θαυμαστής - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

Ο Μπεν Άφλεκ μπήκε μπροστά από την Τζένιφερ Λόπεζ όταν της όρμηξε θαυμαστής!

Newsteam 0 Comments

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ στο Φεστιβάλ Βενετίας είχε και ένα… παρατάγουδο. Συγκεκριμένα ένας θαυμαστής όρμησε στην Τζένιφερ Λόπεζ, με τον Άφλεκ να μπαίνει μπροστά της για να την προστατέψει. Το περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Βενετίας, μια μέρα μετά την πρώτη εμφάνιση του ζεύγους στο κόκκινο χαλί ύστερα από την επανασύνδεσή του. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια περπατούσαν για να προλάβουν την πτήση τους, όταν ένας θαυμαστής μπήκε με επιθετικό τρόπο μπροστά τους και προσπάθησε να τους βγάλει φωτογραφία. Η Λόπεζ έκανε ένα βήμα πίσω και τότε ο Άφλεκ ανέλαβε ρόλο… Μπάτμαν. Μπήκε μπροστά στην αγαπημένη του και έσπρωξε ελαφρά με το αριστερό του χέρι τον επίμονο fan. Στη συνέχεια, οι σωματοφύλακες του ζεύγους απομάκρυναν τον άνδρα.

Διάβασε το »

Έλενα Ασημακοπούλου: Εμφανίστηκε μπροστά μου στο μαγαζί… Τρομοκρατήθηκα!

Newsteam 0 Comments

13 Σεπτεμβρίου 2021 16:20 «Τις επόμενες μέρες ερχόταν κάθε μέρα στο μαγαζί και μου έστελνε μηνύματα ότι είμαι από κάτω» Στο πλατό της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με τον stalker που εμφανίστηκε στην καθημερινότητά της στις 23 Αυγούστου. «Όλα ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκα στο μαγαζί στις 23 Αυγούστου. Μου συστήθηκε και μου είπε ότι θα ήθελε να γνωριστούμε από κοντά… Μετά από μερικές μέρες εμφανίστηκε μπροστά μου στο μαγαζί… Τρομοκρατήθηκα! Του είπα φύγε και κάλεσα την αστυνομία. Στη συνέχεια βρήκα μηνύματα του στα social media, στα οποία μου έστελνε και γυμνές φωτογραφίες. Ήταν δεδομένο ότι είχα κάτι μαζί του στο μυαλό του. Νόμιζε ότι είχαμε σχέση. Τις επόμενες μέρες ερχόταν κάθε μέρα στο μαγαζί και μου έστελνε μηνύματα ότι είμαι από κάτω», αποκάλυψε η Έλενα Ασημακοπούλου. Μετά τη μήνυση που υπέβαλε η Έλενα Ασημακοπούλου, ο stalker συνελήφθη.

Διάβασε το »

Έλενα Ασημακοπούλου: Ο εμμονικός θαυμαστής και η επίθεση στο μαγαζί της

Newsteam 0 Comments

Σοκαρισμένη η Έλενα Ασημακοπούλου γνωστοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πρωτοφανές επεισόδιο που της συνέβη με εμμονικό θαυμαστή. Η ηθοποιός, όπως περιέγραψε, δέχτηκε μια «επίσκεψη» έξω από το μαγαζί από άγνωστο της άνδρας. Όπως αποδείχτηκε ο άνδρας ήταν θαυμαστής που δεν αρκέστηκε στην απόρριψη που δέχτηκε τηλεφωνικά από την Έλενα Ασημακοπούλου. Ο ίδιος την έστησε έξω από το μαγαζί της και ζητούσε επίμονα να μπει μέσα. Η ηθοποιός κάλεσε την αστυνομία αλλά ο δράστης πρόλαβε να εξαφανιστεί. «Να προσέχετε, να μιλάτε, να ζητάτε τη βοήθεια της Αστυνομίας και όταν λέμε όχι είναι όχι» έγραψε με έμφαση η ίδια.    

Διάβασε το »