Ειδήσεις για Κάποια μέρα - Spoiler και νέα

Έλλη Κοκκίνου: Κυκλοφόρησε στο YouTube το visualiser του τραγουδιού Κάποια μέρα

Newsteam 0 Comments

H Έλλη Κοκκίνου ολοκληρώνει το δέκατο κατά σειρά άλμπουμ της καριέρας της, το οποίο έχει τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου», με το τραγούδι «Κάποια μέρα». Ένα τραγούδι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας για την δημοφιλή τραγουδίστρια, καθώς έκανε το ξεκίνημά της στην ελληνική δισκογραφία το 1997 με το συγκεκριμένο κομμάτι, σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους της Γιούλας Γεωργίου. Σήμερα κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube το visualiser του τραγουδιού «Κάποια μέρα», το οποίο επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε: «Ο πρώτος άνθρωπος που με πίστεψε και με στήριξε στα πρώτα μου βήματα ήταν ο αγαπημένος μου Αντώνης Βαρδής!“Κάποια μέρα” του 1997 μου έγραψε το πρώτο μου τραγούδι σε στίχους Γιούλας Γεωργίου!Τεράστια τιμή για κάθε καλλιτέχνη πόσο μάλλον για μια πρωτοεμφανιζόμενη …Η καρδιά και η μεγαλοψυχία του Αντώνη μεγάλη … όπως η αγάπη και ο θαυμασμός μου σε εκείνον!Μου στάθηκε όσο λίγοι σε πολύ δύσκολες στιγμές μου & για πολλά χρόνια ήμουν το κοριτσάκι που έκανε φωνητικά σε αρκετά απ´ τα τραγούδια του αλλά και στις εμφανίσεις του! 23 χρόνια μετά, με αίσθημα νοσταλγίας και σεβασμού, αποφασίσαμε οτι θα πρέπει αυτό το τραγούδι να το επανηχογραφήσω με πολλή αγάπη για να παρουσιαστεί ξανά στο σήμερα, έτσι τηλεφώνησα στον Γιάννη Βαρδή και στην Γιούλα και με χαρά συμφώνησαν μαζί μου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό!Το “Κάποια Μέρα” είναι το δέκατο τραγούδι του νέου δίσκου “Τα Συναισθήματά Μου” Γιάννη μου σ´ ευχαριστώ!Γιούλα μου να ‘σαι πάντα καλά!ΑΝΤΩΝΗ πάντα θα σε ευχαριστώ ❤️🙏🏼 Ελπίζω να το αγαπήσετε … όσο το αγαπώ και εγώ!Καλή ακρόαση …»

Διάβασε το »

Έλλη Κοκκίνου: Την Παρασκευή 9-4 κυκλοφορεί στο YouTube το visualiser του τραγουδιού Κάποια μέρα

Newsteam 0 Comments

«Ένα τραγούδι που αγαπώ πάρα πολύ για πολλούς λόγους» τόνισε μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια Την ερχόμενη Παρασκευή 9 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το visualiser του τραγουδιού της Έλλης Κοκκίνου «Κάποια μέρα», στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube. «Ένα τραγούδι που αγαπώ πάρα πολύ για πολλούς λόγους» ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στα social media. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «“Κάποια μέρα”Ένα τραγούδι που αγαπώ πάρα πολύ για πολλούς λόγους, μια ιδιαίτερη ιστορία που θα μοιραστώ μαζί σας την Παρασκευή 9 Απριλίου που θα κυκλοφορήσει το visualiser στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube!» Πάρτε παρακάτω μια γεύση από το visualiser:

Διάβασε το »

Έλλη Κοκκίνου: Την Παρασκευή 9-4 κυκλοφορεί στο YouTube το τραγούδι Κάποια μέρα

Newsteam 0 Comments

«Ένα τραγούδι που αγαπώ πάρα πολύ για πολλούς λόγους» τόνισε μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια Την ερχόμενη Παρασκευή 9 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου «Κάποια μέρα» από το νέο της άλμπουμ «Τα συναισθήματά μου», στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube. «Ένα τραγούδι που αγαπώ πάρα πολύ για πολλούς λόγους» ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στα social media. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «“Κάποια μέρα”Ένα τραγούδι που αγαπώ πάρα πολύ για πολλούς λόγους, μια ιδιαίτερη ιστορία που θα μοιραστώ μαζί σας την Παρασκευή 9 Απριλίου που θα κυκλοφορήσει το visualiser στο επίσημο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube!» Πάρτε παρακάτω μια γεύση από το visualiser:

Διάβασε το »