Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Θερμικά θερμόμετρα και χειρουργικές στολές δώρισε το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο ΕΚΑΒ

Newsteam 0 Comments

Υγειονομικό υλικό δώρισε στο ΕΚΑΒ το Eπιμελητήριο Μαγνησίας. Με τη δωρεά του επιμελητηρίου οι εργαζόμενοι παρέλαβαν 45 θερμικά θερμόμετρα για τη θερμομέτρηση των ασθενών από απόσταση, 45 παλμικά οξύμετρα για τη μέτρηση της ποσοστιαίας οξυγόνωσης του αίματος και τους παλμούς καθώς και 130 χειρουργικές αδιάβροχες στολές που θα τους προφυλάσσουν κατά την καθημερινή άσκηση των καθηκόντων τους.

Στις αρχές Απριλίου καταθέσαμε αίτημα στο Επιμελητήριο για τις ανάγκες που υπάρχουν κι άμεσα, μέσα σε διάστημα 10 ημερών, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αριστοτέλης Μπασδάνης και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής ανταποκρίθηκαν και διέθεσαν 4.700 ευρώ για την προμήθεια του αναγκαίου υγειονομικού υλικού ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Παναγιώτης Δαρειώτης.

Επισήμανε επίσης πως είναι η πρώτη φορά που θεσμικός φορέας, όπως το Επιμελητήριο, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του ΕΚΑΒ, αναγνωρίζοντας το κοινωνικό του έργο. Ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση και άλλων φορέων καθώς οι ανάγκες είναι καθημερινές πρόσθεσε.

Πηγή: e-thessalia.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »