Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - Spoiler

Καταγγελία αναγνώστη για τον Γρηγόρης (μικρογεύματα) – Σοκ με τις τιμές παρά την μείωση του Φ.Π.Α

Newsteam 0 Comments

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα- καταγγελία αναγνώστη μας

Γρηγόρης (μικρογεύματα) – Ο Φ.Π.Α. μπορεί να μειώθηκε, αλλά οι τιμές παρέμειναν… ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ!!

Σήμερα, ημέρα Πέμπτη, 04/06/2020, επισκέφθηκα το κατάστημα Γρηγόρης (μικρογεύματα), έναντι Νοσοκομείου Ευαγγελισμού, προκειμένου να αγοράσω (take-away) έναν freddo cappuccino decaf.

 

Μιας και πίνω εδώ και αρκετό καιρό, απ’τη συγκεκριμένη ‘αλυσίδα’ καταστημάτων, τον συγκεκριμένο τύπο καφέ, γνωρίζω ότι η τιμή αυτού (με Φ.Π.Α 24%) – μέχρι πρότινος – κυμαινόταν μεταξύ: 1,70€ – 1,80€.

 

Δυστυχώς σήμερα – μετα λύπης μου διαπίστωσα – ότι ακόμα και με μειωμένο Φ.Π.Α. 13%, και εν αντιθέσει με τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης περι ‘μέτρων τόνωσης της αγοράς’, η τιμή του καφέ (βλ. photo απόδειξης), ουδόλως μεταβλήθηκε προς τα κάτω, αλλά αντιθέτως παρέμεινε ως είχε!

 

Εκτός βέβαια και αν, το συγκεκριμένο κατάστημα – λόγω θέσεως – απευθύνεται σε καταναλωτές άλλων ‘βαλαντίων’, και έχει άλλες υψηλότερες τιμές, οπότε ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη…

 

κ.κ. Kαταστηματάρχες και Eπαγγελματίες του χώρου της Eστίασης που (ίσως) ακολουθείτε παρεμφερείς ‘πρακτικές’: Συμμεριζόμαστε την όποια χασούρα σας λόγω lockdown & ειλικρινά συμπάσχουμε, καθώς δε ζούμε σε κάποιο ‘παράλληλο σύμπαν’.

 

Παρ’όλ’αυτά, πώς περιμένετε να σας ‘υποστηρίξουμε’ ως καταναλωτές, όταν και εμείς βλέπουμε από πλευράς σας τέτοιες ‘συμπεριφορές’;

 

Β.Κ.

 

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Νύχτα τρόμου στο κέντρο της Αθήνας! Στο παρά πέντε αποφύγαμε την φωτιά – Καταγγελία αναγνώστη

Newsteam 0 Comments

Παρακάτω δημοσιεύουμε μήνυμα καταγγελία αναγνώστη μας

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΜΑΡΝΗ 56 ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΩΡΑ 22 .05 μμ

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΜΕ 3 ΚΑΜΙΝΕΤΑ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΝΑ ΦΤΕΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ . ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΣΑΝ . ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΦΤΕΙΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Σοβαρές καταγγελίες σε βάρος αστυνομικών από διανομέα κατά τη διάρκεια ελέγχου

Newsteam 0 Comments

Σε σοβαρές καταγγελίες εις βάρος αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Κοζάνης έχει προβεί μέσα από το προσωπικό του προφίλ  διανομέας από την Κοζάνη.

Ο Γ.Β. περιγράφει τα όσα εκτυλίχθηκαν το Σάββατο 30 Μαΐου στην οδό Παύλου Μέλα στο κέντρο της Κοζάνης και καταγγέλλει αστυνομικούς για αυθαιρεσία και παγίδευσή του, φορτώνοντάς του ψευδείς κατηγορίες και στοχοποιώντας τον ίδιο.

Σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλλοντα, οι δύο εκ των τριών αστυνομικών είναι μάρτυρες κατηγορίας σε υπόθεση του διανομέα, για συμμετοχή σε αντιφασιστική παρέμβαση για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο καταγγέλλων ζητά τη συνδρομή όποιου ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

Ο ίδιος αναφέρει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

Κοζάνη 30/05 – Αστυνομική αυθαιρεσία και παγίδευση μου.

Είμαι ο Γιώργος Β. Διανομέας στο επάγγελμα.

Από την παράδοση της παραγγελίας στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Κοζάνης.

Απολογισμός μέρας, τέσσερις παραδόσεις παραγγελιών, ένα πρόστιμο για παραβίαση πινακίδας STOP, αφαίρεση διπλώματος για 20 μέρες, σύληψη, κατηγορίες για αντίσταση κατά της αρχής, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εξύβριση, απείθεια. Δεν θα την περιέγραφα και σαν μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά. Αντιλαμβάνομαι όμως πως αν δεν αντιδράσω εγώ και ο καθένας μας, στο μέλλον αυτή μπορεί να είναι μία συνηθισμένη μέρα στη δουλειά. Μια μέρα που μπορεί να σε σταματάει ο κάθε μπάτσος και αν δεν του αρέσει η φάτσα σου να σε βρίζει, να σε σπρώχνει και να σου φορτώνει όποια ψευδή κατηγορία του κατέβει εκείνη την στιγμή στο κεφάλι του.

Το πραγματικό χρονικό έχει ως εξής.

Βρίσκομαι εν ώρα εργασίας, πληρώνομαι από μία παραγγελία και ξεκινώ για την επόμενη παράδοση παραγγελίας. Κεντρικός δρόμος της Κοζάνης, οδός Παύλου Μέλα. Πέντε μέτρα πιο κάτω με πλευρίζουν από αριστερά μου μηχανές ΔΙ.ΑΣ., τρία άτομα. Ένας εξ αυτών ουρλιάζει κάνε στην άκρη με τόση ένταση ακατανόητη για μένα την συγκεκριμένη στιγμή μιας και δεν έχει συμβεί τίποτα στο δρόμο. Κάνω στην άκρη, σβήνω την μηχανή και κατεβαίνω. Ο μπάτσος που ούρλιαζε μου λέει ακίνητος δε σου είπα ρε και μου επιτίθεται σπρώχνοντας με και προσπαθόντας να μου ανοίξει το φερμουάρ του μπουφάν μου για να με ψάξει. Η αντίδραση μου φυσικά να τον σταματήσω και να ρωτήσω για ποιο λόγο τα χέρια του πάνω μου. Συγχρόνως πέφτουν πάνω μου και οι άλλοι δύο μπάτσοι. Με σπρώχνουν όλοι μαζί, με τραβολογούν από εδώ και από εκεί και στο τέλος μου φοράνε χειροπέδες. Έρχεται περιπολικό και με οδηγεί στο τμήμα, στα κρατητήρια. Τρεις ώρες μετά μου ανακοινώνουν τις κατηγορίες της σύληψης μου. Αντίσταση κατά της αρχής, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, εξύβριση, απείθεια. Συν πρόστιμο για πραβίαση πινακίδας STOP και αφαίρεση διπλώματος για 20 μέρες που ισοδυναμεί με 20 χαμένα μεροκάματα μιας και είμαι διανομέας.

Ψευδείς κατηγορίες ότι μου φόρτωσαν. Δεν πέρασα ποτέ από το δρόμο με την πινακίδα STOP που μου προσάπτουν. Ήμουν μόνο πάνω στον κεντρικό δρόμο. Με κατηγορούν ότι χαράκωσα με τα κλειδιά της μηχανής τον έναν μπάτσο, ενώ τα κλειδιά ήταν κάθε στιγμή του σκηνικού πάνω στη μηχανή.

Όσο για το υπόλοιπο πακετάκι κατηγοριών είναι αυτό που συνήθως σου φορτώνουν δίπλα στα βασικά.

Δεν πέφτω από τα σύννεφα φυσικά. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομα σε αυτήν την θέση να μου φορτώνουν κατηγορίες που δεν έχουν συμβεί. Ήταν όμως η πρώτη φορά που μου συνέβη εν ώρα εργασίας και όχι σε κάποια κινητοποίηση. Οι δύο από τους τρεις μπάτσους που μου επιτέθηκαν σήμερα είναι μάρτυρες κατηγορίας μου σε άλλη υπόθεση που ακόμα εκρεμεί (υπόθεση που ενώ έληξε με ομόφωνη αθώωση για όλους, εκρεμεί λόγω έφεσης εισαγγελέα) από αντιφασιστική παρέμβαση στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο τρίτος μπάτσος και ο χειρότερος δεν μου θυμίζει κάτι, υποθέτω ήθελε να με γνωρίσει, βγάζοντας ότι μαζεμένο κόμπλεξ κουβαλάει πάνω μου.

Φυσικά και καταγγέλλω στοχοποίηση στο πρόσωπο μου.
Φυσικά και θα κινήσω κάθε εφικτό μέσο για μένα.
Ναι η στοχοποίηση φέρνει ένα συναίσθημα απόγνωσης.

Φυσικά και ποτέ δεν θα αποδεχτώ την αδικία σαν κάτι που απλά συμβαίνει.

Υ.Γ: Όποιο άτομο ήταν μπροστά στο συμβάν και θέλει να συνεισφέρει με τη μαρτυρία του ή οποιοδήποτε στοιχείο κάμερας ή εικόνας ας επικοινωνήσει με το προφίλ μου.

Γ.Β.

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση διερευνάτε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και εάν η καταγγελία του διανομέα ευσταθεί, θα αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες.

Πηγή: kozanilife.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ Η ΑΘΗΝΑ! Φωτογραφίες – γροθιά στο στομάχι από το κέντρο – Ζόμπι τριγυρνούν και οι Αστυνομικοί τους καμαρώνουν

Newsteam 0 Comments

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει τις τελευταίες ημέρες οι καταγγελίες στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για χρήση ναρκωτικών σε όλη την Αθήνα μέρα μεσημέρι ανάμεσα σε γυναικόπαιδα.

Δείτε τι καταγγέλλει αναγνώστης:

ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ .

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ . ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΩΡΑ 20.50 μμ

ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ

ΥΓ : ΤΟ 90 % ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

Δείτε φωτό ντοκουμέντο:

 

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Μπούλη Καραμανλή για εσένα χτυπάει η κάμπανα! Κάνε κάτι γιατί ο κόσμος θα σε πάρει με τις πέτρες αν πάθει κάτι – Καταγγελία αναγνώστη μας

Newsteam 0 Comments

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα-καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης μας

Καλησπέρα,
Ποια μέτρα?
Θα ήθελα να καταγγείλω τον ΟΑΣΑ για συνωστισμό στο λεωφορείο της γραμμής 790 Γλυφάδα- Περιστέρι.
Συγκεκριμένα χτες το βράδυ 30/5/20 και ώρα 3:00 η γυναίκα μου ερχόταν από την δουλειά της σε εστιατόριο στην Αργυρούπολη και το λεωφορείο ήταν γεμάτο από κόσμο στριμωγμένοι σαν σαρδέλες που θύμιζε προ κορονοιού εποχή. Όταν έφτασε στο Σύνταγμα ο κόσμος το βιντεοσκοπούσε άναυδος.
Ακόμα το λεωφορείο υποτίθεται ότι περνάει από τις στάσεις τις νυκτερινές ώρες 12:30-1:30-2:30-3:30-4:30 ενώ οι πραγματικές ώρες που περνάει είναι 1:00-3:00-4:30.
Αυτό γίνεται από τις 25/5 που ξεκίνησε η επαναλειτουργία των εστιατορίων.
Τα δρομολόγια είναι μειωμένα και σε καμία περίπτωση δεν γίνονται περισσότερα δρομολόγια όπως είχε ανακοινωθεί, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να αναγκάζονται να στοιβάζονται στα λιγοστά αστικά λεωφορεία.
Μπορεί για να μετακινηθεί κάποιος με τα αστικά λεωφορεία να έχουν αποφασιστεί αυστηρά μέτρα, στην πράξη όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Ευχαριστώ πολύ.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Γδύνουν τον κοσμάκη στο Αεροδρόμιο – Απίστευτες αυξήσεις σε Βενέτη και στο πάρκινγκ, παίρνουν πίσω τη χασούρα

Newsteam 0 Comments

Δείτε τι απίστευτα καταγγέλλει αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

Πήγα την περασμένη Τετάρτη 27-5—20 το παιδί μου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να πάει αεροπορικός, στην πόλη που σπουδάζει (εσωτερικό). Το αυτοκίνητο το παρκάρισα στο parking του αεροδρομίου βραχείας στάθμευσης. Κάναμε το λάθος και καθίσαμε για λίγο στον Βενέτη που βρίσκεται έξω από τον χώρο αναχωρήσεων για να πιούμε έναν καφέ. Πήρα έναν espresso freddo και μας τον χρεώσανε για το χέρι στα 4€ από 2,89 που τον είχαν πριν το lock down. Όταν ρωτήσαμε γιατί τόσο ακριβά ο καφές,  μας είπε η υπάλληλος είναι ακριβός γιατί τον πίνουμε στο αεροδρόμιο. Αφού φύγαμε από εκεί για να πάμε  να πάρουμε το αυτοκίνητο μας ήρθε η δεύτερη κρυάδα. Για 1 ώρα parking με χρεώσανε 4,50€ από 3,60€ που το είχαν πριν το lock down. Φαίνεται λυπών  ότι πάνε να βγάλουν την χασούρα του lock down στην πλάτη του καταναλωτή. Ακούει το Υπουργείο Εμπορείου?

Αυτά

Με εκτίμηση

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Βράζουν με την Aegean airlines! H καταγγελία που προκαλεί ΣΟΚ στους απανταχού Έλληνες.

Newsteam 0 Comments

Χωρίς την παραμικρή λογοκρισία! Η καταγγελία που έφτασαν πριν από λίγο στο makeleio.gr

Κύριοι καλημέρα σας,

εύχομαι το μήνυμά μου να σας βρίσκει ασφαλείς και υγιείς Είμαι κάτοικος εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα Ουγγαριας. Είμαι ένα από αυτά τα θύματα των πολιτικών που ακολουθήθηκαν επί χρόνια στην Ελλάδα και έχω έρθει εδώ προκειμένου να εξασφαλίσω τα προς το ζην και την αξιοπρέπειά μου Εγώ όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες Του εξωτερικού έχουμε αφήσει πίσω τις οικογένειές μας ανθρώπους που αγαπάμε και μας λείπουν. με αυτή την πρωτοφανή κρίση του κορωνοιου είμαστε μακριά και δεν μπορούμε να προστατεύσουμε για να φροντίσουμε τους ανθρώπους μας. ανοίγοντας Λοιπόν τα σύνορα πέσαμε θύματα μιας πρωτοφανούς απάτης από την πλευρά της εταιρείας Aegean.

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν διστακτικοί αναφορικά με το πότε θα κλείσουμε εισιτήριο ώστε να βρεθούμε κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα και τις οικογένειές μας και με μία Προφανώς προσχεδιασμένη κίνηση η διοίκηση της Aegean αποφάσισε πτώση των εισιτηρίων της τάξεως άνω του 30% την προηγούμενη εβδομάδα.

Σπεύσαμε λοιπόν όλοι μας να κλείσουμε εισιτήρια με την πολυδιαφημισμένη πολυαγαπημένη και προσφάτως χορηγηθείσα βοήθεια από την Ελληνική Κυβέρνηση Aegean Δίνοντας τα χρήματά μας.

Δύο μέρες αργότερα η εταιρεία επικοινώνησε μαζί μας λέγοντας μας ότι ακυρώνονται όλες οι πτήσεις. Προφανώς γιατί γεν ικανοποιήθηκε απο το πακέτο στήριξης που έλαβε από την κυβέρνηση, πακέτο το οποίο θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός και εκτός αυτού έχει και την πρωτοφανή πολιτική να μην επιστρέφει τα χρήματα για να μας υποχρεώνει να λάβουμε voucher τα οποία θα πρέπει να εξαργυρώσουμε εντός 18 μηνών αποκλειστικά στην εταιρεία χωρίς να λαμβάνει υπόψη το αν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουμε άλλα εισιτήρια και σε τελική ανάλυση να διαπραγματεύεται και να χρησιμοποιεί τα χρήματά μας χωρίς ακόμα και τη συγκατάθεση μας.

Σαν τη μοναδική εφημερίδα από την οποία μαθαίνουμε τα νέα και εμπιστευόμαστε θα σας παρακαλούσαμε να ρίξετε μία ματιά σε αυτό το θέμα το οποίο πονάει είναι Απαράδεκτο είναι αντιεπαγγελματικό και δείχνει ακόμα μία φορά πόσο πολύ ντροπή νιώθουμε για τη χώρα μας και για αυτά που πρεσβεύουμε όλοι εμείς που την έχουμε στην καρδιά μας μας λείπει και την αγαπάμε. Θα επιθυμούσα να διατηρηθεί η ανωνυμία μου

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Με εκτίμηση.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Καταγγελία για διαπλοκή στον Δήμο Ιωαννιτών. (φωτο)

Newsteam 0 Comments

Καταγγελία, έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας μας και έχει να κάνει με υπόθεση διαπλοκής στον Δήμο Ιωαννιτών (Ιωαννίνων).

Πιο συγκεκριμένα, καταγγέλονται η κυρία  Ζάχαρη, πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και μέσω αυτής και ο Εβραϊκής καταγωγής Δήμαρχος της Πόλης κ. Μωυσής Ελισάφ, αφού η πρώτη φέρεται να αποφάσισε την αγορά απολυμαντικού υλικού για τις ανάγκες των σχολείων της αρμοδιότητάς της, αλλά αυτό έγινε από την επιχείρηση του συζύγου και του γιου της αντί του ποσού των 4180 ευρώ με ΦΠΑ.

Στην καταγγελία τονίζεται ότι η κ. Ζαράχη υπήρξε εκπαιδευτικός και μάλιστα διετέλεσε και Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου, άρα έχει μεγάλη εμπειρία και υψηλή αίσθηση του τι σημαίνει πρωτίστως ηθικό. Ακόμη και αν δεν υπήρχε άλλο φαρμακείο ή όποια άλλη επιχείρηση στα Γιάννενα  με απολυμαντικό υλικό  και υπήρχε μόνο αυτό της οικογένειάς της για λόγους αξιοπρέπειας και μόνο αλλά και της έξωθεν καλής μαρτυρίας που είναι το μέγα ζήτημα της εποχής μας, θα έπρεπε να αποτρέψει αυτή τη συμμετοχή και ανάθεση και να αποτανθεί αλλού. Πόσο μάλλον που φαρμακεία και επιχειρήσεις με απολυμαντικό υλικό υπάρχουν δεκάδες στα Γιάννενα. Εξάλλου, τα 4180 ευρώ είναι ευτελές ποσό για να διακυβεύσεις την προσωπική σου αξιοπρέπεια αλλά και να εκθέσεις την υπηρεσία σου και γιατί όχι τα μέλη της οικογένειάς σου. Για ευνόητους λόγους ο μόνος δρόμος για να θεραπεία αυτής της ανάρμοστης ηθικά πράξης πρέπει να είναι η απαλλαγή της κ.Ζαράχη από τα καθήκοντά της, μήπως και σωθεί κάτι από όσα υποσχέθηκε ο Δήμαρχος για την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ που ανατέλλει στην πόλη μας, καταλήγει η καταγγελία που μας έγινε..

 

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Τι γίνεται στην Ασφάλεια Πειραια; Βάζουν γ@φτους για μεταφορείς; [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Newsteam 0 Comments

Την φωτογραφία που βλέπετε, μας έστειλε αναγνώστης Βρισκόμαστε χθες Παρασκευή 22 Μαΐου έξω από την Ασφάλεια Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Όπως υποστηρίζει ο αναγνώστης, γ@φτοι φορτώνουν υπολογιστές καρέκλες και άλλα υλικά.

Σας στέλνω τη φωτογραφία για να εξερευνήσετε αν η ελληνική αστυνομία παραδίδει υλικά για ανακύκλωση στους Ρομά ή τους χρησιμοποιεί ως μεταφορείς.
Το Ελληνικό κράτος είναι τόσο απελπισμένο που χρησιμοποιεί παράνομους τρόπους να εκτελέσει εργασίες; Μήπως τους εκοψαν και δελτίο αποστολής; Τους έδωσαν χαρτζιλίκι; Πως ακριβώς έγινε αυτή η συνδιαλλαγή;, καταλήγει ο αναγνώστης.

 

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Καταγγελία για την Alpha Bank: Η μητέρα μου δεν μπορεί να πάρει την σύνταξη της

Newsteam 0 Comments

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα-καταγγελία που μας έστειλε αναγνώστης μας

Ημερα που εχουν μπει συνταξεις,και το atm του καταστηματος στην Νεα κηφισια απο εχθες ειναι off.
Καμια ενημερωση,στο τηλ δεν απανταει κανεις στο κεντρο τους,και η συνταξιουχος μητερα μου τι να κανει;
Να παει σε αλλο στην Νεα ερυθραια;
Και που ξερει πως εκεινο το atm θα λειτουργει.
Το Αληταριο της Alpha Bank μονο τηλ για εισπραξεις σου τηλ, και εισπρακτικες εταιρειες ξερει να βαζει να απειλουν.
Να δουλευουν 6 ωρα,πενθημερα,με 1500ευρω κατωτατος μισθος,και 10 διαλειματα στο 6 ωρο για…τσιγαρο.
Ρε ουστ.
Θα παει να αλλαξει την τραπεζα απο δευτερα,να μπορει να βγαζει την συνταξη της.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Kαταγγελία: Ύποπτη δημοσίευση από τα Λευκά κράνη στην Μόρια

Newsteam 0 Comments

Δείτε τι μας έστειλε αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και υποψήφιος διδάκτορας στο Παν. Πατρών με καταγωγή από το Πλωμάρι Λέσβου.

Παρατήρησα ένα ύποπτο post από την ομάδα Moria Corona Awareness Team το οποίο και κοινοποίησαν τα γνωστά και μη εξαιρετέα White Helmets της Λέσβου. (Moria White Helmets) . Το περίεργο είναι η εξής φράση the Greek side of the island? Τι ακριβώς πάει να πει αυτή η ύποπτη διατύπωση? Η Μόρια δεν είναι ελληνικό έδαφος; Αυτό θυμίζει την πρόσφατη έκθεση κάποιων καθηγητών από το Πανεπιστήμιο του Turku για την μη κυριαρχία του ελληνικού κράτους στη Λέσβο, και το εξώφυλλο της Ερντογανικής εφημερίδας προχθές που έδειχνε τη Λέσβο και άλλα νησιά κόκκινα.

Δείτε την δημοσίευση στην οποία αναφέρεται ο αναγνώστης μας:

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Ανοιχτή επιστολή προς πολιτικούς Φορείς. Θέμα: ΕΠΙΒΙΩΣΗ (Αν έχει νόημα αυτή η λέξη για εσάς)

Newsteam 0 Comments

Έφτασε πριν λίγο στην ηλεκτρονική θυρίδα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Γνωρίζοντας εξ΄αρχής πως η επιστολή μου αυτή το πιο πιθανό είναι να μείνει αναπάντητη από τους αρμόδιους, (όπως έγινε και με την επιστολή που έστειλα προς τον Κύριο Βρούτση στις 17 Μαΐου 2020), εν΄τούτης επιμένω να την στείλω με την ελπίδα πως κάποιος από τους Κυβερνώντες αυτής της χώρας, έχει την δυνατότητα να σκέφτεται και να πράττει με λογική, συναίσθημα δικαιοσύνης και ανθρωπιά.

Τους τελευταίους δύο μήνες με αγανάκτηση και θυμό ακούμε, εμείς οι απελπισμένοι Έλληνες αυτής της χώρας, εσάς τους Υπουργούς και Βουλευτές, να αυτοθαυμάζεστε για το Κοινωνικό κράτος που έχετε δημιουργήσει και να χρησιμοποιείτε φράσεις όπως Είμαστε στο πλευρό του πολίτη¨, Μεριμνούμε για την υγεία σας Κανείς σε αυτή τη χώρα δεν θα μείνει χωρίς εισόδημα¨κ.τ.λ. ενώ μας οδηγείτε, στο περιθώριο της κοινωνίας και κατ΄επέκταση στο περιθώριο της ύπαρξης μας, αν θέλετε και μετάφραση, μας οδηγείτε σε μια επίγεια ΚΟΛΑΣΗ.

Η ερώτηση μου λοιπόν προς όποιον ενδιαφέρετε είναι και ειδικά προς τον Κύριο Άδωνη Γεωργιάδη, (ο οποίος ισχυρίστηκε πως 200 Ευρώ είναι αρκετά για την επιβίωση ενός ατόμου, τότε γιατί και αυτά δεν μας τα δίνεται, μήπως δεν θέλετε να επιβιώσουμε; Μήπως η λύση θα ήταν να δηλώσουμε πρόσφυγες ή μετανάστες; Μήπως πρέπει να αποβιβαστούμε με βάρκες στο συντριβάνι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ;

Πιστεύω ( και νομίζω πως σε αυτό θα συμφωνούσε και ο Θεός και ο Μαρξ ) ότι δεν επιτρέπεται το 2020 στην Ενωμένη Ευρώπη του σκληρότερου νομίσματος του πλανήτη, να υπάρχουν πολίτες, που να μη καλύπτονται από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ……..ΑΜΗΝ

Επανεξετάστε τους υφιστάμενους όρους αυτής της κοινωνικής παροχής!
Σύντομα! Γιατί η πείνα δεν αντέχετε και η επαιτεία, δεν ταιριάζει στον Έλληνα.

Με την πεποίθηση, πως δεν θα ξαναπεράσω απαρατήρητη από τα αρμόδια Κυβερνητικά στελέχη, ελπίζω να μου απαντήσετε εν΄ζωή.

Με εκτίμηση μια από τις μαθήτριες του Αριστοφάνη

Ερμιόνη Γεωργιάδου

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Σκόπελος: Oι Γερμανοί του ΟΤΕ δεν καταλαβαίνουν τίποτα μας έχουν γραμμένους

Newsteam 0 Comments

Δείτε τι καταγγέλλει ένας Έλληνας πολίτης.

Σκόπελο όπως ενημερώθηκα τώρα σχετικά με την προηγούμενη καταγγελία για τον θάλαμο του ΟΤΕ ο οποίος είναι εκεί παρατημένος αρκετά χρόνια και ακόμη μαθαίνω ότι υπάρχουν τρεις συνολικά θάλαμοι και η δημοτική αρχή η σημερινή έχει κάνει δύο φορές έγγραφες καταγγελίες να τα αποσύρουν και πάρα πολλές τηλεφωνικώς αλλά δυστυχώς δεν τους ακούει κανένας μάλλον θα ακούσουνε σύντομα δεν τα ξηλώσουν θα αναγκαστούμε να προβούμε Εμείς σε διαδικασίες νόμιμες φυσικά

από: skopelos-news.blogspot.com

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Ρε μπούλη Καραμανλή θα σκοτωθεί ο κόσμος! Σε τραγική κατάσταση κατάντησαν τον ΟΑΣΘ – Δεν πίστευαν στα μάτια τους στην Θεσσαλονίκη

Newsteam 0 Comments

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, μάλιστα λίγο έλειψε να τραυματιστεί μια γυναίκα από τρύπα στο πάτωμα. 

Σε λεωφορείο της γραμμής 32, λοιπόν, οι λιγοστοί -ευτυχώς- επιβάτες δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν στο πάτωμα μια τρύπα! Την οποία, φυσικά, αν δεν προσέξει κάποιος, κινδυνεύει να χτυπήσει. Μια γυναίκα, μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, πράγματι δεν πρόσεξε την τρύπα και παραλίγο να πέσει, καθώς μπήκε το πόδι της μέσα.

Η σχετική φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην ομάδα Πρωτοβουλία Εργαζομένων-Φοιτητών-Συνταξιούχων Για Τις Αστικές Συγκοινωνίες, η οποία σε σχετική ανάρτηση της στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: Αναδημοσιεύουμε μήνυμα και φωτογραφία από συμπολίτη μας που σήμερα βρέθηκε σε ένα από τα λιγοστά και τρισάθλια λεωφορεία του ΟΑΣΘ: Λεωφορείο γραμμής 32 σήμερα το πρωί. Με αυτή την τρύπα στο δάπεδο έκανε δρομολόγιο (ευτυχώς με λίγους επιβάτες). Μια γυναίκα λίγο έλειψε να πέσει όταν το πόδι της μπήκε μέσα. Εύκολα θα μπορούσαμε να έχουμε ατύχημα. Το λεωφορείο ήταν πάρα πολύ παλιό και δεν φαίνεται να έχει γίνει καμία συντήρηση. Φτάνει πια ο εμπαιγμός στο λαό της Θεσσαλονίκης. Να έρθουν ΤΩΡΑ καινούργια λεωφορεία! Να αυξηθούν τα δρομολόγια σε όλες τις γραμμές! Ασφαλής και ανθρώπινη μετακίνηση.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Σοβαρή καταγγελία για την Wind: Ύπουλη και απαράδεκτη συμπεριφορά σε γιαγιούλα 82 ετών

Newsteam 0 Comments

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα- καταγγελία αναγνώστη μας όπως μας το έστειλε

Καλησπέρα σας κ. Χίο,
θέλω να σας καταγγείλω την επιεικώς απαράδεκτη και ύπουλη συμπεριφορά της εταιρείας Wind απέναντι στη γιαγιά μου που είναι αισίως 82 ετών. Η γιαγιά μου διατηρούσε συμβόλαιο στην εν λόγω εταιρεία. Καθώς το συμβόλαιο καταπατήθηκε μέχρις εσχάτων από τη Wind, αποφασίσαμε να αλλάξουμε εταιρεία (όπως στο σταθερό πριν λίγους μήνες). Έτσι, όπου και στις 25/02/2020 αποδεσμεύτηκε πλήρως από την εν λόγω εταιρεία, αφήνοντας ως οφειλή ένα ποσό περίπου της τάξης των 30€ (έχουν στείλει αμέτρητους λογαριασμούς και δεν θυμάμαι καθόλου το ακριβές ποσό που όφειλε εκείνη την ημέρα. Μετά από επανειλημμένες κλήσεις στο τηλεφωνικό τους κέντρο (13800 με χρέωση, 13700 χωρίς χρέωση), και έχοντας σχετική προηγούμενη κακή εμπειρία και με το σταθερό που επίσης αλλάξαμε εταιρεία, συνομίλησα με τον προϊστάμενο κ. Δ.Β., ο  οποίος και μας ενημέρωσε πως λόγω της καλής εμπορικής πολιτικής της εταιρείας, αλλά και λόγω του ότι για την ακύρωση του συμβολαίου ευθυνόταν η Wind, θα πληρώναμε αυτό το ποσό που σας αναγράφω. Αντί αυτού, έρχεται στο σπίτι λογαριασμός με την γιαγιά μου να οφείλει το ποσό των 39,54€ (όσα χρωστούσε +τέλη ακύρωσης συμβολαίου – επιδότηση συσκευής) περίπου στα μέσα Μαρτίου. Λόγω της γνωστής σε όλους μας δύσκολης κατάστασης, από την ημέρα που ξεκίνησαν τα αυστηρά μέτρα για την εξάπλωση του κορωνοϊού (16 Μαρτίου) η γιαγιά μου επί 2 μήνες έμενε στο σπίτι της, περιορίζοντας τις μετακινήσεις της μόνο στο σούπερ-μάρκετ. Χθες, λοιπόν, έλαβε την επιστολή που σας στέλνω, με τη Wind να ζητάει το ποσό αυτό εν μέσω πανδημίας, ειδαλλιώς θα κινηθεί νομικά. Θεωρώ πως είχα κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να σας ενημερώσω. Σας παρακαλώ να αναδείξετε το θέμα, καθώς το θεωρώ πάρα πολύ σοβαρό, αν αναλογιστούμε το μικρό σχετικά διάστημα που πέρασε από την οφειλή και το πάγωμα όλων των περιττών κινήσεων εξαιτίας της κατάστασης.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Με εκτίμηση,
Ένας αγανακτισμένος πολίτης.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Eλλάς το μεγαλέιο σου! Βράζουν οι πολίτες με αυτό που συνέβη στο Χαϊδάρι

Newsteam 0 Comments

Παρακάτω δημοσιεύουμε το μήνυμα αναγνώστη μας καθώς και την φωτογραφία που μας έστειλε

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΜΈΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΧΑΪΔΆΡΙ ΑΠΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΙΧ ΑΠΟ 18:42 ΕΩΣ 20:13 ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Καταγγελία: Αδικαιολόγητη ύπαρξη τουρκικού νεκροταφείου στο…

Newsteam 0 Comments

Δείτε τι μας έστειλε αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Καλησπέρα σας κύριε Χίο και σε όλους τους αξιότιμους συνεργάτες σας!

Σας παραθέτω την επιστολή που έστειλα σε όλα τα αρμόδια όργανα του δήμου Πειραιά αλλά και

στον ίδιο τον Δήμαρχο.

Φυσικά, δεν δόθηκε καμιά απάντηση εκ μέρους τους.

Μια πραγματικά άγνωστη και περίεργη υπόθεση για όλους τους Έλληνες πολίτες. Δείτε την επιστολή:

Αγαπητέ και αξιότιμε κύριε Μώραλη!
Καταρχάς εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε εσάς προσωπικά, στην οικογένεια σας αλλά και στις οικογένειες και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου! Επίσης, εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο σας με στόχο μια ποιοτικότερη και καλύτερη ζωή για όλους τους Πειραιώτες! Πριν αναφερθώ αναλυτικά στο θέμα που θα θίξω στη συνέχεια, ονομάζομαι Παπατσάκωνας Γεώργιος και είμαι ανέκαθεν δημότης Κορυδαλλού. Εντούτοις, ως ενεργός Έλληνας πολίτης ασχολούμαι με τα θέματα και τα προβλήματα όχι μόνο του δήμου που κατοικώ αλλά και άλλων όμορων δήμων. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είμαι υπέρμαχος, ούτε ενστερνίζομαι σε καμία περίπτωση ακροδεξιές, εθνικιστικές, ρατσιστικές, μισαλλόδοξες και μιλιταριστικές απόψεις.

Η επιστολή που σας στέλνω έχει ως σκοπό να μου απαντήσετε και να με ενημερώσετε σχετικά με κάποια βασικά ερωτήματα που αφορούν το τουρκικό στρατιωτικό νεκροταφείο που βρίσκεται στη Παλιά Κοκκινιά (Αγίων Αναργύρων & Δομοκού). Θα παρατηρήσατε ότι θέτω σε εισαγωγικά τον όρο στρατιωτικό διότι σύμφωνα με όσα έχω μελετήσει, αναζητήσει και ενημερωθεί δεν πρόκειται για στρατιωτικό νεκροταφείο και κακώς ονομάζεται έτσι. Βέβαια, τα όσα διαβάσετε στις παρακάτω γραμμές πρόκειται αποκλειστικά για πληροφορίες που προσωπικά ο ίδιος έχω συγκεντρώσει μετά από σχετική έρευνα και μελέτη. Εάν συνολικά ο δήμος Πειραιά έχει διαφορετικά στοιχεία και δεδομένα στη κατοχή του, θα σας παρακαλούσα θερμά να μου απαντήσετε μέσω ενός mail έστω, ώστε να ενημερωθώ κι εγώ καλύτερα και πιο υπεύθυνα για το παρόν ζήτημα.

Το 1890, μαθαίνω ότι ο δήμος Πειραιά παραχωρεί δωρεάν και χωρίς κανένα αντάλλαγμα ή ανταποδοτικό όφελος στο οθωμανικό δημόσιο και κράτος την έκταση αυτή ώστε να γίνει νεκροταφείο. Στο εσωτερικό του χώρου, υπάρχει μια αναθηματική πλάκα γραμμένη στα αγγλικά (με κάποια γραμματικά και συντακτικά λάθη), η οποία έχει δημιουργηθεί από το επίσημο τουρκικό κράτος και αναφέρει πως στο χώρο του νεκροταφείου υπάρχουν ενταφιασμένοι Τούρκοι στρατιώτες που σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια των δύο Βαλκανικών πολέμων, του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου και του πολέμου στη Μικρά Ασία κατά των Ελλήνων. Επίσης, στο τέλος της επιγραφής, η αναθηματική πλάκα μας πληροφορεί ότι σε κάποιους τάφους δεν αναφέρονται τα στοιχεία των νεκρών γιατί δεν είναι πουθενά καταγεγραμμένα. Είναι πασιφανές σε όποιον περάσει από τον χώρο αυτό ότι το σύνολο των τάφων που βρίσκονται πλέον εκεί, δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 20 τάφους. Πολλοί τάφοι δεν αναγράφουν κανένα στοιχείο και το πιθανότερο είναι ότι μιλάμε για κενοτάφια. Επιπροσθέτως από κάποιες συγκεχυμένες πληροφορίες που υπάρχουν κυρίως στο Internet αλλά και από κάποιες μαρτυρίες κατοίκων, στο νεκροταφείο αυτό τα όποια ονόματα αναγράφονται ανήκουν σε Οθωμανούς πολίτες και όχι στρατιώτες μεταξύ των οποίων υπάρχει κι ένας φούρναρης!

Οι υπόλοιπες περιπτώσεις περιλαμβάνουν ένα μεγαλέμπορο με τόπο γέννησης την Θεσσαλονίκη και ένα δήμαρχο Σμύρνης!! Θεωρώ πως σ’αυτό το σημείο η ιστορία του εν λόγω τουρκικού στρατιωτικού νεκροταφείου μάλλον παίρνει χαρακτήρα ιλαροτραγικό! Μου προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση και έκπληξη με ποιο σκεπτικό το τουρκικό κράτος (πρώην Οθωμανική αυτοκρατορία μέχρι το 1918) ζήτησε και πέτυχε να παραχωρηθεί ο συγκεκριμένος χώρος για ταφές Τούρκων στρατιωτών που σκοτώθηκαν σε μάχες που έλαβαν χώρα πολύ μακριά (π.χ. Βόρεια Ελλάδα, Θράκη, Μικρά Ασία) από την γη της Αττικής και του Πειραιά ειδικότερα!
Ένα χαρακτηριστικό περιστατικό το οποίο εναντιώνεται στη κοινή λογική είναι αυτό που συνέβη κατά την 25 Μαρτίου 2011. Μια ομάδα φανατικών ακροδεξιών, εθνικιστών πέταξε μπογιές και προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές στο χώρο του νεκροταφείου. Η τουρκική πρεσβεία αλλά και το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην ελληνική κυβέρνηση μιλώντας για βεβήλωση και ασέβεια προς τον χώρο που έχουν ενταφιαστεί Τούρκοι μάρτυρες (τους οποίους και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν ποιοι είναι αλλά και που σκοτώθηκαν), δηλαδή στρατιώτες που έπεσαν στα πεδία των μαχών για τα ιδανικά της πατρίδα τους.

Στο σημείο αυτό, σημειώνω πως δεν επικροτώ και δεν υποστηρίζω τις ενέργειες εκείνων των φανατικών εθνικιστών και θερμοκέφαλων και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για καταστροφές ταφικών μνημείων. Πιστεύω πως η μνήμη των νεκρών είναι ιερή και είναι απαράδεκτο κάποιος να στρέφει το μένος και το μίσος τους προς αυτούς. Αλλά από κι ως που, το τουρκικό κράτος αναφέρεται σε ασέβεια προς νεκρούς Τούρκους στρατιώτες όταν το ίδιο αγνοεί την ύπαρξη τους στο συγκεκριμένο χώρο! Επίσης, άλλο ένα κωμικοτραγικό στοιχείο είναι πως κάθε χρόνο, μέλη της τουρκικής πρεσβείας, του τουρκικού προξενείου και ενίοτε στελέχη του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών συγκεντρώνονται για να τιμήσουν τους ηρωικούς νεκρούς τους που κανένας εξ αυτών δεν τους γνωρίζει αν όντως είναι θαμμένοι εκεί. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως αυτή η ετήσια εκδήλωση που λαμβάνει χώρα γίνεται προκειμένου να τιμηθούν οι νεκροί Τούρκοι στρατιώτες και όχι για παράδειγμα οι άλλοι νεκροί μουσουλμάνοι υπήκοοι της Οθωμανικής αυτοκρατορίας που τουλάχιστον για αυτούς γνωρίζουμε τα ονοματεπώνυμα και τις επαγγελματικές ιδιότητες τους!

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με παρουσία της ελληνικής αστυνομίας (!) και με αποκλεισμό και απαγόρευση της κυκλοφορίας στη περίμετρο του νεκροταφείου! Εδώ, θα μου επιτρέψετε να αστειευτώ και λίγο ώστε να ελαφρύνω λίγο το κλίμα: Πάλι καλά, που το ελληνικό κράτος μέσω κάποιας πολιτικής αντιπροσωπείας δεν καταθέτει στεφάνι για την προώθηση και την ευόδωση της ελληνοτουρκικής φιλίας!! Τέλος, κανένας Έλληνας πολίτης και κάτοικος Πειραιά δεν μπορεί να επισκεφθεί ελεύθερα τον χώρο του νεκροταφείου, ούτε αναγράφονται στην είσοδό του ημέρες και ώρες επίσκεψης. Ακόμα περισσότερο, ούτε καν στο Internet δεν υπάρχουν φωτογραφίες ή video για τον εσωτερικό χώρο του νεκροταφείου ή για τις εκδηλώσεις μνήμης του τουρκικού κράτους. Αναμφίβολα, όλη αυτή η κατάσταση εξυπηρετεί και καλλιεργεί τα σχέδια της τουρκικής προπαγάνδας.

Όπως γνωρίζουμε όλοι μας, η Ελλάδα διαθέτει ξένα στρατιωτικά νεκροταφεία (π.χ. Γερμανικά στρατιωτικά νεκροταφεία σε Μάλεμε, Διόνυσο, συμμαχικά στρατιωτικά νεκροταφεία σε Άλιμο, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη κτλ.) σε όλη την επικράτεια. Η χώρα μας μάλιστα μαζί με τις χώρες προέλευσης των νεκρών στρατιωτών τιμάει με κάθε τρόπο τους παραπάνω νεκρούς. Γιατί στην περίπτωση του υποτιθέμενου ή μάλλον τεχνητού τουρκικού στρατιωτικού νεκροταφείου όπως θέλει να ισχυρίζεται η Τουρκία και λανθασμένα η ελληνική πλευρά υιοθετεί, επικρατεί τόσο μεγάλη μυστικοπάθεια και κρυψίνοια; Καθώς μιλάμε για ξένα στρατιωτικά νεκροταφεία να σας ενημερώσω εάν δεν το γνωρίζετε ότι μετά το τέλος της καταστροφικής μικρασιατικής εκστρατείας το 1922 με σχεδόν 43000 Έλληνες νεκρούς στρατιωτικούς (αξιωματικούς και οπλίτες), υπήρχε ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στην τουρκική πόλη Ούσακ (οι τάφοι των Ελλήνων αποτελούνταν από έναν μόνο, πρόχειρο, ξύλινο σταυρό).

Την επόμενη χρονιά, το 1923 με την ίδρυση του τουρκικού κράτους υπό τον Κεμάλ Ατατούρκ, το ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο ξηλώθηκε για να μην θυμίζει σε τίποτα την ύπαρξη των Ελλήνων στην γη της Μικράς Ασίας. Τα οστά των νεκρών Ελλήνων πολεμιστών διαλύθηκαν με την ευγενική μέριμνα του πολιτισμένου τουρκικού κράτους ή διασκορπίσθηκαν και το πιθανότερο να αποτέλεσαν τροφή για τα αδέσποτα σκυλιά της Τουρκίας. Κλείνοντας την αναφορά μου σ’αυτό το θέμα, θα επιθυμούσα όπως ανέφερα και στην αρχή να ενημερωθώ από τους αρμόδιους φορείς του δήμου Πειραιά ή από κάποια αρμόδια υπηρεσία του ελληνικού κράτους για ένα τόσο αφανές και σχετικά άγνωστο θέμα στο ευρύ ελληνικό κοινό. Κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη ο Δήμος Πειραιά, επικουρούμενος από το ελληνικό κράτος θα μπορούσε να κινηθεί στην εξαγορά της συγκεκριμένης έκτασης από το τουρκικό κράτος (εάν τυχόν ανήκει) και να μετατραπεί σε δημόσιο πάρκο αναψυχής ή έστω σε δημόσια πλατεία που τόσο ανάγκη έχει η εν λόγω συνοικία του Πειραιά. Τέλος, το οξύμωρο αυτής της ιστορίας είναι να υπάρχει τουρκικό στρατιωτικό νεκροταφείο όπως υποστηρίζει η Τουρκία και δυστυχώς η Ελλάδα συμφωνεί, στην περιοχή της Παλιάς Κοκκινιάς του Πειραιά, μια περιοχή που δημιουργήθηκε κατά κύριο λόγο από ξεριζωμένους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Φανταστείτε λοιπόν για τόσα χρόνια να αναπαύονταν εκεί όπως θέλει να ισχυρίζεται η Τουρκία, οι δολοφόνοι των προγόνων των σημερινών κατοίκων της περιοχής της Παλιάς Κοκκινιάς!! Αν και να σας εκμυστηρευτώ κάτι Δήμαρχε, δεν το πιστεύω!

Με τιμή και σεβασμό
Παπατσάκωνας Γεώργιος

Κορυδαλλός, 7/5/2020

ΥΓ: Εύχομαι η παρούσα επιστολή να μην καταλήξει χωρίς να την αναγνώσει κανείς σε κάποιον κάδο ανακύκλωσης του δήμου Πειραιώς!!

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ! ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον Βρούτση: Πως οδηγούμαστε σε λιμοκτονία οι εποχιακά εργαζόμενοι στην χώρα μας του Covid 19

Newsteam 0 Comments

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Την επιστολή που σας απευθύνω δεν την γράφω, επειδή απολαμβάνω την χαρά της επικοινωνίας , αλλά από την απελπισία που αισθάνομαι και μαζί με μένα χιλιάδες συνάνθρωποι μου, που ενώ πλήττονται οικονομικά από τους χειρισμούς της Κυβέρνησης δεν μπορούν να λάβουν καμία απολύτως οικονομική ενίσχυση .

Όμως ας πιάσω τα πράγματα από την αρχή. Όλοι όσοι το 2019 δουλέψαμε σε εποχιακές δουλειές και δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα ένσημα, που απαιτούνται για να λάβουμε ως Έλληνες πολίτες το επίδομα ανεργίας, περάσαμε έναν δραματικό χειμώνα αφού δεν είχαμε το δικαίωμα να λάβουμε ούτε καν το επίδομα ανεργίας.

Η ελπίδα μας ήταν η νέα Τουριστική Σαιζόν για να βρούμε μια θέση εργασίας, δυστυχώς όμως τότε εμφανίστηκε ο Covid 19 και από το μεγάλο ενδιαφέρον σας για την ζωή μας, αποφασίσατε να μας στερήσετε την δυνατότητα να εργαστούμε και το τρέχον έτος στις εποχικές δουλειές, που απασχολούμασταν.

Με δανεικά και ζητιανιά από εδώ και από εκεί την βγάλαμε μέχρι τον Απρίλιο, με την ελπίδα να κάνουμε νέες φορολογικές δηλώσεις για να λάβουμε το επίδομα αλληλεγγύης. Δυστυχώς όμως ούτε οι εφορίες κάνουν εκκαθάριση φορολογικών δηλώσεων εξαιτίας του Covid 19. Προσωπικά επικοινώνησα με την οικία εφορία ρωτώντας τους αν μπορώ να κλείσω ραντεβού για να με βοηθήσουν να κάνω την φορολογική μου δήλωση, αφού επανέλθουμε στην κανονικότητα, η απάντησή τους ήταν πως φορολογικές δηλώσεις δεν εκκαθαρίζονται και πως όταν ανοίξουν οι εφορίες θα πρέπει να απευθυνθώ σε λογιστή. Όταν τους είπα πως δεν έχω χρήματα να πληρώσω λογιστή η απάντηση της Υπαλλήλου στο Μητρώο της οικίας εφορίας , που είχε την καλοσύνη να σηκώσει το τηλέφωνο έπειτα από 30 τουλάχιστον προσπάθειες που έκανα να επικοινωνήσω μαζί της, μου απάντησε με υπεροψία δεν μπορώ να σας βοηθήσω σε αυτό. Δηλαδή δεν μπορώ να βοηθηθώ από την εφορία για να καταθέσω φορολογική Δήλωση δίχως να χρειαστεί να πληρώσω λογιστή;

Παρεμπιπτόντως φορολογούμαι για ένα διαμέρισμα 75 τετραγωνικών μέτρων κατασκευής 1976 το οποίο ούτε ρεύμα έχει ούτε νερό και το οποίο είναι υποθηκευμένο εξ΄ολοκλήρου στην τράπεζα.

Σας ρωτώ λοιπόν με εισόδημα 1500 Ευρώ το 2019 και εισόδημα 3000 Ευρώ το 2018, πως μπορώ να επιβιώσω το 2020 έχοντας μηδενικό εισόδημα και στα όρια της κατάθλιψης, εξαιτίας της επονείδιστης θέσης που έχω βρεθεί μόνο και μόνο, επειδή επέλεξα να ζήσω στην Ελλάδα;

Παρακαλώ λοιπόν το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής, Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να φροντίσει να βρω μια θέση εργασίας , αφού ο ΟΑΕΔ δεν μπορεί,να μεριμνήσει για να βρεθεί μια θέση εργασίας και για μένα: Γεννημένη το 1970 κάτοικος Λουτρακίου Κορινθίας, άγαμη, τέως καθηγήτρια ,με γνώσεις Αγγλικής ,Γερμανικής και χειρισμό υπολογιστή βιώνω κάθε λεπτό την αγωνία αν θα ζω την επόμενη ώρα. Τα τελευταία χρόνια έχω εργαστεί ως εποχιακή υπάλληλος σε ξενοδοχείο στον χώρο της εστίασης.
Εάν δεν υπάρχει ούτε η παραπάνω δυνατότητα, τότε παρακαλώ να μου χορηγηθεί άμεσα το επίδομα αλληλεγγύης,(το οποίο δεν έχω λάβει ποτέ) σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω, πως δεν μπόρεσα να λάβω καμία οικονομική στήριξή έως τώρα από το Κοινωνικό κράτος ούτε για τον Covid 19 (επειδή κλείσανε όλα και δεν πρόλαβα να προσληφθώ) και το μοναδικό σπίτι που έχω στο όνομα μου δεν είναι κατοικήσιμο.

Ως Ελληνίδα φορολογούμενη ( τα τελευταία 30 Χρόνια) ζητώ δίκαιη μεταχείριση και άμεση χορηγήσει του επιδόματος ή εργασία,γιατί ως Κυβέρνηση Κοινωνικής Μέριμνας γνωρίζεται καλά πως ο άνθρωπός αντέχει μόνο μερικές μέρες δίχως σίτιση. Η αναζήτηση εργασίας στην ελεύθερη αγορά με έπεισε πως οι άνεργες γυναίκες στα πενήντα δεν έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν μια αξιοπρεπή ζωή, αφού έχουν ημερομηνία λήξεως και σε αυτήν την μοναδική εποχιακή εργασία, που με δέχτηκαν, παρά την ηλικία μου δεν πρόλαβα να προσληφθώ. Εύχομαι η εκλεγμένη Κυβέρνηση της χώρας μου, να μη με πείσει πως οι ζωές των άνεργων ανθρώπων άνω των 45 δεν έχουν καμία αξία.
Η απόδειξη όσων λέω είναι καταχωρημένη στην ΑΑΔΕ.

Ελπίζοντας ότι η επιστολή μου αυτή θα τύχει της αναμενόμενης προσοχής σας και με την πεποίθηση πως θα μου απαντήσετε το συντομότερο δυνατόν διατελώ.

Με Φιλικούς χαιρετισμούς
Ε. Γεωργιάδου

Υ.Σ. Τελικά δικαίωμα επιβίωσης σε αυτή τη χώρα ποιοι έχουν, στην οποία ο Ελληνικός Λαός σας διόρισε διαχειριστές;

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Αγανάκτηση κατοίκων στη Πρέβεζα! Τρώει το κράξιμο της αρκούδας ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ! Πώς γίνεται με όλα κλειστά να συμβαίνει αυτό;;

Newsteam 0 Comments
Παρακάτω δημοσιεύουμε μήνυμα αναγνώστη μας

Με κλειστα ξενοδοχεια
Με κλειστα καταστηματα εστιασης
Με κλειστες καφετεριες
Με απαγορευση διελευση νομου
Και γω δεν ξερω με τι αλλο……..ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ…ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ…..
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΓΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕ ΓΙΑ ΒΛΑΒΗ….ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ…και μετα θελουν και τουρισμο και προβολη…
Το πρόβλημα που υπάρχει

Σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε πολλές περιοχές της Πρέβεζας, όπου η πίεση του νερού είναι πολύ χαμηλή.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας το πρόβλημα οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα στον Άγιο Γεώργιο: Πραγματικά νιώθω την ανάγκη να αναλάβω την ευθύνη και να ζητήσω συγνώμη για την σημερινή ταλαιπωρία. Θα κάνω αυτα αύτα που πρέπει για να μην ξαναγίνει παρ’οτι η ευθύνη δεν είναι σε μεγάλο βαθμό δική μας, η…..Το πρόβλημα ειναι τεχνικό από τον Αγ. Γιώργη και όχι από εμάς εδώ… όμως όπως και να έχει εμείς εδώ έχουμε την ευθύνη για σας

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Έτσι γ@μησα τις βρ@μοσκοπιανές κυβερνητικές σελίδες – Σειρά πήραν οι Τούρκοι – Το μήνυμα αναγνώστη μας

Newsteam 0 Comments

Παρακάτω δημοσιεύουμε μήνυμα αναγνώστη μας

Γεια σας και παλι, CHARyBD1S εδω, σας ενημερώνω οτι εγω και η ομαδα POWERFUL GREEK ARMY εχει παραβιάσει πολλά βρωμοσκοπιανικά κυβερνιτικά σαιτς οπως το υπουργείο οικονομικών, το πανεπιστήμιο Ss. Cyril and Methodius και πολλά αλλα. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
Επομενος στοχος η Τουρκια. Σας παραθετω λινκς απο τουρκικο σαιτ που γ@μησα: http://talyafarma.com.tr/admin/uploads/31/4b0bacb786.html

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Kηφισιά: Ξεφτιλίκι στην μέση του δρόμου – Το κατέγραψε με το κινητό του

Newsteam 0 Comments

Και μετά σου λένε…Κηφισιά.

Πετάνε κλαδέματα και κηπαία σε κοινόχρηστο χώρο 12/05/2020, καταγγέλλει ένας Έλληνας πολίτης στην Κηφισιά.

που κατέγραψε:

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Σοβαρή καταγγελία αναγνώστη για τη τράπεζα Πειραιώς

Newsteam 0 Comments

Παρακάτω δημοσιεύουμε μήνυμα αναγνώστη μας

Crash-αρε τελικά το ‘σύστημα’ της Τράπεζας Πειραιώς ή κάτι άλλο συμβαίνει?

Σήμερα, 13/05/2020, από το απόγευμα και έπειτα, για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι και νωρίς το βράδυ, όπου τελικά αποκαταστάθηκε, το ‘σύστημα’ της Τράπεζας Πειραιώς είχε ‘πέσει’ Πανελλαδικά, χωρίς να είναι εφικτή ουδεμία ηλεκτρονική ή μη συναλλαγή! Οι ουρές στα ΑΤΜ ατελείωτες, και ο εκνευρισμός του κόσμου απερίγραπτος και διάχυτος!

(περισσότερα…)

Διάβασε το »

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΦΩΤΙΑ! Πληρώνουμε σαν μ@λ@κες για να τα τσεπώνουν οι εργολάβοι [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ]

Newsteam 0 Comments

Κραυγή αγανάκτησης από κατοίκους των Γλυκών Νερών για τους εργολάβους που, όπως καταγγέλλουν, έχουν ρημάξει το δήμο και την ανυπαρξία της δημοτικής Αρχής.

Δείτε τι μας καταγγέλλει αναγνώστης:

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΚΑΨΙΜΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΑΚΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΣΚΑΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΛΙΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΡΠΙΣΤΡΙΟΦΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ.ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ. ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Αίσχη από τον βρwμιάρη Αλβανό δημοσιογράφο – Ξαναχτύπησε την χώρα μας!

Newsteam 0 Comments

Το ελληνικό Προξενείο του Αργυροκάστρου, στοχοποιεί ο Αλβανός εθνικιστής δημοσιογράφος Μαρίν Μέμα, κατηγορώντας τις υπηρεσίες του πως… ελληνοποιεί αθρόα Αλβανούς. 

Σε πρόσφατη εκπομπή στο Top Channel ο Μέμα δημοσιοποίησε βίντεο κρυφής κάμερας στο εσωτερικό του ελληνικού Προξενείου στο Αργυρόκαστρο, όπου καταγράφηκαν συνομιλίες ενός Αλβανού κάτοικου της περιοχής, με υπαλλήλους της διπλωματικής Αρχής.

Πώς αναγκάζονται οι Αλβανοί κάτοικοι να δηλώσουν Έλληνες στην Αλβανία; Τι απαιτείται από αυτά από την Ομόνοια; Το σχέδιο αποκαλύπτεται από τις κρυφές κάμερες και τις απειλές του ελληνικού προξενείου αναφέρει η εισαγωγή της προκλητικής εκπομπής του Top Channel, που χαρακτηρίζει την υπόθεση υπερσκάνδαλο.

Σύμφωνα με τον Μέμα, ο Αλβανός Οντισέα Γκρέμο ζήτησε εξηγήσεις από το ελληνικό Προξενείο, για τους λόγους που του ανακλήθηκε η θεώρηση ομογενειακού τύπου, υποστηρίζοντας πως αυτό συνέβη επειδή συγκεκριμένος δεν προωθεί την ελληνική προπαγάνδα στο νότιο τμήμα της χώρας.

Εθνικιστική σελίδα στο facebook (Djemtë e laberisë) ανακοίνωσε πως θα προβεί σε διαμαρτυρίες για την απομάκρυνση του Έλληνα προξένου στο Αργυρόκαστρο. Εμείς ως πατριωτικός σύλλογος Djemtë e laberisë, καλούμε το αλβανικό κράτος να απομακρύνει αυτόν τον πρόξενο από το Αργυρόκαστρο και να τον αντικαταστήσει με έναν δημοκρατικό και ευρωπαϊκό πρόξενο. Εάν το κράτος δεν απομακρύνει αυτόν τον πρόξενο από το Αργυρόκαστρο, τότε ο τελευταίος θα αντιμετωπίσει μαζικές διαμαρτυρίες στην πόρτα του προξενείου για μήνες χωρίς να του επιτραπεί να λειτουργήσει μέχρι να φύγει αναφέρει σχετική ανάρτηση.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, στοχοποιεί την Ελλάδα και μαζί την ελληνική εθνική μειονότητα στην Αλβανία. Τον Δεκέμβριο του 2018, με αντίστοιχο ρεπορτάζ, είχε παρουσιάσει ως… εξτρεμιστές τον Θύμιο Λιώλη και τον Σπύρο Σπυρομήλιο, που θεωρούνται οι κορυφαίοι ήρωες του Β/Η Ελληνισμού, κατηγορώντας τους για δολοφονίες και θηριωδίες κατά των Αλβανών. Η εκπομπή του τότε, είχε πυροδοτήσει το κλίμα, φανατίζοντας ακραίους Αλβανούς, που επιχείρησαν να εκφοβίσουν την ελληνική μειονότητα, εισβάλλοντας στο χωριό Κρανιά του δήμου Φοινίκης -κοντά στους Αγίους Σαράντα- και καταστρέφοντας μνημείο που έχει στηθεί για τον Β/Η οπλαρχηγό Θύμιο Λώλη.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ! ‘Αφησαν έναν ολόκληρο κάμπο χωρίς νερό – Στα κάγκελα οι αγρότες

Newsteam 0 Comments

Με μια λακωνική δήλωση ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μεσολογγίου, Κώστας Καραδήμας καλεί τους βουλευτές του νομού Αιτωλοακαρνανίας μέσω του θεσμικού τους ρόλου να υποστηρίξουν την πρόταση του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για την οριστική επίλυση του ζητήματος της ηλεκτροδότησης:

Επιστροφή στον Πρωτογενή Τομέα ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ;

Ο κάμπος φλέγεται στην περιοχή του Δήμου Μεσολογγίου

Η λύση του προβλήματος είναι η πρόταση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριου Φαρμάκη (φωτοβολταϊκά).

κ.κ. Βουλευτές από χθες θα έπρεπε να έχουν σηκωθεί οι διακόπτες της ΔΕΗ.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Διάβασε το »