Πατήστε ESC για κλείσιμο

Ερμογένης Σκιτίνης - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Πρωταγωνιστής του Τατουάζ χώρισε και γιόρτασε μόνος… τα γενέθλια του

Newsteam 0 Comments

Ο πρωταγωνιστής του Τατουάζ μετά την αποκάλυψη ότι χώρισε με την αγαπημένη του Χαριτίνη Ηλιάδου γιόρτασε μόνος τα 31α γενέθλια του.

 

Ο τηλεοπτικός Φίλιππος και τραγουδιστής κατά κόσμο Ερμογένης Σκιτίνης ποζάρει σβήνοντας ένα κεράκι, πάνω σε ένα capcake και  σχολιάζει όλο νόημα: Ερμογενάκο, μεγάλωσες. Τα νούμερα θα είναι πάντα νούμερα, ο χρόνος θα είναι πάντα αιώνιος και οι ευχές στο φύσημα ενός κεριού θα κλείνουν το μάτι στα καινούργια που έρχονται. Κι όπως τίποτα δε μένει ίδιο, έτσι αλλάζουν και τα θέλω. Και στα φετινά μου γενέθλια, για πρώτη φορά, άλλαξε κι η ευχή μου. Αυτός ο χρόνος μου πήρε πολλά και μου έδωσε άλλα για αντάλλαγμα. Κι όσο δύσκολο κι αν ήταν είχα τη στήριξη και την αγάπη σας που μου έδινε δύναμη να συνεχίσω. Cheers στα επόμενα.

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διάβασε το »

Αυτό είναι το νέο κοινό βήμα του Φίλιππου και της Ελένης μετά το Τατουάζ

Newsteam 0 Comments
Η Ελένη Πιερίδου και ο Ερμογένης Σκιτίνης έκαναν το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο στο Τατουάζ, όπου υποδύονταν το ζευγάρι.
Οκτώ μήνες μετά το τέλος της σειράς οι δυο πρωταγωνιστές, ξανασυναντιούνται επαγγελματικά, αφού η τηλεοπτική Ελένη συμμετέχει στο νέο βίντεο κλιπ του τηλεοπτικού Φίλιππου και τραγουδιστή, που έχει τίτλο Άφησε με.
Η Ελένη Πιερίδου δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το κλιπ και σχολίασε: Άφησε με ένα τραγούδι που αγάπησα απο το πρώτο άκουσμα! Ευχαριστώ Ερμογένης Σκιτίνης και την υπέροχη ομάδα μας.

Πιεριδου-Σκιτινης

Αυτό είναι το νέο κοινό βήμα του Φίλιππου και της Ελένης μετά το Τατουάζ

Διάβασε το »