ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

Survivor spoiler: Αυτή είναι η ημερομηνία του τελικού

Newsteam 0 Comments

Πλησιάζει το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης Λίγο έμεινε μέχρι τον μεγάλο τελικό του Survivor. Στο παιχνίδι πλέον βρίσκονται μόλις έξι παίκτες. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρου πως «κλείδωσαν» οι ημερομηνίες, με τον ημιτελικό να πραγματοποιείται την Κυριακή 4 Ιουλίου μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων και μετά την ψηφοφορία του κοινού οι δύο θα περάσουν στον τελικό που θα γίνει την επόμενη ημέρα, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, όπου θα αναδειχθεί ο φετινός νικητής του. Σίγουρα ο ημιτελικός και ο τελικός θα γίνουν live ώστε να ψηφίσουν οι τηλεθεατές, αλλά επιθυμία του ΣΚΑΪ και της Acun Medya είναι να γίνει παρουσία κοινού. Ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τους υγειονομικούς κανόνες.

Διάβασε το »

Πληρωμή συντάξεων Μαρτίου 2021: Οι ημερομηνίες καταβολής

Newsteam 0 Comments

Ξεκινούν από την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου οι καταβολές των συντάξεων Μαρτίου 2021 Από την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου μέχρι και τη Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, θα ολοκληρωθεί η καταβολή των συντάξεων Μαρτίου 2021. Αναλυτικά οι ημερομηνίες Την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9. Την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8. Την Τετάρτη,25 Φεβρουαρίου 2021θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ). Τέλος την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 θα πληρωθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Διάβασε το »

Εστίαση: Πότε ανοίγουν τα καταστήματα και με ποιες προϋποθέσεις

Newsteam 0 Comments

Πότε ανοίγουν τα καταστήματα εστίασης; – Η εστίαση είναι ένας από τους τομείς της ελληνικής επιχειρηματικότητας ο οποίος έχει πληγεί σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό εξαιτίας της πανδημίας και των lockdown  Τέλος στο «click away» και το «click in shop» από Δευτέρα καθώς πλέον τα καταστήματα ανοίγουν ρολά. Το κοινό θα μπορεί να τα επισκέπτεται κανονικά, ωστόσο τα μέτρα ασφαλείας θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά και κατά γράμμα. Τα θετικά επιδημιολογικά στοιχεία και ο μεγάλος βαθμός συμμόρφωσης των πολιτών είναι τα στοιχεία που συνέβαλαν στην απόφαση του υπουργείου να ξεκινήσει από τη Δευτέρα η σταδιακή και προσεκτική «επαναφορά στην πραγματικότητα» προς το παρόν για τα καταστήματα λιανικής. Η εστίαση, τομέας που «καίει» πελάτες και κυρίως επιχειρηματίες, είναι και αυτός που θα ανοίξει τελευταίος. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η πιθανότερη και μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένη ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης φαίνεται πως είναι η 1η Φεβρουαρίου. Με προσοχή και αποστάσεις  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εάν το επιδημιολογικό φορτίο συνεχίζει να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, η 1η Φεβρουαρίου θα σημάνει την έναρξη της άρσης των μέτρων σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια. Φυσικά τα μέτρα στους χώρους αυτούς θα παραμείνουν αυστηρά. Αποστάσεις, λίγοι πελάτες, μάσκες και αντισηπτικά σε κάθε τραπέζι θα ισχύουν κανονικά ενώ για την μη τήρηση των μέτρων θα επιβάλλονται πρόστιμα τόσο σε πελάτες, όσο και σε επιχειρηματίες. Όσον αφορά τις προς το παρόν κόκκινες περιοχές θα εξαιρούνται από το σταδιακό άνοιγμα καταστημάτων μέχρι τα επιδημιολογικά στοιχεία να είναι τέτοια που θα επιτρέψουν την εκκίνηση.

Διάβασε το »

Οι ημερομηνίες καταβολής συντάξεων Φεβρουαρίου 2021

Newsteam 0 Comments

Πρόκειται για τις ημερομηνίες καταβολής για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα πληρωμής επικουρικών και κύριων συντάξεων σύμφωνα με τον ΕΦΚΑ για τον Φεβρουάριο του 2021. Οι ημερομηνίες καταβολής για τον Φεβρουάριου του 2021 Στις 25 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9. Στις 26 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8. Στις 27 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ). Στις 28 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ- ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Διάβασε το »