Θεία απο το Κιλκίς - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

Τηλεθέαση – Επέστρεψε η Καινούργιου και μοίρασε… λούτσους!

Newsteam 0 Comments

Έπρεπε χθές η Κατερίνα στην κουζίνα του “Ευτυχείτε” να μαγειρέψει λούτσο. Αυτό το μακρύ ψάρι που κάποιοι λένε ότι είναι γευστικό και κάποιοι άλλοι όχι. Είναι σαν τα αγγούρια. Άλλοι τα τρώνε και δροσίζονται και άλλοι ζορίζονται.   Πάντως χθές η Καινούργιου με το που επέστεψε στο γυαλί αποκατέστησε την τάξη. Η Μίς Τρέσσα ήταν 4 μονάδες πάνω απο την θεία απο το Κιλκίς… και οκτώ πάνω απο την Καραβάτου.   Μοίρασε λούτσους για την χώνεψη λέμε. Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις καθώς και τους μέσους όρους:   Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Έλειπε η γάτα (Καινούργιου)… χόρεψαν τα ποντίκια – Ρε Μπάρκα πώς πετσόκοψες έτσι την θεία απο το Κιλκίς;

Newsteam 0 Comments

Αυτό θα πεί ξεφτίλα. Να λείπει η πρώτη της ζώνης Κατερίνας Καινούργιου… και να χορεύουν τα ποντικάκια της χρονιάς… και η τελευταία Μπάρκα να ξεπερνά την θεία απο το Κιλκίς όχι μια ούτε δυο αλλά τέσσερις μονάδες! Τρομερό.     Η κατάντια του Πρωϊνου του Αντ1 δεν έχει πάτο. Αυτό που παρακολουθούμε είναι τέσσερις βαρεμένους τύπους… εξαιρώ τον Τεργιάκη που παλεύει αλλά φεύ… να κοιτούν πότε θα περάσει η ώρα για ν΄αποχωρήσουν απο το πλατό. Καμία είδηση. Καμία πληροφορία. Καμία παρέμβαση. Καμία διάδραση.    Αυτά προφανώς βλέπει ο Λιάγκας και είναι σιωπηλός. Σου λέει… έχω κάνει πολλές μαλακίες στο παρελθόν… ας μην κάνω μια ακόμη.   Χθές η Μπάρκα.. ποια η Μπάρκα… η τελευταία όλη την χρονιά… κατάφερε νβα ξεπεράσει και μάλιστα πολύ την Σκορδά. Τι πετσόκομα ηταν αυτό.   Δείτε αναλυτικά αποδόσεις και μέσους όρους. Η Ντροπή του Αντ1. ΤΕΛΟΣ.     Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Τηλεθέαση – Πάλι κάτω απο την Καινούργιου η Σκορδά… και με διαφορά

Newsteam 0 Comments

Όσο δεν αφήνουν τον Λιάγκα να κάνει τα δικά του… τόσο θα τον πίνουν τον καφέ πικρό. Και αυτό φαίνεται. Γιατί μπορεί ο γιώργος να είναι θρασύς και κοντολογίς αμετροεπής… όμως την δουλειά την ξέρει. Μπορεί να έχει να κάνει ρεπορτάζ είκοσι χρόνια αλλά τα “σκατά” μπορεί να τα πουλήσει ως “χρυσό”.     Γιατί είναι της “σχολής Μαλέλη”. Της ίδιας σχολής που έιναι και ο Μάλλης που παίζει απέναντι του και τον “σκοτώνει” καθημερινά. Το κουτσό άλογο έχει όνομα και επίθετο. Ονομάζεται “Φαίη Σκορδά”. Και όσο υπάρχει αυτός ο παράγοντας στο πλατό τόσο η εκπομπή θα παίρνει την κατιούσα.   Κούρασαν όλοι… και αυτό φαίνεται στα νούμερα πολύ. Και με διαφορά λέμε…         Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Σφάζονται στο Πρωινό – Η αλαζονεία της Σκορδά και οι αλλαγές που φέρνει η Φάρμα

Newsteam 0 Comments

Τεταμένο είναι το κλίμα στο Πρωινό με τους συνεργάτες να έχουν αγανακτήσει από τις εντολές και την κακή συμπεριφορά και των δυο παρουσιαστών. Ειδικά η θεία από τον Κιλκίς που δίνει συνεχώς εντολές και κόβει θέματα, είναι έξαλλη κάθε φορά που βλέπει ένα αποκλειστικό σε άλλο κανάλι.   Ρίχνει τις ευθύνες αλλού και κάποιοι πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες έχουν αγανακτήσει.     Η συνταγή ίδια, το φαγητό που τους προσφέρει ξαναζεσταμένο ενώ η ίδια συνεχίζει να είναι άοσμη με τον Λιάγκα να είναι ο μόνος που δίνει ζωή στην εκπομπή. Ακόμα και όταν κάνει λάθη ή όταν δημιουργεί ίντριγκες.   Το ερώτημα είναι όμως τι θα κάνετε αν δεν σας κάτσει η “Φάρμα”! Γιατί ο ΑΝΤ1 τους το ξέκοψε πως δεν θα συνεχιστεί όλο αυτό με το “Survivor” και το “Master Chef” παρ’ όλο που η Σκορδά είναι αντίθετη γιατί φοβάται πως χωρίς αυτά θα πατώσει. Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »