Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΑΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Αποκλειστικό! Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Καλαμάτα και επιχειρηματίες στο κύκλωμα που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ

Newsteam 0 Comments

Αποκλειστικό! Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Καλαμάτα και επιχειρηματίες στο κύκλωμα που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ 

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας. Η κάτω από άκρα μυστικότητα επιχείρηση της αστυνομίας, έφερε τα θετικά αποτελέσματα. Οι αστυνομικοί εκτός από συλλήψεις, προχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες σε κατασχέσεις αντικειμένων από τις επιχειρήσεις των συλληφθέντων.

Η μεγαλύτερη ωστόσο εντύπωση, προέρχεται από την σύλληψη της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου, μιας νεαρής και πασίγνωστης, στην Καλαμάτα, γυναίκας. Αρχικά κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την εμπλοκή της, αλλά τα στοιχεία που προέκυψαν, όπως αναφέρουν στο kedenews.gr αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση, είναι αδιάσειστα.

Η νεαρή γυναίκα, έχει φιλικές σχέσεις με έναν εκ των συλληφθέντων, ενώ εκτός από την ίδια, ένας κρεοπώλης, ιδιοκτήτες καταστημάτων και ένας παλιός γνώριμος της αστυνομίας, περιλαμβάνονται στις συλλήψεις.

Ειδικά για τον παλιό γνώριμο, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, πρόκειται για άτομο που είχε εμπλακεί σε ληστεία-μαμούθ στα μισά της περασμένης δεκαετίας στην Καλαμάτα και σχετικά πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί.

Φαίνεται ότι προσπάθησε να μπει στα ίδια χωράφια, λένε με νόημα οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση.
Είναι πρόσωπο που φέρεται να έχει σχέσεις με ανθρώπους του υποκόσμου αλλά και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

 

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »