επώνυμοι - Τα τελευταία νεά & ειδήσεις

Αλιάγας και Μπακοδήμου διδάσκουν… αγρινιώτικα σε ένα video – έπος

Newsteam 0 Comments

«Εσύ μιλάς Μεσολογγίτκα;». Μεσολογγίτες κλήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση αλλά και να το αποδείξουν λέγοντας κάτι στην τοπική διάλεκτο, στο κλιπ συμμετείχαν όμως και επώνυμοι μεταξύ των οποίων ο Νίκος Αλιάγας και Μαρία Μπακοδήμου. Ο παρουσιαστής μάλιστα εμφανίζεται σε διάφορα σημεία του βίντεο να μην τον αφήνουν να πει κάτι, ώσπου στο τέλος καταφέρνει να αποδείξει τις γνώσεις του στην ντοπιολαλιά του τόπου καταγωγής του. Μια έξυπνη ιδέα Πρόκειται για μια παραγωγή του messolonghim. Ο Νίκος Αλιάγας, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Νίκος Κορδόσης, ο Ντίνος Καλαμπάκος και δεκάδες Μεσολογγίτες κάθε ηλικίας, μας συστήνουν τη μεσολογγίτικη διάλεκτο με ένα χιουμοριστικό βίντεο!

Διάβασε το »

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Συγγνώμη, δε ξέρω πώς να αντιδράσω πια με όλα αυτά που γίνονται

Newsteam 0 Comments

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ξεσπάει με όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας και ειδικά με τις πυρκαγιές. Όπως άλλωστε και οι περισσότεροι Έλληνες, έτσι και η ίδια, με βίντεο που ανέβασε στο Instagram, ζήτησε συγγνώμη που έχει «εξαφανιστεί» από τα social media και ζήτησε από τους followers της να βοηθούν όπως μπορούν. Να σημειωθεί πως η δράση της γνωστής ηθοποιού είναι ιδιαιτέρως σπουδαία τις τελευταίες μέρες μέσω της κινητοποίησης και της προσφοράς της μαζί με άλλους επώνυμους για την παροχή βοήθειας στους πυρόπληκτους. «Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια με όλα αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω… Σας ζητώ συγγνώμη που δε μπορώ να ανεβάσω τίποτα από την καθημερινότητά μου τόσο καιρό. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Παρόλα αυτά το ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλά πραγματικά δεν… Ήθελα απλά να σας πω ένα γεια, ελπίζω να είστε ασφαλείς, να περνάτε ωραία όσοι είστε διακοπές. Όσοι μπορείτε να βοηθάτε όσο μπορείτε.» Δείτε παρακάτω τα λόγια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου:

Διάβασε το »

Μαρία Ιωαννίδου: Έχω πέσει θύμα απόπειρας βιασμού από πολύ επώνυμα άτομα

Newsteam 0 Comments

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα απόπειρας βιασμού. Τον τελευταίο καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας καταγγελίες για σωματική, λεκτική και σεξουαλική βία, στον χώρο της υποκριτικής. Υπήρχαν παρόμοια φαινόμενα παλαιότερα; Έχω πέσει θύμα απόπειρας βιασμού, στην αρχή της καριέρας μου και μετά. Από πολύ επώνυμα άτομα. Όμως, δεν μου έμεινε ψυχικό τραύμα. Θεωρείτε πως οι καταγγελίες, έχουν επηρεάσει με τρόπο αρνητικό, τον χώρο του θεάτρου; Πιστεύω ότι πολλοί αδικήθηκαν με αυτές τις καταγγελίες. Εάν δύο-τρία άτομα, ήταν άρρωστα ψυχολογικά, θα έπρεπε να πάνε στον ψυχίατρο. Το θέατρο δεν έχει κόκκινα φανάρια. Μη γινόμαστε υπερβολικοί και λερώνουμε το θέατρο. Διαφωνώ κάθετα με αυτή την ιστορία. Εστίασαν σε αυτούς, που ίσως είχαν ορισμένα ψυχολογικά προβλήματα. Γνώρισα τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και δεν ήταν διεστραμμένοι. Δεν διαφωνώ με τα κορίτσια, που έκαναν τις καταγγελίες. Έπρεπε να πάνε, όμως, στο δικαστήριο. Δεν έπρεπε να γίνει με αυτό τον τρόπο, η καταγγελία, αλλά στους αρμόδιους δικηγόρους και στην Ευελπίδων. Θεωρούν, πλέον, ότι είμαστε όλοι διεστραμμένοι. Κάτι που δεν ισχύει. Όπως αναφέρονται οι δύο-τρεις, ας αναφερθούν και οι χιλιάδες φωτεινοί άνθρωποι του θεάτρου. Υπάρχουν χιλιάδες φωτεινοί άνθρωποι, όπως ο Βαλτινός, ο Χαλκιάς… ο Κάρολος Κουν!

Διάβασε το »