Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Πάτρα, ζωντανά:Οι ρόζ αταξίες μάνας επέφεραν το χάσιμο της επιμέλειας των παιδιών

Newsteam 0 Comments

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, έκρινε ότι τέτοιο υλικό, δεν είναι παράνομο, αφού ο ηλεκτρονικός υπολογιστής ήταν οικογενειακός και έτσι, απέρριψε την αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη που είχε υποβάλει η πρώην σύζυγος και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, σε βάρος του πρώην συζύγου της και συγγενικών του προσώπων, τους οποίους κατηγορούσε, τους μεν συγγενείς για ψευδορκία μάρτυρα, τον δε εν διαστάσει σύζυγο της για ηθική αυτουργία στην ψευδορκία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η αγωγή αφορούσε ένορκες βεβαιώσεις των συγγενών του πρώην συζύγου της, τις οποίες ο τελευταίος προσκόμισε σε δικαστήριο, όπου οι εναγόμενοι ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι τα τελευταία χρόνια πριν το διαζύγιο, η γυναίκα επεδείκνυε αντισυζυγική συμπεριφορά, ήταν αδιάφορη μητέρα, είχε συνάψει παράλληλους δεσμούς, συναντούσε τους εξωσυζυγικούς ερωτικούς της συντρόφους εντός της οικογενειακής στέγης, ερωτοτροπούσε ποικιλοτρόπως μ’ αυτούς αφενός εκεί και αφετέρου, με την παρουσία των προαναφερθέντων τέκνων της, διαδικτυακώς, πραγματοποιώντας άσεμνες συνομιλίες μ’ αυτούς, ενδιαφερόμενη μόνο για τις πρόσκαιρες ηδονές και μη διαθέτοντας ίχνος ντροπής.

Είναι ενδεικτικό το ότι, σε διαδικτυακή σελίδα, η πρώην σύζυγος απέστελλε γυμνές φωτογραφίες της και λάμβανε γυμνές φωτογραφίες των εξωσυζυγικών ερωτικών συντρόφων αυτής, ανέβαζε φωτογραφίες των τέκνων της με εμφανή τα χαρακτηριστικά του προσώπου αυτών σε κοινή θέα, και σύμφωνα με το δικαστήριο εξέθετε, εξαιτίας της προπεριγραφείσας κατάπτυστης, επονείδιστης και αποκρουστικής διαστροφής της, σε σημαντικό κίνδυνο τα τέκνα αυτής, είχε ροπή στη μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ κ.ά..

  • Ο πρώην σύζυγος προσκόμισε στο δικαστήριο φωτογραφίες και μηνύματα που βρήκε αποθηκευμένα στον υπολογιστή που είχαν στο σπίτι τους και χρησιμοποιούσαν από κοινού με την πρώην σύζυγο του, αλλά και αιματολογικές εξετάσεις όπου αποδεικνύονταν ότι η ενάγουσα πρώην σύζυγος, έκανε χρήση αλκοόλ.

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών, τα επίμαχα αποδεικτικά στοιχεία αφορούν την ένδικη αστική διαφορά. Δεν αποτελούν παράνομα αποδεικτικά μέσα οι επίμαχες φωτογραφίες, ηλεκτρονικές συνομιλίες και αιματολογικές εξετάσεις, τα οποία ανευρέθησαν εντός της οικογενειακής στέγης αποθηκευμένα στη μνήμη του οικογενειακού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Ως εκ τούτου, δεν προέκυψε παραβίαση του απορρήτου της ελεύθερης επικοινωνίας της ενάγουσας, ενώ οι εναγόμενοι δεν προσέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο παρανόμως, αντίθετα προς τα χρηστά ήθη και υπαιτίως την τιμή, την ατομική και επαγγελματική υπόληψη της ενάγουσας και εν γένει την προσωπικότητα αυτής ούτε τέλεσαν εις βάρος της οποιαδήποτε αδικοπραξία.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

Στην Αλιμόνου η επιμέλεια των παιδιών της. Η απόφαση και η αντίδραση του Βαρδιμογιάννη

Newsteam 0 Comments

Πρίν απο λίγες ημέρες το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε να δώσει την επιμέλεια των παιδιών του Παύλου Βαρδινογιάννη και της Τζίνας Αλιμόνου στην ηθοποιό. Και αυτό την ώρα που ο επιχειρηματίας προσπαθούσε ν΄αποδείξει πώς δεν είναι ικανή μάνα. Τα δικαστήρια που έχουν οι δυο τους είναι πολλά. Και μεγάλα. Τα δέκα χρόνια έρωτα έχουν σβήσει και σε λίγο θα συμπληρωθούν δέκα χρόνια κόντρας και φαγούρας. 

 

 

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης-σύμφωνα με το πρώτο θέμα-επέλεξε να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών τους μόνο για να την πάρει θα έπρεπε να αποδείξει ότι η Τζίνα Αλιμόνου ήταν ακατάλληλη ως μητέρα. Ξεκίνησε με ασφαλιστικά μέτρα διεκδικώντας την προσωρινή επιμέλεια και έκτοτε ακούστηκαν πάρα πολλά-ακόμη και στο τελευταίο δικαστήριο- για την ηθοποιό η οποία κατηγορήθηκε από την πλευρά του, ότι ήταν χρήστης ουσιών, ότι συμμετείχε σε όργια που λάμβαναν χώρα μέσα σε πασίγνωστο ιδιωτικό κλαμπ, καθώς και ότι δίαγε έκλυτο βίο.

 

  • Το Πρωτοδικείο τις απέρριψε όλες, όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες δίκες, αναγνωρίζοντας στην Αλιμόνου με βάση το αποδεικτικό υλικό, ότι η πρώτη προτεραιότητα στην ζωή της είναι τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε κατά την διάρκεια του γάμου της με τον επιχειρηματία. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για μια εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μια εβδομάδα το Πάσχα καθώς και για δύο 15ήμερα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Όταν βρίσκεται στην Ελλάδα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες ημέρες για δύο ώρες, από τις πέντε έως τις επτά το απόγευμα εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους κατά την σχολική περίοδο.

 

 

Κατά γενική ομολογία και πέρα από την δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του, είναι ένας πατέρας που αγαπάει πολύ τα παιδιά του και τις ερχόμενες μέρες θα τα έχει για έναν ολόκληρο μήνα διακοπών μαζί του. Εξακολουθεί να κινείται μεταξύ Αμερικής όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και Ελλάδας, την οποία επισκέπτεται τακτικά, για να βλέπει την μεγάλη του κόρη και τα τρίδυμα. Σε ότι αφορά την δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύζυγο του, εκκρεμούν ουκ ολίγα δικαστήρια προκειμένου να δειυθετηθούν το τελικό ύψος της μηνιαίας διατροφής που θα δίνει αλλά και έαν τουλάχιστον ποινικό, που αφορά τις κατηγορίες κατά της Αλιιμόνου για χρήση ουσιών και έκλυτο βίο. Μέχρι στιγμής η μόνη τελική απόφαση που έχει βγει στις αρχές του χρόνου αφορά την λύση του γάμου τους που κατέστησε και τους δύο ελεύθερους να συνεχίσουν σε διαφορετικά μονοπάτια την ζωή τους.

 

Η ηθοποιός από τον περασμένο Ιανουάριο είναι επίσημα ελεύθερη και ωραία να συνεχίσει την ζωή της μαζί με τα τέσσερα παιδιά της, από την στιγμή που της κοινοποιήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου που έλυσε τον γάμο της με τον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη. Ήταν ένας γάμος που κράτησε δέκα χρόνια και ξεκίνησε να παρουσιάζει προβλήματα από το καλοκαίρι του 2017, με κυριότερο αυτό που είχε να κάνει με την ζωή του ζευγαριού στην Αμερική. Η επιθυμία της Τζίνας Αλιμόνου να μεγαλώσουν τα παιδιά στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική όπου έμεναν μόνιμα, βρήκε εντελώς αντίθετο τον σύζυγό της. Μετά την αποστολή των πρώτων εξωδίκων η Αλιμόνου παρέλαβε την αγωγή διαζυγίου του Παύλου Βαρδινογιάννη, παρόλο που η ίδια επιθυμούσε να βρεθεί μια χρυσή τομή ώστε να μην χωρίσουν.
Ήταν φθινόπωρο του 2017, όταν ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη σε ότι αφορά διάφορα πεδία. Έχουν διεξαχθεί περί τις σαράντα και πλέον δίκες για την συγκεκριμένη υπόθεση ενώ τρία χρόνια περίπου χρόνια μετά, η Τζίνα Αλιμόνου κατέστη επίσημα πλέον διαζευγμένη από τον επιχειρηματία και πατέρα των τεσσάρων παιδιών τους.

Πληροφορίες από nassosblog

Διάβασε το »

10χρονη Μαρκέλλα: Στην εισαγγελέα ο αδερφός της – Ζήτησε την επιμέλεια της μικρής

Newsteam 0 Comments

Η 10χρονη Μαρκέλλα παραμένει σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Η απαγωγή και η εξαφάνιση της μαθήτριας οδεύει προς την εξιχνίαση. Πλέον μέσα από βίντεο και μαρτυρίες, οι αστυνομικοί πλησιάζουν όλο και περισσότερο τη μυστηριώδη γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά.

Την επιμέλεια της μικρής Μαρκέλλας διεκδικεί ο 26χρονος αδελφός της Χρήστος ο οποίος λίγο μετά τις 10.00 έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να υποβάλει σχετικό αίτημα στην εισαγγελέα ανηλίκων. Όπως δήλωσε η δικηγόρος του αδελφού της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, πριν από λίγο υπήρχε ακρόαση από την εισαγγελέα ανήλικων που συνοδεύτηκε από μεγάλη συζήτηση και ετοιμάζεται αίτηση για την επιμέλεια της μικρής αν τυχόν δεν κριθεί κατάλληλο το περιβάλλον της μητέρας.

Όπως είπε θα γίνει έρευνα για το οικογενειακό περιβάλλον. Προτάσσουμε πάνω από όλα εκείνο το σπίτι που ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, που είναι το σπίτι της γιαγιάς. Επιπλέον, η κ. Ανάσογλου πρόσθεσε πως ζητήσαμε άδεια να την επισκεφτούμε στο Ιπποκράτειο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ηρεμία του παιδιού, η ψυχική του αποκατάσταση, και η αποδοχή της όποιας πραγματικότητας, ανέφερε η δικηγόρος και τόνισε πως οι έρευνες είναι σε πολύ καλό δρόμο και είναι θέμα ωρών αν όχι ημερών (σ.σ να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες). Τέλος, πρόσθεσε πως φαίνεται πως είναι πρόσωπο αναγνωρίσιμο.

Νωρίτερα, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η δικηγόρος είπε πως όσο αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης, τα βίντεο που υπάρχουν εξετάζονται από όλη την οικογένεια, εκτιμώντας ότι σύντομα θα έχουμε την απάντηση. Είναι γνωστή. Είναι από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον, κατέληξε η δικηγόρος.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού είπε ο Οργανισμός έχει μεταβιβάσει στοιχεία στην Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση, είπε ότι τα πράγματα μπορεί να είναι πιο δύσκολα από ό,τι περιμένουμε, αφού υπάρχουν στοιχεία που δεν αποκαλύπτονται για να προστατευτούν τα προσωπικά δεδομένα της 10χρονης.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η γυναίκα που αναζητείται έχει αναγνωριστεί από την μικρή μαθήτρια, ενώ η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας. Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση. Στο μεταξύ, η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους.

Αδερφός Μαρκέλλας: Μπορώ να πάρω εγώ την επιμέλειά της

Για την εξαφάνιση μίλησε και ο 10χρονης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έκανε ό,τι μπορούσε για τον εντοπισμό της αδερφής του.

Από την πρώτη στιγμή τα αδέρφια και η οικογένεια είναι δίπλα στη Μαρκέλλα. Τρέχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις οργανώσεις, και το Χαμόγελο του Παιδιού, που βοηθούν. Απλά θέλω να κάνω ένα ερώτημα: Πώς γίνεται κάποιος να κρίνει ποιο είναι το σωστό για την αδερφή μου; Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αυτή την κατάσταση. Υπάρχω και εγώ και η αδερφή μου που μπορούμε να πάρουμε την επιμέλεια. Αν δεν εξεταστούμε, έχουμε δουλειά, έχουμε σπίτι, ποιος θα το κρίνει;, δήλωσε.

Λογικά το οικογενειακό περιβάλλον δεν θα κριθεί εντάξει. Οπότε θα οδηγηθούμε σε άλλες διαδικασίες. Εγώ δεν μένω με την μητέρα μου, μένω αλλού, κοντά στην περιοχή. Πηγαίνω κανονικά στο σπίτι, παίρνω τα αδέρφια μου. Το ότι δεν μένω στο σπίτι, δε σημαίνει κάτι, πρόσθεσε ο ίδιος.

Όποιος είναι ο υπεύθυνος να το πληρώσει. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο υπεύθυνος, ούτε αν είναι συγγενής μου, ούτε τίποτα. Η αδερφή μου έχει περάσει μαρτύρια, και ακόμα περνάει. Δεν έχει έρθει στο σπίτι της, δεν την έχω δει. Εγώ θέλω να γυρίσει στο σπίτι. Αν δεν είναι το οικογενειακό περιβάλλον, θα την πάρω εγώ στο σπίτι μου. Υπάρχουν άνθρωποι που θα την μεγαλώσουν καλύτερα από ένα ίδρυμα, συνέχισε ο αδερφός.

Σύμφωνα με το neewsit, αναφορικά με το ποιος είχε πάρει την μικρή, ο ίδιος σημείωσε ότι δεν πηγαίνει κάπου το μυαλό μου γιατί υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα. Οι αστυνομικές αρχές νομίζω ότι το τρέχουν, ενώ πρόσθεσε ότι το κορίτσι είναι εντάξει, δέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ψυχολόγους. Έχει ξεφύγει από το πρώτο σοκ και προσπαθεί να ηρεμήσει.

Πηγή: neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει τα 11 χρόνια λειτουργίας του

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »