Πατήστε ESC για κλείσιμο

"Εφιάλτης στην Κουζίνα" - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Εφιάλτης για τον ανταγωνισμό ο Μποντρίνι – Πρώτος στη ζώνη του ο σέφ

Newsteam 0 Comments

Ο κορυφαίος σέφ στην Ελλάδα με δεκάδες περγαμηνές και βραβεία στο εξωτερικό επέστρεψε στην Ελληνική τηλεόραση… δίχως να έχει τίποτε να χάσει. Ούτε και ν΄αποδείξει σε κάποιον κάτι. Και χθές με ένα προϊόν που κάποιοι το χαρακτήριζαν “παλιακό” κατάφερε μετά απο πολύ καιρό να φέρει τον Alpha πρώτο στο Prime Time. 

 

 

Ο Έκτορας Μποντρίνι απέσπασε ποσοστά μέχρι και 19,9% τερματίζοντας πρώτος και βυθίζοντας τόσο τον Σκαϊ αλλά και τον Αντ1 και το Star.

 

Δείτε τα νούμερα αναλυτικά παρακάτω…

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Εφιάλτης στην Κουζίνα – Πιάστηκαν στα χέρια στο Πόρτο Ράφτη. Τα κομμένα πλάνα στο μοντάζ

Newsteam 0 Comments

Η Ελληνοαμερικανίδα Τζάνις, μια γυναίκα κακομαθημένη και καλοζωϊσμένη έγινε ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου στο Πόρτο Ράφτη, επειδή απλά αγαπά τη φιλοξενία! Εκεί και η κόρη της. Μόνο που και οι δυο είναι τόσο άσχετες που υποχρέωσαν τον Μποντρίνι να ξεπεράσει τα όρια του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έκτορας πιάστηκε στα χέρια με την Τζάνις η οποία του επιτέθηκε όταν εκείνος της είπε ότι είναι ασχετη και πως ο μόνος σωστός επαγγελματίας στον χώρο είναι ο ψήστης. Ένας εργαζόμενος που η ιδιοκτήτρια ήθελε να διώξει.

 

 

 

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα πλάνα με τον τσαμπουκά κόπηκαν στο μοντάζ μιας και το ΕΣΡ είναι πολύ αυστηρό σε παρόμοιο περιεχόμενο. Πάντως τα “καντήλια” θα είναι πολλά. Και δεν αναφέρομαι σε αυτά των Εκκλησιών.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »