εργένης - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

The Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς πήρε τη μεγάλη απόφαση – Ποια κοπέλα αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο;

Newsteam 0 Comments

Η Τελετή των Ρόδων στο αποψινό The Bachelor είχε αρχαιοελληνικό θέμα και έτσι οι κοπέλες ντύθηκαν αρχαίες Ελληνίδες Θεές για να εντυπωσιάσουν τον Αλέξη Παππά. Η Τελετή των Ρόδων στο αποψινό The Bachelor είχε αρχαιοελληνικό θέμα και έτσι οι κοπέλες ντύθηκαν αρχαίες Ελληνίδες Θεές για να εντυπωσιάσουν τον Αλέξη Παππά. Ωστόσο, ο εργένης είχε πάρει ήδη την απόφασή του και παρά το γεγονός ότι η Φαίη προσπάθησε για ακόμη μια φορά να έρθει κοντά του, δεν τα κατάφερε. Ο Αλέξης Παππάς δεν της έδωσε τριαντάφυλλο, με συνέπεια να είναι εκείνη που αποχωρεί απόψε από την βίλα του The Bachelor. Η Φαίη δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα.

Διάβασε το »

Αλέξης Παππάς: Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να διορθωθούν

Newsteam 0 Comments

19 Σεπτεμβρίου 2021 10:06 Ο Αλέξης Παππάς ανοίγει το Bachelor σπίτι του και σχολιάζει τα κορίτσια Ο Αλέξης Παππάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τα «κορίτσια του» όπου και διεκδικούν την καρδιά του στο ριάλιτι The Bachelor και αναφέρθηκε στις «εντάσεις» που κυριαρχούν στα τελευταία επεισόδια. Ο εργένης μίλησε στην εκπομπή  «Καλύτερα δεν γίνεται» και όπως αποκάλυψε, έχει ήδη αρχίσει να νιώθει ενδιαφέρον για κάποιες από τις κοπέλες. «Τι καλύτερο από το να περνάω τον χρόνο μου με αυτές τις κοπέλες; Στην φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός μου είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να βρω την γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά. Είναι εντυπωσιακό πόσο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι οι κοπέλες. Με κάποιες έχω ερωτικά συναισθήματα, με κάποιες άλλες φιλικά. Έχω έρθει κοντά με κάποιες, αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα», είπε ο Αλέξης Παππάς. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους τσακωμούς, που έχουν οι κοπέλες μεταξύ τους. «Αισθάνομαι περίεργα με τις εντάσεις. Θέλω να υπάρχει ησυχία και δεν μου αρέσει να βλέπω εντάσεις που φτάνουν σε αυτά τα όρια. Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα, που κατονομάζω από την αρχή. Αν αυτό δεν γίνει, τότε είναι λόγος για να μην προχωρήσει με μία κοπέλα»,εξήγησε.

Διάβασε το »

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η παρά λίγο πρόταση γάμου – Ο λόγος που δεν ανέβηκε τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας;

Newsteam 0 Comments

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας περιζήτητος εργένης. Πώς και γιατί παραμένει εργένης ο Ντάνος; Η αλήθεια είναι πως κάποτε είχε σκέψεις για μόνιμη και σοβαρή δέσμευση. Τουλάχιστον έτσι είπε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του Σκάι. Ο νικητής του Survivor 1 δεν δίστασε να παραδεχτεί, μεταξύ άλλων, ότι έχει σκεφτεί να κάνει πρόταση γάμου σε μια γυναίκα! Συγκεριμένα, δήλωσε: «Είχα σκεφτεί να κάνω πρόταση γάμου σε γυναίκα αλλά κατάλαβα ότι τα συναισθήματά μου δεν ήταν αρκετά για να κάνω αυτό το βήμα. Στις σχέσεις μου γενικά προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Αναδημοσιεύονται πράγματα που δεν ισχύουν για μένα, οπότε δεν υπάρχει ο αυθορμητισμός μιας νέας γνωριμίας είτε σε φιλικό επίπεδο, είτε σε οποιοδήποτε άλλο» Τι τραβάς κι εσύ, βρε Γιώργο… Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Διάβασε το »