχουμε περισσότερο στο μυαλό μας τους δικούς μας ηλικιωμένους, αλλά και τους ηλικιωμένους της διπλανής πόρτας. Αξίζει να βρισκόμαστε σε εγρήγορση, μπορεί μια καλησπέρα, να σώσει μια ζωή.

Πηγή: cyclades24.gr

Διάβασε το »

Η κοινωνική υπηρεσία στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη

Newsteam 0 Comments

Με το σύνθημα Μένω σπίτι – Δεν μένω μόνος, ο δήμος Αλμυρού ενισχύει την Κοινωνική Υπηρεσία ώστε να είναι εφικτή η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, που πρέπει να μείνουν σπίτι.

Το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι και η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου, ενισχύεται με επιπλέον προσωπικό, το οποίο θα βρίσκεται στη διάθεση όλων των δημοτών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, προσφέροντάς τους (ενδεικτικά αναφερόμενων) αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, εξυπηρέτηση από τις υγειονομικές υπηρεσίες που επιχειρούν εντός των ορίων του δήμου, διεκπεραίωση αιτημάτων για την παραλαβή και παράδοση για τα πάσης φύσεως πιστοποιητικά που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ, κάθε άλλη εργασία συναφή με τα ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του ιού.

Για τον Αλμυρό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2422350215, 2422026366, για τη Σούρπη στο 2422350300 και για τον Πτελεό στο 2422041910. Τέλος, αιτήματα μπορούν να αποστέλουν και στο email: menoume_spiti@almiros.gr.

Σκεφτόμαστε Συλλογικά! Είμαστε δίπλα σε όλους όσους έχουν πραγματική ανάγκη προστασίας στις παρούσες συνθήκες, επισημαίνουν τα στελέχη της δημοτικής αρχής.

Πηγή: e-thessalia.gr

Διάβασε το »