Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Ληστής φόρεσε εσώρουχο αντί για μάσκα – Τι τον πρόδωσε

Newsteam 0 Comments

Φορώντας ένα εσώρουχο αντί για μάσκα και κρατώντας μαχαίρι, ένας νεαρός ληστής κατάφερε να σπείρει τον τρόμο σε κατάστημα του Ηρακλείου, αλλά προδόθηκε από όσα κατέγραψαν οι κάμερες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μega, ο δράστης εισέβαλε σε μίνι μάρκετ στην περιοχή του Γιόφυρου και άρπαξε 720 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ωστόσο από τα πλάνα ότι κάτω από το εσώρουχο που χρησιμοποιούσε ως μάσκα, έφερε ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στον αυχένα.

Στην ταυτοποίησή του βοήθησε και η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα με την οποία διέφυγε, που επίσης καταγράφηκε στο οπτικό υλικό.

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν έναν 25χρονο από την Αλικαρνασσό, τον οποίο έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και, όταν έδεσαν τα στοιχεία, τον συνέλαβαν χωρίς αντίσταση.

Στην αυλή του βρέθηκε και η μοτοσικλέτα η οποία κατασχέθηκε.

Πηγή: news2u.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Συνάντηση Περιφερειάρχη με την διοίκηση του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων

Newsteam 0 Comments

Την στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη ζήτησε η διοίκηση του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων ΕΡΜΗΣ αναφορικά με την αντιμετώπιση των συνεπειών που έχουν πλήξει τον κλάδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Σωματείου Σταύρος Σεραφειμίδης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, παρουσία μελών της διοίκησης, παρέδωσαν το ψήφισμα με το οποίο ζητούν από την Κυβέρνηση η επαναπρόσληψη των οδηγών τουριστικών λεωφορείων να γίνει από 1η Μαΐου και όχι από 1η Ιουνίου, όπως επίσης οι εργοδότες να υπογράψουν συλλογική σύμβαση εργασίας.

Ο Περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε, ότι στηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων, τα οποία και θα προωθήσει στην Κυβέρνηση.

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »