Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΕΠΙΛΥΣΗ - Spoiler - Φωτογραφίες, video

Στη λύση των μαϊστριανών προχωρά ο δήμος Αλεξανδρούπολης

Newsteam 0 Comments

Ένα άλυτο θέμα πολλών ετών, αυτό των μαϊστριανών, οδεύει προς οριστική επίλυσή του, καθώς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοίνωσε σήμερα την προτεινόμενη αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων.

Επιπλέον καλεί τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες για ελεύθερη εξαγορά των ακινήτων τους που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου: Μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του έργου του λιμένα Αλεξανδρούπολης μετά των οδικών συνδέσεων αυτού με την Εγνατία Οδό και τη βιομηχανική περιοχή Αλεξανδρούπολης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Στην ανακοίνωση ο δήμος τονίζει ότι τα μαϊστριανά ήταν ένα από τα θέματα που έθεσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη κατά τη συνάντηση που είχε στην Αθήνα στις 2 Ιουνίου. Πρόκειται για τις δεσμευμένες άνω των 30 χρόνων οικοπεδικών εκτάσεων ιδιωτών που βρίσκονται εντός της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

Με την ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας η διαδικασία απαλλοτρίωσης των ιδιοκτησιών ολοκληρώνεται, δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο αίτημα των εμπλεκόμενων πολιτών.

 

Πηγή: thrakinea.gr

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »

Υποβολή αιτημάτων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville

Newsteam 0 Comments

Ναύπλιο: Υποβολή αιτημάτων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville. Τη διαδικασία υποβολής αιτημάτων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Novoville παρουσίασε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ionian Channel.

Κάθε δημότης έχει τη δυνατότητα να δηλώνει σε πραγματικό χρόνο προβλήματα που συναντά στην καθημερινότητά του μέσω της εν λόγω πλατφόρμας. Στη συνέχεια, το αίτημα παραλαμβάνεται από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου και ο δημότης λαμβάνει ενημερώσεις για την πορεία επίλυσης του.

 

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=267246320982829

 

Καλούμε όλους τους πολίτες να υποβάλλουν τα αιτήματά τους, γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε το Δήμο μας ακόμα καλύτερο!

Κατεβάστε δωρεάν την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Novoville σε iOS και Android συσκευές και κάντε το αίτημά σας με ένα κλικ!

 

Πληροροφρίες από kede

Διάβασε το »