Ζαρίφη Κατερίνα - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

Κατερίνα Ζαρίφη – Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοϊό

Newsteam 0 Comments

«Κατέληξα ότι ο ύπνος είναι υπερεκτιμημένος, επίσης όταν είσαι 45 και single έχει και αυτό το θετικό. Δεν έχεις το άγχος για τα παιδιά, το σύζυγο, το σπίτι. Συνήθως με τον πρώην σύντροφό μου βγαίνουμε για τσίπουρα οπότε τα έχω όλα καλυμμένα. Είμαστε παρέα, οικογένεια πια. Πάνε τόσα χρόνια. Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη, μιλώντας στην κάμερα του «Όλα Γκουντ». Για το πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά, πρόσθεσε: «Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοϊό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει». Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διάβασε το »

Αποκλειστικό – Δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο της Ζαρίφη από την Ελένη

Newsteam 0 Comments

Σας έγραφα πριν μερικές μέρες για τη μεγάλη λίστα των 30 ονομάτων που έχει η Ελένη Μενεγάκη και η Ελένη Γελαλή και στην οποία βάζουν και βγάζουν ονόματα. Παλιών αλλά και καινούργιων προσώπων. Άγνωστο εάν το όνομα της Κατερίνας Ζαρίφη υπάρχει σε αυτή τη λίστα – το λογικό είναι να υπάρχει – ωστόσο ακόμη το τηλέφωνό της δεν έχει χτυπήσει και ούτε είναι βέβαιο πως κάτι τέτοιο θα συμβεί παρά την εκδήλωση προθέσεων από την παρουσιάστρια. Και δεν είναι η μόνη… Αρκετοί παλιοί συνεργάτες της Ελένης συνεχίζουν να περιμένουν πάνω από το ακουστικό. Η Ελένη έχει δύο εισηγήσεις στα χέρια της: Η μια να πάρει αρκετούς συνεργάτες της απ’ τα παλιά και να στήσει μια εκπομπή παρόμοια με την «Ελένη». Η άλλη να βγει στον αέρα τελείως ανανεωμένη και με καινούργια ομάδα μπροστά από τις κάμερες και πολλές αλλαγές στη σκαλέτα. Μάλλον θα επιλέξει μια ενδιάμεση λύση όπου όμως το καινούργιο θα υπερισχύει του παλιού. Σύντομα θα σας έχω νεότερα…  Αναδημοσίευση από το nassosblog.

Διάβασε το »

Έξω φρενών η Ζαρίφη: Ας βουτάμε την γλώσσα μας στο μυαλό μας

Newsteam 0 Comments

«Με έχουν κάνει έξαλλη αυτοί που λένε “Καλά τώρα το λέει;” Α δεν ξέραμε να σε ρωτήσουμε άνθρωπε πότε θα βγάλουμε τη ψυχούλα μας έξω και θα κοινοποιήσουμε ό,τι χειρότερο συνέβη στη ζωή μας. Θέλω να πω ότι ας βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας, γιατί το να λέμε αυτή την ατάκα… Και βγάζει η δήλωση η Ομοσπονδία και χαρακτηρίζει τον βιασμό ως “δυσάρεστο περιστατικό”; Μην αποθαρρύνουμε ανθρώπους…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη, μιλώντας το απόγευμα του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή «Roomies», με αφορμή, την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία.

Διάβασε το »