Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΠΙΣΚΠΤΕΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Δειγματοληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό σε υπαλλήλους του Διοικητηρίου

Newsteam 0 Comments

Δειγματοληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό σε υπαλλήλους του Διοικητηρίου

Περίπου 50 δείγματα από υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, προκειμένου να ελεγχθούν για τον κορωνοϊό Covid-19, ελήφθησαν χθες από το κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ στην Καλαμάτα.

Η σχετική διαδικασία ξεκίνησε το πρωί στην αίθουσα Παναγιώτης Φωτέας, στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου, ενώ θα επαναληφθεί σήμερα. Προγραμματίζεται δε και η λήψη δειγμάτων από υπαλλήλους υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας στην Κυπαρισσία.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος, με τη σύμφωνη γνώμη του Συλλόγου των Υπαλλήλων, και κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία, γιατρό Παναγιώτη Κατσαφάδο.

 

Συμμετοχή υπαλλήλων

Σε δηλώσεις του ο κ. Αναστασόπουλος τόνισε ότι η συμμετοχή των υπαλλήλων ήταν πολύ καλή, ενώ επειδή έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλοι, μπορεί να επαναληφθεί και τρίτη ημέρα. Ο συντονιστής του προγράμματος κ. Κατσαφάδος με ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσει στη Μεσσηνία και τρίτο κινητό κλιμάκιο που θα κάνει τέτοιους δειγματοληπτικούς ελέγχους, σημείωσε ο κ. Αναστασόπουλος, ενώ πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τον αερολιμενάρχη Καλαμάτας για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται κατά την άφιξη των επισκεπτών – τουριστών. Ήδη έχει γίνει επικοινωνία με την πολιτική προστασία, που είναι αρμόδια, για να γίνονται περισσότερα όταν ξεκινήσουν αφίξεις επισκεπτών από χώρες που έχουν χαρακτηριστεί κόκκινες.

Πηγή: https://www.tharrosnews.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »