Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Επίσκεψη Δημάρχου σε Μεταξοχώρι και Μάλες

Newsteam 0 Comments

Τις κοινότητες Μεταξοχωρίου και Μαλών επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από την αρχιτέκτονα συνεργάτη του κα Νίκη Σαμπροβαλάκη προκειμένου να δρομολογήσουν μία νέα σειρά έργων και παρεμβάσεων.

Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεταξοχωρίου κ. Γιώργο Φανουράκη το παλιό δημοτικό σχολείο όπου προγραμματίστηκαν εργασίες συντήρησης και ανάδειξης καθώς και το χώρο που γεννήθηκε ο Πατριάρχης Μελέτιος Μεταξάκης όπου έχει ξεκινήσει η μελέτη για την ανέγερση κτιρίου και ανάπλαση του σημείου. Επιπροσθέτως συζητήθηκαν παρεμβάσεις οδοποιίας και ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος με τον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Γεωργαλάκη και την Πρόεδρο της κοινότητας Μαλών κα. Μαρία Βολυράκη επισκέφτηκαν το κτίριο δωρεάς του κ. Μαράκη το οποίο ανακαινίζει και διαμορφώνει ο Δήμος προκειμένου να διευθετήσουν τις εναπομένουσες εργασίες ώστε να παραδοθεί στο κοινό.

Ο Δήμαρχος δήλωσε:

Η ανάδειξη όλων των ιστορικών σημείων αλλά και των σημείων πολιτιστικού ενδιαφέροντος σε κάθε γωνιά του Δήμου είναι εξαιρετικής σημασίας καθώς δημιουργούνται συνεχώς νέοι επισκέψιμοι χώροι για τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μεταξοχωρίου κ.  Λαμπράκη, τον κ. Φανουράκη, την πρόεδρο κα. Βολυράκη και τα μέλη του συμβουλίου των Μαλών που δείχνουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για τον τόπο τους ώστε σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή να υλοποιούνται συνεχώς νέα έργα.

 

 

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Χωρίς ρεύμα την Κυριακή περιοχές στην Θεσσαλία

Newsteam 0 Comments

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα μείνουν αύριο Κυριακή, 21 Ιουνίου, αρκετές περιοχές στην περιφερειακή ενότητα Λάρισα. Συγκεκριμένα προβλέπεται διακοπή ρεύματος στη Λάρισα, στη Γιάννουλη, στα Φάρσαλα και στην Ελασσόνα λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Πηγή: onlarissa.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Ταφικό μνημείο πάνω στο νοτιότερο ακρωτήρι του νησιού

Newsteam 0 Comments

Kυκλοτερές ταφικό μνημείο στις Κολόνες Σαλαμίνας: Ορατό από τη θάλασσα κατά την αρχαιότητα, οικοδομημένο με την υπερβολή του 4ου αι. π.Χ. αλλά και με επιμέλεια, το ταφικό μνημείο έζησε την ακμή και την παρακμή. 

Το μνημείο είχε καταρρεύσει κατά το μεγαλύτερο τμήμα του λόγω, κυρίως φυσικών αιτίων (βλάστηση, καιρικά φαινόμενα, σεισμική δραστηριότητα κ.ά.). Την αναστήλωση ανέλαβε ο πολιτικός μηχανικός Κ. Μαμαλούγλας, η μελέτη του οποίου εγκρίθηκε μετ’ επαίνων και το έργο εντάχθηκε το 2012 στο ΕΣΠΑ 2007-2013 από το υπουργείο Πολιτισμού. Κατά τη διάρκεια της αναστήλωσης και των εργασιών τεκμηρίωσης, ταυτίστηκε σχεδόν το σύνολο των πεσμένων λίθων και έτσι υλοποιήθηκε από τον μηχανικό Κ. Ζάμπα συμπληρωματική μελέτη εκτεταμένης αναστήλωσης με την επανατοποθέτηση 99 αρχαίων και 22 νέων λίθων, στο πλαίσιο πάντα του αρχικού προϋπολογισμού των 270.000 €. Ουσιαστικά τριπλασιάστηκε το προς υλοποίηση αντικείμενο. Οι εργασίες ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2013 και ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2015.

  Κατασκευή μνημείου 

Την ανασκαφή έκανε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 η Ιφιγένεια Δεκουλάκου. Πρόκειται για έναν μνημειακής κατασκευής κυκλικό ταφικό περίβολο που περιέκλειε τουλάχιστον τέσσερις ταφές προσώπων της ίδιας οικογένειας. Η κατασκευή του τοποθετείται στο δεύτερο τέταρτο του 4ου αι. π.Χ., εποχή κατά την οποία μια τάση υπερβολής χαρακτηρίζει τη σήμανση των τάφων σε ολόκληρη την Αττική.

Ο περίβολος, συνολικού ύψους 3,50μ. και διαμέτρου 10,70μ., έχει κατασκευαστεί από 6 σειρές ογκόλιθων από τοπικό ασβεστόλιθο. Και από τις έξι σειρές δόμων αποκαλύφθηκαν κατάλοιπα, επομένως η αναστήλωση έφτασε στο αρχικό τους ύψος. Στο εσωτερικό του περιβόλου, εκτός από τις ταφές, σώζεται και τμήμα κτιστής τετράγωνης κατασκευής. Κατά τη διάρκεια των αναστηλωτικών εργασιών, όπως σημειώνει η αρχαιολόγος Αν. Καπετανοπούλου, ήρθαν στο φως στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι πρόκειται για βάθρο ανάλογων διαστάσεων του περιβόλου. Επάνω του είχε στηθεί ως επιτύμβιο σήμα γλυπτική σύνθεση πιθανώς μιας μαρμάρινης ληκύθου και μιας μαρμάρινης επιτύμβιας στήλης με επιγραφή.

Στο χώρο μπροστά από την είσοδο είχε διανοιχθεί το όρυγμα με τις ταφές, οι οποίες καλύπτονταν από χαμηλό τύμβο από χώμα και τελική επίστρωση από κονίαμα. Μέσα στο όρυγμα εντοπίστηκαν δυο μαρμάρινες σαρκοφάγοι, δυστυχώς συλημένες, μία πωρολιθική και μία ταφική πυρά.

Θεωρίες γύρω από το μνημείο- Υποθέσεις αρχαιολόγων 

Παλιότερα οι Κουλουριώτες θεωρούσαν ότι είναι ναός του Αίαντα, όμως τελικά αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για ταφικό μνημείο (4ος αι. π.Χ.) μιας εύπορης οικογένειας με κυκλικό σχήμα και τέσσερις ταφές.

Σύμφωνα με τις υποθέσεις των αρχαιολόγων ο κτήτορας του μνημείου ήταν είτε κάποιος μεγαλοϊδιοκτήτης γης και γειτονικής αγροτικής εγκατάστασης, είτε κάποιος εύπορος κάτοικος της πόλης της Σαλαμίνας, που ίσως είχε ασχολίες σχετικές με τη θάλασσα και το εμπόριο.

Επέλεξε την κορυφή του ακρωτηρίου για να κατασκευάσει το εντυπωσιακό οικογενειακό ταφικό μνημείο με σκοπό να αποδώσει τιμή στα αγαπημένα του πρόσωπα που φεύγουν.

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Πανοράματος

Newsteam 0 Comments

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 3 Θεσσαλονίκης- Πανοράματος-Στροφής προς Χορτιάτη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 25 Μαΐου έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου.

Πιο αναλυτικά, συνεχίζονται εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) και χωματουργικές εργασίες επί του ερείσματος για λόγους οδικής ασφάλειας και ορατότητας στο οδικό τμήμα μεταξύ του εκπαιδευτικού ιδρύματος Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια έως τη διασταύρωση της στροφής προς Χορτιάτη, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες συνεχίζονται από τη Δευτέρα 25 Μαΐου έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 07:00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Πηγή: thestival.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Εργασίες συντήρησης ΤΗΣ Ε.Ο.Δ. 97 στην περιοχή του Γιόφυρου

Newsteam 0 Comments

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Δ. 97 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΟΦΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΟΛΕΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες απόξεσης ασφαλτοτάπητα (φρεζάρισμα) και ασφαλτόστρωση στους δυτικούς κλάδους του Ανισόπεδου Κόμβου Γιοφύρου.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών τη Δευτέρα 11-05-2020 και από τις 07.30 π.μ. έως τις 20.00 μ.μ. θα παραμείνει κλειστός ο δυτικός κλάδος εξόδου από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο και εισόδου από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο-Μοίρες.

Η κυκλοφορία θα γίνεται από τις εναλλακτικές διαδρομές:

• Τμήμα Λ. 62 Μαρτύρων – Κόμβος Γαζίου (για κίνηση προς Ρέθυμνο μέσω Γαζίου)
• Τμήμα ημικόμβος Φοινικιάς και κόμβος Μεσαμπελιών –Ηρακλείου (για κίνηση προς Ηράκλειο – ΠΑΓΝΗ – ΜΕΣΣΑΡΑ)
• Τμήμα κόμβος Γαζίου – Ηράκλειο (για κίνηση προς Ηράκλειο –Λιμάνι –Μοίρες μέσω Γαζίου)
• Τμήμα κόμβος Γαζίου – ΙΤΕ – ΠΑΓΝΗ (για κίνηση προς ΙΤΕ – ΜΕΣΣΑΡΑ – ΠΑΓΝΗ)
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από την Αστυνομία εργοταξιακή σήμανση

 

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Καταγγελία για παράνομη διάνοιξη δρόμου χωρίς καμία αδειοδότηση

Newsteam 0 Comments

Εν μέσω πανδημίας και όπως φαίνεται με την ανοχή των τοπικών αρχών, συντελείται ένα τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα στην Αμοργό, που αφορά παράνομη διάνοιξη δρόμου ακριβώς επάνω σε μεγάλο τμήμα της επιλεγμένης και χαρακτηρισμένης με αρ. 1 Διαδρομής Πολιτιστικού Ενδιαφέροντος, του νησιού με τίτλο Παλιά Στράτα.

Η διάνοιξη αυτή παραβιάζει σειρά διατάξεων της νομοθεσίας όπως μεταξύ άλλων την προστασία των αρχαιοτήτων, της πολιτιστικής κληρονομιάς και του περιβάλλοντος.

Διάνοιξη δρόμου εν κρυπτώ

Σύμφωνα με καταγγελία στο naxostimes.gr, η διάνοιξη του δρόμου πραγματοποιείται χωρίς καμία αδειοδότηση και κυριολεκτικά εν κρυπτώ, από σκαπτικό μηχάνημα επώνυμου χειριστή – χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας- και με προδιαγραφές δυσανάλογες με τους λόγους για τους οποίους υποτίθεται ότι εκτελείται.

Όπως σημειώνουν καταγγέλλοντες, η διάνοιξη γίνεται με το πρόσχημα οδικής πρόσβασης στο βυζαντινό μνημείο του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου, το οποίο βρίσκεται σε υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασής του.

 Σύμφωνα όμως με όλες τις ενδείξεις είναι η αρχή του τέλους της Παλιάς Στράτας, εφ’ όσον τελική επιδίωξη είναι ο δρόμος να καταλήξει στο Μοναστήρι της Χοζοβιώτισσας. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι μια τέτοια συνέχιση της διάνοιξης είναι τεχνικά εξαιρετικά δυσχερής έως και αδύνατη, εγκυμονώντας παράλληλα κινδύνους κατακρημνίσεων και κατολισθήσεων τονίζουν.

Κατά τη διάνοιξη του δρόμου αποσπάστηκαν από τη θέση τους πινακίδες κατεύθυνσης της Διαδρομής που έχουν πρόσφατα τοποθετηθεί από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τη συνεργασία του δήμου Αμοργού, γεγονός που συνιστά ποινικά διωκόμενη καταστροφή δημόσιου υλικού.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, για την οδική πρόσβαση στο παραπάνω μνημείο του Αγίου Ιωάννη Χρυσοστόμου, έχει πρόσφατα διατυπωθεί ρεαλιστική εναλλακτική πρόταση, που δε συνιστά διέλευση από χαρακτηρισμένη διαδρομή ούτε έργο τέτοιου μεγέθους σε μήκος και πλάτος οδικής διάνοιξης.

Πρόκειται για ένα τεράστιο περιβαλλοντικό έγκλημα και θα πρέπει όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες να προβούν στις απαιτούμενες εκ του νόμου ενέργειες και φυσικά στην παύση κάθε περαιτέρω εργασίας, στον καταλογισμό ευθυνών των υπευθύνων και στη δρομολόγηση άμεσων ενεργειών αποκατάστασης του μονοπατιού στην πρότερή του κατάσταση. Επίσης η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων θα πρέπει να αναλάβει εμπράκτως τις ευθύνες της, ως εμμέσως πλην σαφώς εμπλεκόμενη στο θέμα αναφέρουν οι καταγγέλλοντες.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και σύντομα θα καταγγελθεί προς όλες τις αρμόδιες αρχές.

Πηγή: naxostimes.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Εργασίες συντήρησης και σήμερα στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Ευζώνων

Newsteam 0 Comments

Eργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), χωματουργικές εργασίες επί του ερείσματος στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας έως και τη διασταύρωση με τον οικισμό Βαθύλακκο, με κατεύθυνση προς Πρόχωμα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 έως και τη Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Πηγή: thestival.gr

Διάβασε το »

Εργασίες συντήρησης στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας από την Μεγάλη Δευτέρα

Newsteam 0 Comments

Eργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 έως τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες:

α. εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων από τη διασταύρωση Λαγυνών επί της 2ης Εθνικής Οδού (Χιλιομετρική Θέση 14+000) για μήκος 400μ. περίπου με κατεύθυνση προς Καβάλα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και

β. σε εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων, από την είσοδο οικισμού Αγίου Βασιλείου και για μήκος 2χλμ. περίπου προς Βασιλούδι και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το χρονικό διάστημα από τη Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου 2020 έως τη Μ. Τρίτη 14 Απριλίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Λητής, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Πηγή: thestival.gr

Διάβασε το »

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στην περιφέρεια

Newsteam 0 Comments

Eργασίες συντήρησης (διαγράμμισης) θα πραγματοποιηθούν από σήμερα σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης του οδοστρώματος στα παρακάτω σημεία:

1. Επί της Επαρχιακής Οδού 5 (Λαχανοκήπου-Σίνδου-Χαλάστρας-Κυμίνων-ορίων Νομού). Επαναδιαγράμμιση του άξονα από τη στροφή Ανατολικού έως τα όρια νομού και επαναδιαγράμμιση οριογραμμών από τη Χαλάστρα έως τα Κύμινα.

2. Επί της Επαρχιακής Οδού 7 (Κύμινα-Άδενδρο-Χαλκηδόνα έως συμβολή με την Επαρχιακή Οδό 2). Επαναδιαγράμμιση του άξονα.

3. Επί της Επαρχιακής Οδού 6 (Συμβολή με Επαρχιακή Οδό 2 Αγχίαλος-Μεσήμβρια-Ξηροχώρι-όρια νομού). Επαναδιαγράμμιση άξονα από τη συμβολή με την Επαρχιακή Οδό 2 έως και την Αγχίαλο και από τη Ν. Μεσήμβρια έως τα όρια νομού

4. Επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης-Κιλκίς

Στα σημεία όπου δεν ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση στην προηγούμενη φάση εκτέλεσης της εργολαβίας λόγω αυξημένων υγρασιών.
5. Επί της Επαρχιακής Οδού 1 (Θεσσαλονίκης-Καλοχωρίου). Επαναδιαγράμμιση άξονα από τη συμβολή με την οδό 26ης Οκτωβρίου έως το Καλοχώρι.

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020 έως και τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020, από τις 10.00 π.μ. έως τις 15.30, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Πηγή: thestival.gr

Διάβασε το »

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Κλείνει η έξοδος της Αγίας Παρασκευής από Αθήνα

Newsteam 0 Comments

Εργασίες συντήρησης των ελαστομεταλλικών αρμών της γέφυρας – άνω διάβασης του ανισόπεδου κόμβου Αγίας Παρασκευής Λαμίας (Χ/Θ 217+400) στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, θα φέρουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ειδικότερα θα γίνει ολιγοήμερος ολικός αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Α/Κ Αγίας Παρασκευής (Χ/Θ 217,400) του αυτοκινητοδρόμου Α..Θ.Ε., που εξυπηρετεί την κατεύθυνση κυκλοφορίας από Αθήνα προς Αγία Παρασκευή, προκειμένου να εκτελεστούν οι ανωτέρω εργασίες, από το πρωί της Παρασκευής 27 Μαρτίου (07:30′) έως και την 17:30’ ώρα της Παρασκευής 3 Απριλίου.

Η κίνηση από Αθήνα προς Αγ. Παρασκευή, θα εξυπηρετείται προσωρινά από τον Α/Κ Λαμίας – Ροδίτσας (Χ/Θ 212+575) μέσω της Ε.Ο Λαμίας – Δομοκού και της Π.Ε.Ο..

Πηγή: lamiareport.gr

Διάβασε το »