Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Το οδικό δίκτυο της πρωτεύουσας επισκευάζει ο Δήμος Αθηναίων

Newsteam 0 Comments

Σε εκτεταμένες επισκευές του οδικού δικτύου της πρωτεύουσας προχωράει ο Δήμος Αθηναίων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε εξέλιξη βρίσκεται μία στοχευμένη επιχείρηση ελέγχου και αποκατάστασης 2.038 σημείων σε 967 δρόμους, μετά από αναφορές πολιτών για διάφορα προβλήματα (σήμανση, ασφαλτικά, φθορές κ.ά).

Οι αναφορές αφορούν αιτήματα που είχαν υποβληθεί τα τελευταία τρία χρόνια και εκκρεμούσαν. Οι επισκευές αναμένεται να έχουν τελειώσει έως τα μέσα Μαΐου, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η συντήρηση, η επισκευή και οι παρεμβάσεις στις υποδομές της πόλης είναι δουλειά που δεν σταματά ποτέ. Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες μας βγαίνουν στους δρόμους και κλείνουν πληγές της Αθήνας, που έπρεπε να έχουν κλείσει χρόνια πριν, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Εργασίες συντήρησης στο κολυμβητήριο

Newsteam 0 Comments

Σε εργασίες συντήρησης στο κολυμβητήριο Ηρακλείου με αφορμή την υποχρεωτική διακοπή των προπονήσεων προχωράει η Διοικούσα Επιτροπή προκειμένου να μην χαθούν οι μέρες που διανύουμε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου:

Με αφορμή την υποχρεωτική διακοπή των προπονήσεων λόγω κορωνοϊού με απόφαση της Διοικούσας και με την σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων (τους ευχαριστούμε για αυτό) για το διάστημα που θα παραμείνουν ανενεργές θα προχωρήσουμε σε εργασίες συντήρησης στο μέτρο του δυνατού, τηρώντας πάντα τις οδηγίες του κράτους. Η μικρή πισίνα ήδη έχει αδειάσει προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές. Ούτε μια μέρα χαμένη!

Πηγή: neakriti.gr

Διάβασε το »