Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών – Πέντε συλλήψεις

Newsteam 0 Comments

Μεγάλη επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης στήθηκε εχθές το μεσημέρι στα όρια ευθύνης της.

Πιο συγκεκριμένα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών του Τμήματος συνελήφθησαν πέντε άτομα ηλικίας κάτω των 25 ετών τα οποία μετέφεραν ποσότητα ναρκωτικών από τη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα των εμπόρων χρησιμοποίησε δύο αυτοκίνητα προκειμένου να μεταφέρουν τις παράνομες ουσίες. Το ένα όχημα λειτουργούσε ως προπομπός ενώ το δεύτερο έφερε την ποσότητα ναρκωτικών η οποία και τελικά κατασχέθηκε.

Πρόκειται για περίπου ενάμιση κιλό ινδικής κάνναβης και μικροποσότητας ηρωίνης περί των δυόμισι γραμμαρίων.

Η καλά οργανωμένη επιχείρηση της δίωξης ολοκληρώθηκε με την σύλληψη των πέντε νεαρών οι οποίοι και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το επιβαρυντικό σε αυτή την υπόθεση για τους κατηγορούμενους είναι ότι εντοπίστηκαν και πολλά σακουλάκια με διαφορετικές ποικιλίες κάνναβης

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Βρέθηκε μετά από μεγάλη επιχείρηση, 93χρονος αγνοούμενος από τη Γαλάνη

Newsteam 0 Comments

Μετά από διήμερη επιχείρηση στην περιοχή Γαλάνης του Νόμου Ξάνθης με συμμετοχή της 4ης ΕΜΑΚ Κομοτηνής, της Πυροσβεστικής Ξάνθης της ΕΛΑΣ και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού βρέθηκε τελικά σώος ο 93χρονος αλλά αρκετά ταλαιπωρημένο που ήταν αγνοούμενος από την Πέμπτη.

Ο Ερυθρός Σταυρός διέθεσε την πρώτη μέρα 36 εθελοντές και 20 την δεύτερη συγχρόνως με δυο μονάδες K-9 του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ένα drone. Ο 93χρονος θα διακομισθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο ηλικιωμένος φαίνεται ότι έχασε χθες το βράδυ τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βρει το μαντρί του και να διανυκτερεύσει στην ύπαιθρο με αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Διάβασε το »