Εύη Αδάμ - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

Βελούδινος χωρισμός για Μιχάλη Χανδρή και Εύη Αδάμ

Newsteam 0 Comments

Δημοσιεύθηκε: 4 Ιουλίου 2021 18:00 Αν και η σχέση του ισχυρού και γοητευτικού εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή με το πρώην μοντέλο και πρώην σύζυγο του Λάμπη Λιβιεράτου, Εύη Αδάμ. Δεν επισημοποιήθηκε ποτέ ούτε κοινές φωτογραφίες τους είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας στα gossip πηγαδάκια της ναυτιλίας και της κοσμικής Αθήνας. Kυκλοφορούσε η φήμη -εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο- ότι η ωραία Εύη και ο ισχυρός άντρας της ναυτιλίας κάνουν στενή παρέα. Σύμφωνα με την Espresso, το επιβεβαίωναν οι εμφανίσεις τους στα τραπεζάκια της Ράτκα, στο Πόρτο Χέλι, στο Λονδίνο. Αλλά και στα πριβέ καλέσματα της Σίλιας Κριθαριώτη και του Νίκου Τσάκου, όπου τον Μιχάλη Χανδρή συνόδευε πάντα η Εύη Αδάμ. Οι τελευταίες, ωστόσο, φήμες θέλουν να έληξε άδοξα το ειδύλλιο, με τον Χανδρή και την Αδάμ να διατηρούν άψογες σχέσεις, παραμένοντας φίλοι. Άλλωστε όλο το διάστημα της σύντομης σχέσης η low profile Εύη στάθηκε υπόδειγμα στο πλευρό του και δεν απασχόλησε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Μιχάλης Δ. Χανδρής είναι ο πρόεδρος της Chandris Ltd με έδρα την Αγγλία. Διετέλεσε διευθυντής και συνιδρυτής της Celebrity Cruise Line από το 1987 μέχρι το 1997, όταν η εταιρία πουλήθηκε στη Royal Caribbean Cruise Lines (RCCL). Είναι σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου της Chandris Inc (με έδρα την Ελλάδα), η οποία διαχειρίζεται δεξαμενόπλοια και πλοία ξηρού φορτίου, ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου της βρετανικής – ευρωπαϊκής εταιρίας Real Estate Leathbond. Εκτός των παραπάνω είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Διεθνούς Ενωσης Πλοιοκτητών Δεξαμενοπλοίων Intertanko. #News #Εύη Αδάμ #Μιχάλης Χανδρής

Διάβασε το »

Στεναχώριες για Λιβιεράτο και Αδάμ – Στο νοσοκομείο η κόρη τους

Newsteam 0 Comments

«6 ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στόματος! Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω καλαμάκια σαν φυσιολογικός άνθρωπος», έγραψε η Δανάη ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.   Όπως και να χει… οι γονείς της Λάμπης Λιβιεράτος και Εύη Αδάμ… τις τελευταίες ημέρες ήταν σε ένταση και σε αγωνία μιας και στο χειρουργείο δεν μπαίνεις για κάτι απλό. Πόσο μάλλον όταν καλείσαι μετά απο αυτό να πάρεις νερό και τροφή με καλαμάκι.

Διάβασε το »

Χειρουργείο για την κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, Δανάη

Newsteam 0 Comments

Ένα χειρουργείο πραγματοποίησε πριν από μερικές ημέρες η κόρη της Εύη Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, Δανάη. Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, το οποίο απεικόνιζε την ίδια να κρατάει στο χέρι της ένα ρόφημα. Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο η Δανάη Λιβιεράτου αποκάλυψε πως υπεβλήθη σε ένα χειρουργείο. «6 ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στόματος! Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω καλαμάκια σαν φυσιολογικός άνθρωπος», έγραψε η Δανάη Λιβιεράτου ενημερώνοντας έτσι τους διαδικτυακούς της φίλους χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Δανάη έχει μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι και ως λάτρης της μουσικής και των social media, συχνά ποστάρει βίντεο στα οποία απολαμβάνουμε τη μαγική φωνή της.

Διάβασε το »